Toyota'ya Vites Kutusu Sorunu Engeli

yazar:

kategori:

Panasonic Toyota Racing takımı yarış pilotları Jarno Trulli ve Timo Glock ile birlikte Bahrain’de testlerin ikinci gününde çalışmalarına kaldıkları yerden yoğun bir şekilde devam ettiler. Dünün aksine güneşli ve test için kusursuz bir ortamın olması çalışmaların sorunsuz bir şekilde ilerlemesine ortam sağladı. TF108’in direksiyonuna geçen her iki Toyota pilotu mekanik ayarların değişimi üzerinde çalıştı.

Bazı gelişmiş aerodinamik parçalar yenilendi ve diğer sistemlerin kontrolü üzerinde çalışıldı. Bunun yanı sıra öğleden sonra her iki pilotta vites kutusu problemi ile karşı karşıya kaldılar, arızaların onarılması zaman kaybına neden oldu. Jarno Trulli programına testlere takımın üçüncü pilotu olan Kamui Kobayashi’nin yanında yarın da devam edecek.

Timo Glock – Chassis TF108-02
Best Lap Time: 1min 32.889s
Position: 3rd
Total laps: 71
" Çok kolay birgün değildi fakat güzel işler yapmayı başardık. Aracın potansiyeli açık ve farklı ayar değişiklikleri aracın performansını nasıl etkilediği yönünde şimdi daha çok bilgi sahibiyiz. Aracın gelişimi için bugün de yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz ve bugün mekanik ayarlar üzerinde tekrar yoğunlaştık, işe yarar daha fazla bilgiye sahip olduk. Malesef öğleden sonra biraz zaman kaybettik fakat yine de birkaç tur tamamlayabildik ve çalışma planladığımız şekilde sonuçlandı."

Jarno Trulli- Chassis TF108-03
Best Lap Time: 1min 33.379s
Position: 4th
Total laps: 60
" Zor birgündü çünkü araçta sorun yaşadık ve sorun giderilene kadar malesefki garajda zaman kaybettim. Fakat bu testin bir parçası. Açıkcası kusursuz birgün değildi fakat önümüzde çalışacağımız daha çok gün var burada. Aracın dengesini ve davranışını daha iyi anlayabileceğimiz günlerimiz olacak. Şu anda hazırlıklarımızın ilk safhasındayız , geliştirdiğimiz kısımlar var ve daha fazla performans elde edeceğiz."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir