Mansell "Button Şampiyonluğu Rahat Kazanacak"

yazar:

kategori:

Mansell “Parkta yürüyüş gibi olacak, asla öyle olmaz ancak yine de öyle olacak.”

“Olabilecekten biraz daha zor bir şekilde mücadeleyi sürdürdü. Bu haftanın sonunda Jenson’ın dünya şampiyonu olacağını düşünüyorum ve öyle umuyorum.”

“Ancak asla bilemezsiniz, finiş çizgisini geçene ve damalı bayrağı aşağı düşürene kadar bitmez ve bazen sonucun çantada olduğunu düşündüğüm ancak bir şeylerin ters gittiği zamanlar oldu.”

“O burada altın için piste çıkmalı ve o bunu yapacak. Genel olarak şampiyonluğu hak ediyor ve umarım bu hafta sonu başarır.” dedi.


Yorumlar

  1. Allah razı olsun Musab kardeş. Allah herkesin gönlüne göre versin. Tavsiyen içinde teşekkür ederim.

  2. dananın kuyruğunu kopar be jens…

  3. Allah bağışlasın bence buraya resmini koyma nazar olur sonra…çocuğa anne ve babanın bile nazarı değermiş…bu bebek senin nasibin…bebeği bu kadar güzel olmayan bebeği hiç olmayan bebeği özürlü olan birçok insan var istemedende nazarı değer. inan samimane söylüyorum. mesela apocanın bebeği yok onun nazarı değebilir dimi apocan:))nöbetçi f1 ci apocan…her siteye lazım…:))

  4. böö bebek bu yaşa rağmen çok güzel yorum yapıyorsun tebrikler…seninle aynı yaşlarda bende de bir bebek var ama daha baba bile demedi. sen mi çok zekisin yoksa benim bebektemi bir problem var? haa…:))))

  5. bu yarışı puansız kapatırsan görürsün rahatlığı, sonra saymaya başlarsın 3,5…

  6. Emre Yılmaz avatarı

    Hiç sanmıyorum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir