Hamilton, Senna'nın Mezarını Ziyaret Etmiş

yazar:

kategori:

Hamilton, bir çok kez Senna’nın çocukluğundan beri idolü olduğunu söyledi. Hamilton geçtiğimiz 2 sezonda da Senna’nın mezarını ziyaret etmek istediğini söylemişti ancak şampiyonluk mücadeleleri nedeniyle zaman ve fırsat bulamadığı için ziyarete gidemedi.

Hamilton “Harika bir yer, oldukça basit ve sadece bir plak var. Benim için özeldi.”

“Bunu gerçekleştirmek için zamana ihtiyacım vardı.”

“Geçtiğimiz 2 sezon bunu yapmak istedim ancak çok fazla takip ediliyordum. Dün öyle değildi, en azından ben öyle olmadığımı düşünüyorum.” dedi.

Bu deneyime rağmen Hamilton, ziyaretin umduğu kadar özel olmadığını söyledi.

Hamilton “İçeri girdim ve herkes gibi ben de mezarların üzerinden yürümeye çalıştım.”

Bir kaç dakika sonra oradan ayrıldım çünkü başka insanlar da vardı ve onlarla aynı zamanda orada olmak istemedim.” dedi.


Yorumlar

  1. üç ihlas bir fatihada okumuşmu acaba.şaka bir yana her seferinde beli ediyor senna hayranı olduğunu.buda ilerde çok büyük bir pilot olacağının emareleri diye düşünüyorum.

  2. Haberi okuduktan sonra bir kez daha seninle gurur duydum bu davranışın sana olan sevgimi kat kat artırdı iyiki varsın Lewis.

  3. mehmet ceviz avatarı

    senna yı seveni bizde severiz.sevmeyene ise biz daha çok kızarız

  4. mehmet ceviz avatarı

    inşallah gümüş aracınla 2010 da uçarsın yağız adam;2008 de şampiyonluğu kazandın 2009 da şampiyonluğu öğrendin 2010 da ise daha iyi olacaksın.birde yanına iyi bir pilot gelse de markalar şampiyonluğunda sana yardım etse…

  5. mert merter neden her seyi olumsuz algiliyorsun? belki adam sevmedigi insanlar demek istememistir. belki de duygusallasmistir o anda, diger insanlarin gormesini istememistir. ben mi cok iyi niyetliyim siz mi kotu niyetlisiniz anlamadim.

  6. emre özduru avatarı

    Hamilton'u pek sevdiğimi söyleyemeyeceğim ama bu çocuk insanlar da ki antipatikliği giderecek kadar da alçak gönüllü davranıyor.

    Tamam akbul etmem lazım Suzukadan sonra biraz ona karşı olan hislerim "-" den nötr'e dönmeye başladı.

  7. Hamilton'un Suzuka'dan önce "Televizyonda gördüğüm büyük pilotlar ile bu efsane pistte yarışmaktan gurur duyuyorum" tarzı bir yorumda bulunmuştu. Bu yorum gözümde Hamilton'un değerini arttırdı.

    Kask tasarımını kullandığı, örnek aldığı efsane Senna'nın mezarını ziyaret etmesi de benzer bir etki yaptı.

  8. mert merter avatarı

    "Bir kaç dakika sonra oradan ayrıldım çünkü başka insanlar da vardı ve onlarla aynı zamanda orada olmak istemedim." dedi.

    o baska kisiler kimdi acaba?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir