"17 Sene İçerisinde Sıralamalarda 2 Kez Tuvalete Gitmemiştim"

yazar:

kategori:

Barrichello, 2004’ten sonra kazandığı ilke pole pozisyonunun ardından bunu yarın sonuca çevirmeyi umduğunu söyledi.

Barrichello “Benim için özel bir an. Kuru ya da ıslak önemli değil, iyi dengeye sahip olduğunuzda piste çıktığınızda harika an yaşıyorsunuz. Bir çok strateji seçeneği vardı ancak asla ne olacağını bilemezsiniz, her şey çok değişkendi.”

“Ben çok mutluyum, harika bir sürüş yaptım ve belki diğerlerine göre daha az yakıtım var ancak ortada kalmaktansa önden başlayıp kendi yarışımı çıkarmak daha iyi.”

“Durumdan oldukça mutluyum. Herkesin bu sonucu beklemesi harika çünkü çok fazla yağmurlu dönem oldu. Onların ayrılmasını bekliyordum ancak bekleyip bunu gördükleri için mutluyum.”

“F1’de 17 sezonun ardından sıralamalarda asla 2 defa tuvalete çıkmadım. Bugün başardıklarımdan memnunum. Q2’de sınırdaydık, geçiş lastiklerine geçmeliydik ancak 2. bölümü geçebildiğimiz için şanslıydık.”

“Aracın rekabetçi olduğunu biliyordum ve dediğim gibi ayaklarım yere baskıyor çünkü henüz bir şey kazanmadık. Bugün harika bir iş çıkardık, harika bir gece olacak ve uyuyacağım ancak her şey yarın sonuçlanacak.” dedi.

Barrichello, rakipleri Button ve Barrichello’nun arka sıralarda ne yapacaklarını bakmadan kendi sürüşüne odaklanacağını söyledi.

Barrichello ayrıca Liuzzi’nin 2. bölümün başında geçirdiği kazanın ardından seansın tekrar başlatılmaması gerektiğini söyledi.

Barrichello “Bugün sıralamalarda bu kadar yağmurun geleceğini beklemediğimizi gördük. En kötüsü ise Liuzzi’nin pist dışına çıktığı andı. O zaman seans tekrar başlamamalıydı, o düzlükte 4. viteste giderken görüntü iyi değildi ve kaydığımız için pek ne olup bittiğinden haberdar değildik. Sizi bekletmek zorunda kaldığımız için üzgünüz ancak aracı sürmekten keyif aldım.” dedi.


Yorumlar

  1. alakayı anlamadım:S nerden nereye hey Yarabbi..

  2. rubensin şampiyon olmasını istiyorum.

  3. sinan ergin relax…armin van buuren dinle rahatlarsın. veya sana gözlerini kapatarak dinleyebileceğin bir parça. another world jean michell jarre dan:)

  4. ağzınız boş durmuyorki…bizim türklerin çay içmesi gibi beleş olduğu için sürekli redbull sürekli redbull olacağı bu…ne demiş atalarımız idrarını tutma balgamını yutma…sağlık için:)

  5. :))))
    beni niye banladılar sinir oldum. hiç bir şey söylemedikki. pişman oldum sonra, keşke söyleseydim de öyle banlasalardı 🙂

    kafalarına göre işte te hey heyy:))

  6. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    yürü be rubens kim tutar seni helal sana yarın birinci bitirirsen büyü ihtimallede button puan alamicak vede son yarış için psikolojik olarakta çökecek herşey senin elinde seni kimse tutamaz aslanım

  7. sinan karan avatarı

    bu arada sinan adas seni radiodan banladılar dayanamadım bende banlandım:)

  8. Güzel doyurucu açıklama yapmış. Son cümlesi ve tuvalet meseleside hoş. Sanırım Kimi 'de araçtan çıktığı görüntülerde ziyaret etti. 🙂 Kimi eldiveneleri takarken, kaç saat oldu naptı bu adamlar, yapsalar buharlaşacak durum da yok ekip boş yere çekecek kokuyu diye içimden geçmişti ki süre uzayınca araçtan çıkıverdi.

    Hafif olma yönünde bir fikrimiz vardı ama açıklaması durumu ortaya koydu. Bir çok yarıştan daha fazla zorlanıcak yarın yol tutuşunu ve pozisyonunu koruması lazım.

  9. Fazla içten ve samimi bir açıklama yapmış Rubens. 🙂

  10. sinan karan avatarı

    ewt tuvalet?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir