Hamilton'a Karşı Irkçılık Daha da Çirkin Bir Hal Aldı

yazar:

kategori:

Devam etmekte olan çirkin ırkçı saldırılara rağmen Lewis Hamilton şubatta iki test seansı için yine İspanya’ya gelecek.

Konu ile ilgili FIA sözcüsü The Guardian’a yaptığı açıklamada "Önümüzdeki test günlerinde her şeyi oldukça yakından görüntüleyeceğiz." dedi.

Tribünlerde yapılan saldırıların ardından İspanyol aptallar saldırıyı internet üzerinden sürdürüyor.

Irkçılardan birisi Marca’nın sitesindeki habere yaptığı yorumunda "Pilotlar araçlarını kullanmalı, küçük maymunlr ise ormada durmalı ve aptalca konuşmayı bırakmalı." dedi.

Bir diğeri "Hamilton günün sonunda artık siyah değilsin, b** gibi kahverengisin." yazdı.

El Mundo’nun yorum bölümünde ise bir başka ırkçı "Merhaba, ben Hamilton ve size kendi dilimde konuşuyorum: uh uh uh uh uh uh uh uh…" yazdı.

Gazeteler tüm ırkçı yorumları siteden kaldırdı.


Yorumlar

  1. Ya Lewisi sevmemde çok abartmadılarmı yani abartmak derken artık çocukça davranıyolar bence ama insanın yinede onurunu zedelediğinden eminim Lewis ne kadar kulak asmasada dibinde gerçekleşen şeyler duyacak ve bence bozulacakda ve hatta üzülecek bu onun insan olduğunu gösterir lewis ise hala kibar davranıyor ispanyayı seviyorum diyor ne kadar doğru bilemeyiz ama sonuç olarak onlara karşı kibar davranıyor ama onlar çocukça davranıyorlar bunlar fernando taraftarı ama fernandonunda onları desteklediğini hiç zannetmiyorum onlar (lewis ve fernando) zaten kendilerine diyeceklerini diyolar taraftarların bu polemiği çirkinleştirmesine hiç gerek yok bence.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir