Alonso "Daha Yukarıda Yer Alma Şansımız Yoktu"

yazar:

kategori:

Alonso “Bu sanırım katıldığım en uzun sıralama seansıydı! Hava koşulları ilginçti ancak aracın gridde daha yukarıda yer alacak kadar performansı yoktu.”

“Eğer yarın değişken koşullar olursa bunun yarış üstünde etkisi fazla olur ve eğer koşullara doğru zamanda tepki verebilirsek bir kaç sıra kazanabiliriz. Kesinlikle elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” dedi.

Romain Grosjean “Yağmur sıralamaların ilk bölümünde oldukça fazlaydı ancak araç içerisinde oldukça mutluydum. Bu tüm pilotlar için aynıydı ve o koşullarda harika iş çıkardım. “

“Ne yazıkki Q2’de pist kurumaya başladı ancak geçiş lastiklerine geçmek için zamanımız kalmadı ve tüm seansı yağmur lastikleriyle geçirdim. Bu arada sabahki kazanın ardından aracımı tamir etme konusunda süper iş çıkaran mekanikerlerime teşekkür ediyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. yaşar koçyiğit lafım sadece sana değildi o yüzden sadece sen alınma, özellikle benim gibi Alonso'yu destekleyen bazı arkadaşlar uçuşa geçti de Ferrari haberleriyle o yüzden öyle dedim:) Hani sen öyle demedin ama öyle düşünenler çok:)

  2. overster ben avucunu yalar gibi bir kelime kullanmadım.ayrıca sende biliyorsunki o yorumu şu aşağıdakilere bakarak yazdım.yoksa seninde dediğin gibi daha akşamki yarış hakkında yorum yapamazken 5 sene sonrası için biraz hayalcilik olur.

  3. 5 sene falan şampiyonuz diğerleri avucunu yalar gibilerinden "dereyi görmeden paçayı sıvayarak" yapılan yorumlardan kaçınmalıyız tüm F1 severler olarak:) Malum bu akşamki yarış hakkında bile performans tahmininde bulunamıyorken sonraki 5 seneyi konuşmak çok iyimser:)

    Bir de Alonso çıkmış böyle söylemiş, yalan söylüyor olsa takım çıkar Alonso'yu yalanlar, nasılsa artık Alonso'nun gönlünü hoş tutalımda gitmesin gibilerinden bir ortam söz konusu değil, adam artık Ferrari pilotu sayılır:) Alonso son 2 senedir Renault'u uçuruyor resmen, son 2 yılın arabasıyla yapılmayacak şeyler yaptı, hataları oldu mu, tabiki oldu, ama Renault bazılarının söylediği gibi takım bulamayan Alonso'ya mclaren sonrası kucağını açmadı, Renault Alonso'yu sana kazanan araç vericez açıklamalarıyla aldı, sonuç ortada, yarış kazanan bir araç bile yok ortada bırak şampiyonluğu, Alonso iyi bile sustu bu koşullarda… Ayrıca Musab Bera, senin kadar boş konuşanını da görmedim her başlık altında alakalı alakasız bir yorumun var diyeceğim fakat artık olayı aşıp 2 mesaj art arda atmayada başlamışsın, sana katlanabilen site yönetimine helal olsun, şunu da belirteyim Alonso ne para ne de başka bir şey için tek senelik kontratlar yapıyordu, tek istediği rekabetçi bir araç, ki Renault'ta son 2 sezondur öyle bir araç yok…

  4. elif çivici o fesat lafını sana iade ediyorum.

  5. elifcim bunlar zamanında acı çekenler.aynı acıyı tekrar çekeceklerini bildikleri için şimdiden kendilerini tatmin ededursunlar biz seneye ferrari ile gelecek muhtemel şampiyonlıklara bakaduralım.nede olsa bir 5 senedaha bunlara şampiyonluk felan yok.

  6. elif çivici avatarı

    Ne kadar fesatsınız ya inanamıyorum size cidden,sanki o an o insanın yanındasınız daima,ne çok eleştiriyorsunuz en ufak ayrıntısına kadar valla..

  7. yıllarca yarışmış bu takımda mclarenden sonra gidecek bir yer bulamadığı için kucak açmış bu takım kendisine. hep istemeye istemeye durmuş tek yıllık kontratlar yapmış. santander i arkasına alıp kapağı ferrariye atmış. yine bu takım tek kelime kullanmamış. fakat bu kadar ayıp ve nankörlük…sen böyle konuşmaya devam et. yay mı yok. elbet gelir bulur bir gün seni…

  8. oynayamayacak gelin yerim dar dermiş yer buluncada yenim(elbise) dar dermiş. bu zat-ı er kişi de aynen böyle. sürekli mazeret hep mazeret…iyi olunca kendinden kötü olunca takımdan…

  9. kazanınca şampiyon olunca onlar f1 in en iyileri kaybedincee performansımız buydu de

  10. can bundy sana katılıyorum ekleyecek fazla birşey yok 🙂

  11. merco şasesinide gördük Q1 de

  12. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    maksadım alonso fanlarını kızdırmak değil ama

    "ancak aracın gridde daha yukarıda yer alacak kadar performansı yoktu."

    yani bu ve diğer kurduğu her cümle ile kendini göreceli olarak kötü sonuçlardan sıyırma ve bu araçla bu kadar oluyora getirmesi tekrar, tekrar ve tekrar aynı şeyleri söylemesi, gerçekten bu pilotun asla bir takım oyuncusu olamayacağını artık bana kanıksandırmıştır. (bu açıklamayı birçok f1 pilotu yapar ama alonso kötü sonuçlardan sonra bunu adet edindi.)

    bu araçla bu kadar oluyor demesine gerek var mı? herkes gibi bizde aldığı derecenin reno motor ve şasisiyle gerçekleştiğini biliyoruz. altında Merso veya ferrari olsa daha iyi bir sonuç elde edeceğini de biliyoruz. altyazı ile bunun bir kere daha üzerinden geçmesi ona 2 şampiyonluk kazandırmış takıma biraz saygısızlık oluyor.

  13. Aracın yağışlı hava performansı bu kadar kötüyse ikinci seansta resmen yardırmış demek ki

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir