Mclaren, Red Bull-Mercedes Anlaşmasını Engelliyor

yazar:

kategori:

Marko “Mercedes açık şekilde tercih ettiğimiz partner ancak Mclaren sorununun uzun zaman önce çözüleceği garantisine rağmen henüz sorun çözülmedi.” dedi.

Red Bull, daha önce yaptığı açıklamalarda Renault motorunundan tam olarak memnun olmadığını bu yüzden gelecek sene yeni bir ortak aradığını belirtmişti.

Ancak Mclaren’in Mercedes’in daha fazla takıma motor sağlamasını engellemesi nedeniyle Red Bull, diğer seçenekleri de göz ardı etmiyor.

Marko “4 seçeneğimiz var: Mercedes, Toyota, Renault ve Cosworth. Detaylı bir şekilde seçenekleri değerlendiriyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Silver Arrow kelimesi Gümüş Ok anlamına gelip, Mercedes' e özgü bir sıfattır.McLaren taraftarı olupta bu sıfatı kullanıyorsan seni buradan kınıyorum.İkincisi işim ve pozisyonum gereği otomobil fabrikalarının bir bölümünü gezme fırsatı buldum hayatım boyunca.Yaşım 35.Çoğunuz dütt düt diye oyuncak arabalar ile oynarken ben fabrika geziyordum.Ukalalık yapmayı bırak.2002 yılında McLaren Center de yaklaşık 4 saat geçirdim.Evet mükemmel bir atmosferi var.İtalyanların hayatların boyunca yakalayamacakları bir kalite var orada.Ancak Orada tanıştığım yetkili bana bu konuda Mercedes kendi mühendislerini her zaman her projede kullanır demişti.Oradan biliyorum.Ayrıca bir Mercedes-Benz taraftarı olarak Stuttgart' daki Mercedes tesisleri beni daha çok etkilemişti onuda eklemek isterim.

  2. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    bu haberlerden sonra McLaren'in başka bir motor tedarikçisi aradığı ile ilgili söylentiler çıkarmasının, çok sağlam bir blöf olduğu ortaya çıkıyor.

    ama Mercedes sanki bu tarz bir koz kullanımından hoşlanmışa benzemiyor.

    önümüzdeki aylar gündemin en sağlam haberlerinin bu konu etrafında cereyan edeceği kesin.

  3. Silver Arrow avatarı

    sevgili mercedes benz, sanırım mclaren technology center'da çalışıyorsun, böyle kesin yüzdeli ifadeler kullandığına göre… anlat bari, güzeldir oralar…

  4. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Silver Arrow, Mercedes, McLaren' in % 40 ına sahip, McLaren Mercedes' in değil.O yüzden McLaren' e bu konuda laf düşmez.Ayrıca bu kadar düşünmeleri bile manasız.Bence Mercedes bir an önce ayrılmalı.Ayrıca (SLR, SLR 722 ve SLR Stirlin Moss projelerinde görev alan mühendislerin % 70 Mercedes mühendisidir.McLaren sadece tesis anlamında fayda sağlamaktadır.O araçlardaki McLaren ibaresi bence boştur.

  5. Silver Arrow avatarı

    ''motoru sahiplenmek'' de ne demek? mclaren'in elbette mercedes motoru konusunda söz hakkı olacaktır. bu takımın hisselerinin %40'ı daimler'in. mercedes, mclaren için bir motor sağlayıcısından çok daha ötedir. teknoloji partneridir onlar. birlikte yürüttükleri otomobil projeleri vardır. çok da başarılı işlerdir.(slr, slr 722, slr stirling moss)

    yani mclaren buna bile itiraz edemeyecekse bu ortaklığın manası nedir?

  6. renault motoru iyi değilmiki motor firması arıyorlar bildiğim kadarıyla bu sezon reno kendi araçlarında motor sorunu yaşamadı

  7. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Aslında yapılacak en doğru şey bir an önce McLaren' den ayrılmak ve kendi takımını kurmaktır.Umarım 2011 de bu olacak.

  8. Valla araçları karşılaştırmak gibi bir derdim yok ama 1996 Williams aracına ayrı bir hayranım. McLaren ve Williams konusunda uzman ve hala görevlerine devam eden garaj takımları.

  9. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    bana isim versinler kimmiş o izin vermeyen? doğruysa bu kadar aptal bir takımı tutmak istemem. Ne zmandan beri motoru sahiplenmeye başladılar anlamadım. Daha iyisinin yapılmasından korkup engelliyorsan bu işi bırakacaksın.

    Ama benim tahminim arada başka olaylar var,konunun redbull la alakası yok gibi.

  10. vega nitro williamsın prostla şampiyon olduğu 93 teki aracı için ne dersin? hani sonra yasaklanan araç. dediğimmi dediğinmi daha iyiydi(sakın yanlış anlama sauber minardi muhabbetine döndürmek için sormuyorum belki hatırından çıkmıştır 93 teki araç)?

  11. Silver Arrow avatarı

    kimse en iyiyi paylaşmak istemez tabi. 🙂

  12. Adrian Newey-Red Bull-Mercedes ve Vettel-Webber kombinasyonları bir çeşit "uzay takımına" dönüşebilirdi. Aynen 1998 sezonu uçuk aracı MP4-13 gibi. Belki McLaren bundan çekinmiş olabilir.

  13. kaan kaanhan avatarı

    izin verseler daha iyi olur gibime geliyor.

  14. gokhan gokhan avatarı
    gokhan gokhan

    versede olar vermesede 😀

  15. iyi yapıyolar sakın izin verme McLaren.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir