Prost, Alonso’ya Sabırlı Olmasını Öğütlüyor

yazar:

kategori:

Biri Honda motoruyla olmak üzere dört şampiyonluğunun üçünü McLaren ile kazanan Alain Prost,  Fernando Alonso’nun başarılı olmak istiyorsa sabırlı olması gerektiğini düşünüyor.

İspanyol EFE ajansına konuşan Prost, “Yeni motor ile yeni bir projenin içindeler. (Bazı şeylerin oturması) için birçok yarış geçmesi gerekecek, belki de tüm sene geçecek. Öylece başlayıp, Mercedes, Red Bull ya da Ferrari gibi takımlar kadar rekabetçi olamazsınız. Bana kalırsa, şu an McLaren’ın durumu oldukça normal.” diyor.

Alonso’nun Ferrari’den McLaren’e geçmekle hata yapıp yapmadığı sorulduğunda Prost, “Kararı kendi verdi. Elbette doğru zamanda doğru yerde olmak istersiniz fakat eğer kendisi memnunsa bir sorun yok demektir.” diye cevap veriyor.

McLaren’ın yeniden ilk sıralarda mücadele vermesi için ne kadar zaman gerektiği sorusunu ise Prost, “Bilemem. Kimse bilemez. Ama düşündüğümüzden daha da çabuk olabilir. Ancak dünya şampiyonluğunu yeniden kazanmaları için bir adım daha öne geçmeleri gerek.” diyerek cevaplıyor.


Yorumlar

“Prost, Alonso’ya Sabırlı Olmasını Öğütlüyor” için 3 yanıt

  1. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
    Alonso.ElNano #València2012

    Alonso tum bunlara nasil dayanabiliyo hayret ediyorum. Saka maka adamin cok saglam bi’ psikolojisi var. Oyle olmasaydi, heralde simdiye kadar coktan kafayi yerdi.

  2. Nirvanaya ulaşacaka adam.
    :Ö)

  3. Belki Ferrari’ye bir sene daha tahammul etse şampiyon olacaktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir