Hamilton: “Hasarı Minimumda Tutmaya Çalıştım”

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, kendisi için sorunlu geçen İspanya GP’de 2. olarak zararı minimum seviyede tutmaya çalıştığını söyledi

Hafta sonu boyunca aracını ayarlama konusunda sıkıntı yaşayan Hamilton önce sıralamalarda, ardından yarışta takım arkadaşı Nico Rosberg’e geçilmekten kurtulamadı.

Hamilton “Açıkçası çok zayıf bir kalkış yaptım. Uzun zamandır böylesi zayıf bir kalkışım olmamıştı.”

“Düzelmek için elimden geleni yaptım. Neredeyse 4.lüğe geriliyordum ve 3. sırayı koruduğum için şanslıydım. Ardından mücadele etmeye çalıştım.”

“Ne yazık ki bu pist geçiş için çok iyi değil. Aslında geçiş için en kötüsü. DRS’yle bile yeteri kadar yaklaşamıyorsunuz.”

“Şanslıyım ki son bölümde 3 pit stop yapabilecek durumdaydım. Geçmeyi başardım ancak trafikte onun arkasında kalsaydım geçemezdim.”

“Takımım adına o puanları kazandığım için minnettarım. Bir çeşit hasarı minimumda tutma oldu. O açıdan fena değil.” dedi.

 


Yorumlar

“Hamilton: “Hasarı Minimumda Tutmaya Çalıştım”” için 3 yanıt

  1. Bence kimin kazanacağına Mercedes karar veriyor.Hamilton da Rosberg de bunu biliyordu.Hamilton Rosberg’in kazanacağını Cuma günü söylemişti.İlk antrenmanlardan sonra Rosberg’in pazar günü çok hızlı olacağını söyledi.Biz de kendisini kahin zannettik.

  2. lewis bu hafta iyi değildi yarışta en azından 3.olmadı bu hafta nicoyu geçmesini beklemiyordum ancak monacoda hata yapmaması lazım yoksa psikolojik avantaj rosberge geçer

  3. ReyizHamilton avatarı
    ReyizHamilton

    herşey startta ve ilk pitte bitti zaten

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir