Button Fren Problemi Yaşamış

yazar:

kategori:

Jenson Button, MP4-30’daki yeni frenlerin kendisine sıralamalarda pahalıya mal olduğunu söylüyor.

McLaren pilotu Barselona’daki sıralamalarda ilk kez ikinci seansa kalarak hız konusunda gelişmiş görünse de, 14. sırada olmaktan memnun olmadığını belirtiyor.

“Sıralamalar için yeni frenleri kullandık. Ne sorun vardı bilmiyorum ama her noktada araçla ilgili büyük sorunlar yaşadım.”

Force India ve Sauberler’in önünde oldukları hatırlatıldığında Button, “Evet, ama daima önünüze bakmanız gerek, arkanıza değil. Umarım yarın rekabetçi olabiliriz. İyi bir yarış çıkarır ve ileriye dönük adım atarız.”

“İki aracın da ikinci seansa kalması gelişim açısından iyi. Bahreyn’deki gibi sorun yaşayan insanlar da yok. Elde ettiğimiz gelişimden memnun olabiliriz.” diyor.

 


Yorumlar

“Button Fren Problemi Yaşamış” için bir yanıt

  1. “Yesterday, our long-run practice pace looked okay – a lot of teams turn their engines up for qualifying, and then turn them down again for the race; but we don’t have to do that, so we perhaps go into the race with a bit more potential than some of the cars ahead of us.”

    Arkadaşlar Buttonun böyle bir açıklaması var. Bu mclarenin arabayı daha henüz sıralama turları için motoru ayarlama yapamadığını, yarış ayarlarıyla sıralamalara çıktıklarını söylüyor. Mclaren için heycanlandırıcı bir haber bu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir