Lotus'un F1 Aracının İlk Görüntüleri Yayınlandı

yazar:

kategori:

Teknik Patron Mike Gascoyne, yeni modelin tamamlanmasının kendileri için büyük başarı olduğunu ancak aracı piste çıkarmadan önce yapacakları çok şey olduğunu söyledi.

Gascoyne “Yeni Formula 1 aracını geliştirmede rüzgar tüneli testleri önemli bir adım ancak biz ilk sezonumuza hazırlandığımız için bu bizim için daha heyecanlı.”

“FIA tarafından girişimizin doğrulanmasından beri oldukça yoğun zamanlar geçirdik. Aylarca Formula 1’e giriş için çalıştık bu yüzden takımın yapısı, finans kaynakları, fabrika ve üst yönetim belliydi.”

“Eylülün ortasında girişimizin doğrulanması ile çalışmaları ve araç gelişimini hızlandırdık ve şu anda bulunduğumuz nokta bu.” dedi.

Lotus henüz 2010 için pilotlarını doğrulamadı ancak Jarno Trulli ile bir başka deneyimli sürücünün 2010’da yeni takım adına yarışması bekleniyor.


Yorumlar

  1. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    benim de bir tane yapasım geldi. standartlaşmaya devam.

  2. adamlar kural koya koya anasını ağlatmışlar f1 in…baksanıza geçiş ne kadar azalmış. Allahtan uyanık bir organizatör çıkıp ta alternatif popüler bir seri çıkaramıyor.

  3. rüzgar tüneli modeli gerçek aracın % 60 boyutunu geçemiyor kurallara göre

  4. teşekkürler…bu arenada bu işi her yönüyle çok iyi bilen arkadaşlar var. sende bunlardan birisin. ama bu düşüncem seninle herşeyi aynı noktada paylaştığım manasına gelmez gelmeyecekde…bu yazıyı bilgine olan saygımdan yazdım. tekrar teşekkür ederim. cevap vermen bile bir incelik…

  5. Belli bir oranda küçültülmüş prototip bu araç. Zaten FIA tam boyutlu araç ile rüzgar tüneli testi yapılmasını yasaklıyor diye biliyorum.

  6. vega nitro sen anlarsın yukarıdaki prototipmi?

  7. Mike Gascoyne'un tasarladığı Jordan 199 (1999 sezonu aracı) hala hafızamın bir köşesinde güzelliği ile duruyor. Bakalım bu Lotus pistte sponsorları ve rengi ile nasıl duracak. Tahminen siyah-altın sarısı ve bunlara opsiyon olarak koyu yeşil renk ile yarışacaklar. Pilot seçiminde ise Jarno doğru bir karar, eğer kesinleşirse.

  8. daha yapacağınız çoook iş var. haydi bakalım…bu isim güzel bir çiçek ismi..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir