Glock Brezilya'da Yarışamayacak

yazar:

kategori:

Kaza sonrasında açıklanan ilk bilgilere göre Glock kazadan yalnızca küçük bir kesikle kurtulmuştu. Ancak Almanya’da detaylı bir kontrolden geçirilen pilotun çatlak bir omuru olduğu farkedildi. Bu sakatlık nedeniyle doktorları Glock’un yarışmasını uygun bulmadıklarını bildirdi.

Önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek olan Brezilya GP’de Glock yerine Kamui Kobayashi yarışacak.

Toyota takım başkanı John Howett konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Doğal olarak takımdaki herkes hayal kırıklığına uğradı ve Timo için üzülüyor. Bir an önce iyileşmesini umuyoruz. İlk teşhislere göre Timo’nun Brezilya’da yarışmasına kesin gözüyle bakıyorduk ancak yeni bulgular bunun gerçekleşmesini engelliyor. “

“İyileşme süreci boyunca Almanya’da kalacak, Abu Dhabi’ye yetişmesini ümit ediyoruz, ancak şu noktada kesin olan bir şey yok.”

“Kamui bizim için normal bir seçim, geçen hafta Suzuka’da görevi tamamlayabileceğini gösterdi. Bu onun için zor bir görev ancak takımdan tam destek aldığını biliyor. Biz de onun bu beklenmedik fırsattan en iyi sonucu çıkarmak için yeterli motivasyona  sahip olduğunu biliyoruz” 


Yorumlar

  1. Haklsısın dostum bu kadar sıkıcı ve aptal bi sezon izlemedimçİnşallah bundan sonra da izlemeyiz.

  2. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    bu sezon gerçekten aptal sezon
    skandallar,kazalar,pilotların hangi takımda olacağının belirsizliği,geçiş olmayan yarışlar,sezonun en başında yapılan difüzör davası…bunları konuşmaktan gündem hiç yarışları kimin nasıl kazandığına gelemiyor

  3. elif çivici avatarı

    kobayashi bilmem kaçıncı yeni pilot olacak..bakalım ortalığı o nasıl karıştıracak 🙂

  4. tam start verilecek o mavi çorapla glocku gösteriyor japonlar. çok komikti:)) glock ta çoraptaki imzaları gösterip el hareketleri vs. sempati yapıyor.:))

  5. Yarışsaydı daha iyi olurdu ama sağlık herşeyden önemli sonuçta…

  6. Viraja çok içerden girdiği için apexi kaçırıyor ama, yinede dönebileceğini düşünüp gazdan ayağını çekmiyor ve araba kayıyor dışarıya. Artık ondan sonra da durdurması zaten imkansızdı. Bence altında bir şey aramak mantıksız.

  7. geçmiş olsun o kazada benim kafama takılanlar var arabanın sanki tekerleri dönmüyor süspansiyon hareket etmiyor sanki

  8. Glock kendini gösterme şansını ne yazık ki kaçırdı. Singapurdaki performansı sonrası morali ve profili yükselmişti diye düşünmekteydim ama hesapta olmayan kaza belki yarış koltuğunu kaybetmesine neden olacak. Üzücü bir durum. Umarım son yarışta sağlam ve performanslı bir şekilde geri döner.

  9. Sağlık kontrolleri nasıl yapılıyor çok merak ediyorum. Demek ki ayağında kesik olmasa çatlak omurla yarıştıracaklardı adamı. O kadar güvenlik önlemi alıyorsun ama sağlık kontrolünü yapamıyorsun. Aldığın bütün önlemler de boşa gidiyor. Neyse bir an önce iyileşir de yarışlara geri döner umarım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir