FIA "Sıfır Toleranstan" Memnun

yazar:

kategori:

FIA, bir daha Lewis Hamilton’a karşı ırkçılık saldırılarının olmaması için sıkı çalışmalar yapacağını belirten İspanya Motor sporları Yetkililerinin tutumundan memnun olduğunu ancak yinede önümüzdeki test günlerinde olayı yakından takip edeceğini belirtti.

RFEA’nın (İspanya Motorsporları Federasyonu) konu ile ilgili raporu henüz hazırlanmamış olsada FIA, önümüzdeki testler için gerekli önlemlerin alınacağını umduğunu belirtti.

The Guardian’a konuşan sözcü "Henüz tam raporu alamadık ancak İspanya’daki pist ve spor yetkililerinden açık garanti aldık ve geçen hafta sonu yaşanan ırkçı saldırıların tekrarının yaşanmaması için önlemler alınıyor."

"İspanya’da bu tür saldırıların suç olduğunu biliyoruz ve gerekli olması halinde yetkililer harekete geçmek için tereddüt etmeyecekler."

"Bu sıfır tolerans FIA tarafından hoş karşılanmıştır ve önümüzdeki test günlerinde bu tür şeylerin tekrarlanmamasını garanti altına almak için durumu yakından takip edeceğiz. "

"Irkçılığın kesinlikle motor sporlarında yeri yok ve ırkçılara tüm dünyada milyonlarca akıllı motor sporları taraftarlarının içerisinde bu tür ırkçılara izin verilmeyecek." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir