Smedley: “Williams Gelişim Sorunu Yaşamıyor”

yazar:

kategori:

Williams takımının Performans Şefi Rob Smedley, İspanya GP’sinde gösterdikleri iyi performansın ardından, takımının gelişim yarışında geride kaldığının fikrine katılmıyor.

Mercedes, Ferrari ve Red Bull gibi takımlara oranla daha küçük bütçesine rağmen, Williams takımı geçen sezonu en hızlı ikinci takım olarak tamamlamıştı ve bu sezonda da üçüncü hızlı takım olarak yoluna devam ediyor.

Smedley, “18 aydır padokta Williams’ın aracı geliştiremediği yönünde bir efsane dolaşıyor. Ama sanırım buraya getirdiğimiz güncellemelerle, çok çok büyük etki yapmasa da, bunun yanlış olduğunu kanıtladık. Monako’daki bazı parçalar dahil önümüzdeki süreçte daha fazlası gelecek. Güncellemeler konusunda sürekli bir yarış var ve bazı parçalar gerçekten faydalı oluyor, bu nedenle pozitif kalmak için nedenimiz var.” diyor.

Ferrari’den Williams’a geçtikten sonra takımda pist dışı görevlerden sorumlu ekibin başına geçen ve pist ile merkez arasındaki iletişimden de sorumlu olan Smedley, “Takımın çalışmasından oldukça memnunum. Ekibe katıldığım zaman olduğumdan çok daha memnunum. Birlikte gerçekten işinin ehli bir grup oluşturduk ve giderek daha iyi oluyor. Nispeten genç bir ekip olduğumuzdan tecrübe açısından en üst noktada olmadığımız ise doğru. Fakat Red Bull’a bakarsanız, onlar uzun zamandır öyleler. Ben potansiyelimizi gayet iyi görüyorum ve mutluyum.” diye ekliyor.


Yorumlar

“Smedley: “Williams Gelişim Sorunu Yaşamıyor”” için 2 yanıt

  1. yagmurdenizsolmaz avatarı
    yagmurdenizsolmaz

    Williams2ın F12in en başarılı takımlarından olduğunu bilerek bu sorumluluğu taşıyor Smedley. dilerim ilk 3 sıralamasında daha da başarılı olmalarıdır. Bu yıl gelişim yarışında biraz geride kaldılar ama bunu ilerleyen yarışlarda telafi edeceklerini düşünüyorum. Ferarri’nin enselerinde yarışlar çıkarırlarsa daha zevkli yarışlar izleriz.

  2. Arada bir telsizden Massa ile konuşsa fena olmayacak :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir