Marko: “Audi Konusundaki Yorumlarım Çarpıtıldı”

yazar:

kategori:

Helmut Marko, geçtiğimiz günlerde Red Bull’un Formula 1’deki varlığıyla ilgili yaptığı yorumların çarpıtıldığını belirtti.

Marko, verdiği bir demeçte  “Yakın gelecekte rekabetçi motorumuz olmazsa ya Audi gelir ya da biz gideriz. Bir çok söylenti var ancak henüz resmi olarak görüşme yok.” diye konuşmuştu.

Ancak Bild’e konuşan Marko, söylediklerinin yanlış aktarıldığını belirtti.

“İngiliz gazeteci bunu böyle yayınlamış fakat doğrusu böyle değil.”

Red Bull’un kendi yayın kanalı Servus TV’ye de demeç veren Marko, “Röportaj tamamen çarpıtılmış. Orijinali elimizde. Servis edilenlerin tümü saçmalık ama tüm dünyaya yayıldı.”

“Gerhard Berger’in Red Bull ile Audi’nin bir araya gelmesi gerektiğini açıklamasını sordular. Ben de bu konuda, bunun Gerhard’ın düşüncesi olduğunu ama bizim Renault ile 2016 sonuna kadar devam eden bir anlaşmamız olduğunu söyledim. Zor bir durumdayız ama bundan sadece birlikte çalışarak kurtulabiliriz.”

“Audi resmi olarak ne bizimle ne de başkalarıyla görüşmüş değil. Eminim VW Grubu’nun Formula 1 ile ilgilenmekten ziyade başka dertleri vardır.” diye konuştu.

 


Yorumlar

“Marko: “Audi Konusundaki Yorumlarım Çarpıtıldı”” için 3 yanıt

  1. Ben de bi patron adam nasıl böyle bi cümle kurar diye aklım bükülürcesine düşünüyordum. Fazla abartmışlar.

  2. Neden böyle dengesiz konuşurlar anlamam. Renault’nun yerinde olsam motora zerre güncelleme getirmem, getirdiklerimi de geri alırım, kendilerinin kaçmalarını beklerim. Motor yerine Red Bull kutusu takar yarışırlar artık.

  3. Renault ile 2016 sonuna kadar devam eden bir anlaşmamız olduğunu söyledim.

    Adamı böyle yaparlar. Arka planda Renault’un istemiyorlarsa motor sağlamayız karşılık fes edebiliriz demiş.

    Ayrıca Renault’un Lotus ile ilgilendiği Mercedes ile olan anlaşma maddesinde takımı bir üretici alacaksa anlaşmanın geçersiz sayılma maddesi varmış. Bakalım zaman ne gösterecek.

    Audi ya da VW geliyoruz dese 2018-2019 u bulur başarının gelmesi o da çat pat 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir