Alonso: “Monaco’da Puan Kazanabileceğimizi Düşünüyorum”

yazar:

kategori:

McLaren pilotu Fernando Alonso, İspanya’da puan hedeflerine ulaşamamalarının ardından bu sefer Monaco’da puan kazanabileceklerine inandığını söyledi.

Kendi evindeki yarışı öncesinde Alonso, McLaren’in puan alabileceğinden emin olduğunu söylemişti. Ortalarda bir yarış çıkaran Alonso fren sorunuyla erken tamamladı.

Alonso “Monaco’da puanlara ulaşabileceğimizi düşünüyorum. Barcelona’daki simülasyonumuza göre sorun yaşamasaydık 9. olabilirdik. Puan için ilk şansımız orasıydı.”

“Monaco 2. şansımız olacak. Sıradaki 2-3 yarışta ilk 10 sınırında olacağız. Umarım Avusturya’dan sonra yerimizi daha sağlamlaştırıp 7 ve 8. sıralar için mücadele ederiz. Hedefimiz bu.” dedi.

2012’den beri yarış kazanamayan McLaren, ilk 5 yarıştan puansız ayrılarak Formula 1 tarihindeki en kötü başlangıcını yaptı.


Yorumlar

“Alonso: “Monaco’da Puan Kazanabileceğimizi Düşünüyorum”” için 10 yanıt

  1. 106 puan nedir ki royalcım :))) monster yaptılar bu fernando’yu başımıza.korkmayın çook gerilerdeler şuan.panik yapacak birşey yok

  2. Barselona’da da öyle diyorlardı. Monako’da motor gerekmiyor. Ama dayanıklı olmak gerekiyor. O da yok bunlarda.

    1. 66×2=132 yapar ve Ferrari’nin kurtuluşunun yıldönümü 😛

    2. F_Alonso Diaz avatarı
      F_Alonso Diaz

      Caps düşündürücü, tabi 66 puanın en kötü 60 ının Alonso’ya ait olması da ayrı düşündürüyor adamı.

  3. monako’da mclaren’in çok iyi olacağını düşünüyorum. hatta fazla iyi.

    1. Royale katılmamak elde değil, şu ana kadar olan yarışlarda bu işareti verdiler, çok çok iyi olacaklar, hatta fazla iyi, mercedes dışındakilere tur bindirebilirler, bu işten bile değildir, bunu görememek için kör olmak lazımdır.

      1. mclaren’in birazcık daha iyi olması ödünü patlatmasın. alonso’dan bu kadar korkmayın. aynı araçta 2 kez yarış dışı kalmasına rağmen 106 puancık fark attı diye bu adam öcü değil.

        1. Bak o konuda ben de çok kırgınınım falansoya.

  4. Bbc de ki son yeni honda haberini yayinlar misiniz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir