Webber "F1 Yağmur Kaosundan Ders Çıkarmalı"

yazar:

kategori:

Webber “Bence bu koşullarda başlamak doğru değildi, konuştuğum herkes aynı fikirdeydi ve şanslıydıkki sonunda doğru karar verildi ancak TV bazı şeyleri zorluyor ve başlamak zorundaydık.”

“Su birikintileri çok fazlaydı ve görüş büyük sorun yaratıyordu. Bugün ne zaman sürmemiz ve ne zaman sürmememiz gerektiğini öğrendik. Bunlar cadde araçları değiller. Bunlar F1 aracı, hızlılar ve zemine yakınlar ve koşullar kötü olduğunda pist dışına hızlı bir şekilde çıkıyorlar.”

“Bugün bir kaç adım daha öğrendiğimizi düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. ne yapacaklardı yani. pistin üstüne brandamı çeksinler…yoksa seyredenlere canlı yayından dönüp '' ey f1 cemaati gördüğünüz üzre sıralama turları ilahi sebeplerden dolayı yapılamamaktadır. lütfen herkes kendi inancına göre inandığı tanrıya dua etsin…puta tapanlar tapma işini yaptıktan sonra taptığınız putları lütfen yemeyin:)…''bunumu deselerdi…

  2. Ah hakemler arghh! Hakemler her yerde aynı, futbolda da basketbolda da aynı, katlediyorlar resmen. Sonra diyorlar ki hakemlerin cinsel tercihleri hakkında yarum yapmak cezaya tabi. Daha öncede dedim, son seansta yaptıklarını baştan yapsalardı kazalar ve kargaşa olmazdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir