Schumacher "Todt FIA'yı Değiştirecek"

yazar:

kategori:

Schumacher “Todt’un başkanlığı ile Mosley döneminin devam edeceğini düşünen insanlar olduğunu biliyorum.”

“Bu insanlara Jean’i tanımadıklarını söyleyebilirim. Onun kendi deneyimli bilgileri, kendi ajendası ve yönetim stili var. Deneyimlerime göre onun FIA’yı kendi bildiği gibi, takım oyunuyla yöneteceğini söyleyebilirim.”  dedi.

Schumacher, FIA’da büyük değişiklikler olması gerektiğini düşünüyor.

Schumacher “Formula 1’de yarışmayı bıraktığımdan beri sporu çok yakından takip ettim ve spora zarar veren bir çok hikaye okudum.”

“Bunun yanında 10 yılı aşkın bir süredir FIA ve FIA Yardım Vakfı ile birlikte bir çok projede çalışan birisi olarak FIA’yı çok iyi tanıdığımı söyleyebilirim.”

“Bu yüzden bazı değişiklikler olması gerektiğini söylüyorum ancak bu değişiklikler Jean gibi bir taraftan FIA ile doğru başarıları sağlayabilecek doğru kişileri bulabilecek ve aynı zamanda gerçekten değişimi yapabilecek yetenekli bir kişi tarafından dikkatlice yapılmalı.” dedi.


Yorumlar

  1. ferrari tek başınada zaten güçlü.todt desteklesin desteklemesin. ferrari>diğer takımlar.ferrari bir yana diğer takımlar bir yana.ne yaparsın ferrari işte.ferrarinin gücü.çekiyor kardeşim istesende istemesende o ateş herkesi yakıyor.

  2. Yıllarını Ferrari' ye adamış bir insanın objektif olabileceğine ihtimal veren varsa akıl sağlığından mutlaka şüphe etsin.Bu adamla birlikte FIA aynen Ferrari' nin direk kontrolüne geçecek.

  3. Emre Yılmaz avatarı

    Schumi dediyse vardır hayır. Bu arada Ferrari'nin yardıma falan ihtiyacı yok tek şampiyon Ferrari

  4. bozacının şahidi şıracı al birini vur ötekine…garibim vatanen de suudluların desteğini almış:)) mosley gider berni(pek gidici gibi görünmesede) çok yaşlı. ferrari planlarını yavaş yavaş hayata geçiriyor. formula one olacak ferrari one…görelim bakalım. şumi ye bak. otur oturduğun yerde tarafsız ol.

  5. Bu arada Todt`un tarafli davranacagini ve Ferrari`yi kayiracagini dusunmuyorum, yazmayi unutmusum 🙂

  6. Rai taraftariyim ve Mclaren`e transfer olmasini heyecanla bekliyorum. Buna ragmen sunu soylemek istiyorum. Todt karsisinda Vatanen`in hic sansi yok, cunku bu organizayonu yonetebilecek kadar guclu degil, Tecrubesi yok.. Todt taraftarimiyim? hayir. Bende kesinlikle takim kokenli olmayan bir baskan isterdim, ama cikmadi maalesef. Bu durumda Todt daha mantikli secim olur..

  7. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Fota olmadı, bari F1'in yönetimi olsun. ferrari kumpanyası, emekli (pasif görevli) personeli ile aktif olarak görev başında.

    todt bu kadar saf ve iyiniyetli biri olabilir mi? farzedelim (burda da ben kendimi saf biri konumuna koyuyorum) %100 bağımsız kararlar verse bile bunların bir şekilde ferrariye bağlanacağını bilmiyor mu? bile bile yola nasıl çıkıyor şaşıyorum.

  8. ben gelmesini istemiyorum nedeni ise belli monzoda iyi bir kerpleri kullanan otomobili yavalşatmak için ne yaptıkları ortada

  9. told un gelmesini tek istediğim yönü f1 in içinden gelmesi.f1 i daha iyi analiz edebilir.diğer yönden de zaten herkesin bildiği gibi ne kadar objektif olacak.

  10. Keşke Vatanen'i destekleseydi ama olamazdı zaten; eski patronuna kelek yapmazdı.. Bu arada Schumi de Mosley'e ayar oluyor, belli oldu; bari ordan yırttık..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir