Kobayashi, Güçlü Başlangıcın Ardından Kendine Güveniyor

yazar:

kategori:

Kobayashi bugün 13. sırada yer aldı ve yarın daha da gelişeceğinden emin.

Kobayashi “Bir hafta sonuna yarış pilotu olarak başlamak oldukça hoş bir deneyim. Aynı zamanda Brezilya’da da ilk kez piste çıktım: pist oldukça eğlenceli ve mücadeleci.”

“Çalışmalarımız çok iyiydi ancak hava koşulları mükemmel değildi ve yağmurlar pist yüzeyinin istikrarlı olmamasına neden oldu. Durum böyle olunca ayarları da tahmin etmek ve her virajı öğrenmek zor oldu çünkü seanslar arasında koşullar değişiyordu.”

“Sonunda iyi bir ritm tutturdum ve araç rekabetçiydi, bugün benim için iyiydi. Gelişme kaydedebileceğimiz alanlar hâlâ mevcut ve ilk Formula 1 sıralama seansına hazır olmak için yarınki antrenmanlarda mühendislerimle sıkı çalışacağım. Gerçekten sabırsızlanıyorum ve kendime güveniyorum.” dedi.

Jarno Trulli “Her şey yolunda gitti ve her zamanki cuma çalışmalarımızı yaptık. Her iki seansta biraz yağmur vardı ve bu normal cumaya göre işleri zorlaştırdı. Özellikle ilk seansta çok yol tutuşu yoktu.”

“Hava koşullarının çalışmaları etkilemesine rağmen oldukça setup değişikliği yapmayı başardık ve doğru yolda ilerliyor gibi görünüyor.”

“Araç bu pistte oldukça iyi görünüyor ve büyük sorun yaşamadım bu bakımdan umarım yarın ve hafta sonunun geri kalanında gelişimi sürdürürüz. Suzuka’daki harika sonucun ardından momentumumu korumaya odaklandım ve bunu başarabileceğimiz konusunda iyimserim.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir