Ecclestone: "Donington İçin Son Gün Değişmedi"

yazar:

kategori:

Pazartesi günün yayımlanan açıklamada Gillett, 2010 Britanya GP’ye ev sahipliği yapması konusunda ilave iki haftalık bir zaman daha verildiğini söylemişti.

Buna rağmen Ecclestone, Gillett’e sadece anlaşma ihlâlini çözmesi için 2 hafta tanındığını, belirlenmiş olan son günün değişmediğini belirtti.

Ecclestone: “Gillett’e başka bir son gün vermeye karar vermedik. Ona, anlaşmayı ihlâl ettiği bilgisini verdik. Anlaşma, ihlâli ortadan kaldırması için ona 14 gün süre tanıyor. İş anlaşmalarının çoğu bu şekildedir.”

“İnsanlar bir şeyleri açıklama istedikleri gibi açıklıyorlar. Eğer bugün mahkemede onun yanlış söylediğini ıspat etmek isteseniz bu zor olur.”

“Ama başka bir son gün tanımadık. Anlaşmanın da belirttiği gibi, ihâli çözmesi için bir başka 2 haftası var. Herhangi bir son gün değişikliği yok”

Ecclestone, Gillett ile konuşmadığını söyledi ama Gillett’in iki hafta içinde durumu düzeltmemesi durumunda Donington ile olan anlaşmanın sona ereceğini de vurguladı.

Ecclestone: “Onun bütün bunların üstesinden geleceğini düşünüyordum. Çünkü beni, sorun olmadığına inandırdı. Ama onunla görüşmek için herhangi bir neden yok. Ya ihlâli çözecek ya da çözmeyecek”

“Eğer çözemezse, yolun sonu gelir. Eğer çözerse anlaşmada taahhüt ettiği diğer bütün şeyleri yerine getirip getirmeyeceğine bakarız”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir