Red Bull, Renault’dan Performansa Odaklanmasını İstiyor

yazar:

kategori:

Red Bull’un Takım Patronu Christiran Horner, bu sene 20 motor dahi kullansalar Renault’dan dayanıklılık yerine performansa odaklanmasını istiyor.

Geçen seneyi 2. sırada tamamlayan Red Bull takımı, bu sene Renault motorunun yaşadığı sorunlarla birlikte çok kötü bir başlangıç yaptı. Bugünkü yarışta Renault motorlu araçlar yarışı 7,9,10 ve 11. sıralarda tamamladılar.

Horner “Renault’nun 4 motorunun dumansız bir şekilde yarışı tamamlaması olumlu bir şey.”

“Artık çok geç olmadan odak noktası performansa yönelmeli. Renault’nun gelecek güncellemeleri var ancak çalışmalar bu şekilde devam ediyor.”

“Açıkçası dayanıklılık konusunda kızgınlar bu yüzden performans konusunda ciddi bir şey görene kadar ikinci yarı gelecek.”

“Dayanıklılık açısından çok geride kaldık ve bu senenin üstünü şimdiden çizdik. 20 motor kullanacak olsak bile performans için zorlamalıyız.”

“Tutucu olmaktansa gelecek sene için hazırlıklarda zorlayıp bir şeyler öğrenmek daha mantıklı.”

“Dayanıklı bir aracı hızlandırmaktansa hızlı bir aracı ya da motoru dayanıklı yapmak daha kolay. Bizim performansımız her zaman performans için zorlamak oldu.”

“Ne kadar geride olduğumu biliyorlar. Önemli olan o farkı nasıl kapatacakları ve şu anda bunu bilmiyorlar.”

“Farklı çözümler arıyorlar ancak henüz kesinleşmiş bir yol bulamadılar.”

“Ancak umarım o konuda ilerlerler. Motor dünyasında bir şeyler yapmak şasi dünyasında bir şeyler yapmaya göre daha uzun sürüyor.” dedi.

 


Yorumlar

“Red Bull, Renault’dan Performansa Odaklanmasını İstiyor” için 3 yanıt

  1. Olan olmuş bu saatten sonra ne gerekiyorsa yapılmalı iyi bir 2016 motoru hazırlanmalı.

  2. Adam mclaren ve honda nın durumunu da anlatmış sanki. Motor dayanıklılığı kimin umrunda Honda. Bastır performans için. Zaten bu sene bitti. Yavaş ve dayanıklı motordansa hızlı ve dayanıksız motoru adam etmeye çalışalım. Motor patlatınca ceza alıp geriden başlamak bize koymaz. Ha 12 sıradan başlamışsın ha 18.. ne fark eder ki?

  3. Hayırlı uğurlu olsun.Bir günde başka bir şey söyleyin.Audi F1 e giriyormuş hemen tutun ellerini sizi bir senede şampiyon yapsınlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir