Ecclestone, Button'ın Brezilya'da Şampiyon Olmasını İstemiyor

yazar:

kategori:

Ecclestone “Button’ın bana bir iyilik yapıp şampiyonluğunu Abu Dhabi’de kazanmasını istiyorum ancak eğer bekleyemeyecek olursa da bunu anlarım.” dedi ve Button’ın şampiyon olması halinde değerli bir şampiyon olacağını çünkü gerekli her şeyi yaptığını söyledi.

Button Brezilya’da şampiyon olamasa bile Abu Dhabi’de şansı oldukça fazla olacak.

Örneğin Button Brezilya’dan puansız ayrılsa ve en yakın rakibi Barrichello kazansa bile Abu Dhabi’ye 4 puan avantajla gidecek.

Ancak Michael Schumacher, Sebastian Vettel’in mücadeleye devam etmesi gerektiğini ve şampiyonluğun henüz sonuçlanmadığını söylemişti.

Mercedes Motor Sporları Patronu Norbert Haug da momentumun Vettel ile olduğunu düşünüyor ve Vettel’in 2 hafta önce Suzuka’da kazandığı galibiyetin sezonun en etkileyici zaferi olduğunu söyledi.

Niki Lauda, Button’ın saçma sapanşeyler yapmaması halinde şampiyonluğu kaybetmeyeceğini düşünüyor.


Yorumlar

  1. parayı gerçekten seven kokusunu köpek balığı gibi çok uzaklardan hissedip her durumda her anlaşmayı kendi lehine çeviren bir kurt…genelde böyle insanların parası bir sonraki jenerasyon tarafından çarçur edilip kaybedilir. tarih tekerrürden ibarettir. zira para kazanma derdiyle gözü hiçbirşeyi görmeyen bu insanlar çocuklarını yetiştirmeyi unuturlar veya onlara haketmeden çok para harcatıp ayarlarını bozarlar. sonuç genelde aynıdır. bizip orada uzun zamandır bitmeyen bir cami var bari ona yardım yapsa:)) giderayak yırtabilir belki:))

  2. saçmalamış yine , oldu bari , hatta button gitsin brezilyada vettele çarpsın , o zaman daha heyecanlı olur…

  3. bay E.

  4. gokhan gokhan avatarı
    gokhan gokhan

    sen konuşmaya dewam et brezilya yarışı buttondan sanadır bernie D:D:D

  5. inci incili avatarı

    'Button'ın bana bir iyilik yapıp şampiyonluğunu Abu Dhabi'de kazanmasını istiyorum ancak eğer bekleyemeyecek olursa da bunu anlarım.' takım emri gibi olmuş. hani yasaktı?

  6. SiLver_McLaren  avatarı
    SiLver_McLaren

    Madalya Sistemi'ni Bundan Sonra Aklından Geçirme O Zaman Bay E.

  7. kadircan dursun avatarı
    kadircan dursun

    sen ne çakalsın varyaaaa:) tabii Brezilyada şampiyon olursa zaten düşmüş olan seyirci kitlesi Abu Dhabi'de iyice düşcek diye korkuyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir