Toyota "Raikkonen Çok Para İstiyor"

yazar:

kategori:

Howett “Menajeri daha fazla para istedi ve biz masaya yeterli miktarda para yatırdığımızı düşündüğümüzü söyledik.” dedi.

Howett ayrıca bugün ilk kez sıralamalara çıkan ve yarın yarışacak olan Kamui Kobayashi’nin de gelecek sene tüm sezon yarışabileceğini ancak henüz kesin kararın verilmediğini söyledi.

Howett ayrıca Raikkonen’in gelmesi halinde Toyota’ya mükemmel uyum gösterebileceğini iddia etti.


Yorumlar

  1. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    kimi toyotaya ancak yüksek maaş için gider

  2. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    cok para ıstıyor cumlesı bana gore gore gorecelı bır kavram.

    sen bır sey ıcın su kadar para verırsın ama bır baskası bes para vermez.atıyorum 20 mılyon euro ıstedıgını farz edelım.toyota ııcn bu para her nekadar az mıktar olsada bır pılot ıcın fazla olarak dusunmus olabılırler.

    oysa baska bır takım bu parayı nın fazlasını verıp sozlemsyı fesh edebılıyor..

    kaldıkı kımı nın kıbarca redetmesı gıbı de gorulebılır.gıtmek ıstemıyorsa hayır dıyecegıne su kadar ıstersem zaten almazlar dıyerek rakamı buyuk koymusta olabılır.
    bır arkadasın dedıgı gıbı mc larene 30 a kabul edecekken toyotaya 50 den asagı gıtmez dıye.bende katılıyorum.

    ustelık toyota nın artık ıyı bır pılot getırmesı gerekıyorkı acıkta kalan kımıden baska da pılot yok.ya adam gıbı kımıye verın parayı gelsın.ada sıze gerı oder basarılarıyla

  3. fatih keleş avatarı

    Rosberg varken hemde daha ucuza kimiye o kadar para verilirmi tartışılır?

  4. Ahmet DEMİR avatarı

    KİMİ kazanacağım takım da olmak istiyorum demişti. Demek ki takım yetmiyor para da istiyormuş. Yani ancak istediği parayı kazanacağı bir takım verebilir.Çok para istemesini garipsedim.Toyota onun için iyi bir seçenek….

  5. kimiyi alabilirler mi bilmem ama kobayashiye koltuk verseler iyi olur, gayet hizli bir japon, spin atmasaydi q3 e kalacakti ilk siralamasinda =)

  6. ister tabi kimbilir McLaren'den ne kadar istiyor kii takımım bu kadar bekledigine göre

  7. inci incili avatarı

    demek ki masaya yeterli miktar parayı koyamamışsınız ya da yeteri kadar iyi aracı.

  8. hayrınamı çalışacaktı :))

  9. McLaren Kimi'mizi kaçırmayacaktır inşallah… aslında mclarene gitmesini istemiyordum önceden ama rekabetçi araç istediğini öğrenince artık mclarene geçmesini istiyorum…… räi gibi kaliteli bi pilotu kaçırmayacaklardır eminim

  10. mclaren'e 30 a gidicekse, Toyota'ya 50 den aşağıya gitmez:) bende olsam öyle yaparım

  11. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    Keşke gitse.Eminim Toyota çok yüksek bir ara vermiştir.Japonların avrupalılardan az verdiğini kimse söyleyemez.Yterki inansınlar birşey yapacağına ama hala anlayamadıkları olay pilotla bitmiyor.

  12. yani türkçesi ne versek kabul etmiyor.

  13. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    çok para istemesi normaldir markalaşmış bi ismi var ve süper (arkadaşlar sizin deyiminizle) komple bi pilot aklının bi köşesinde her zaman Mclaren'ın olduğunu düşünüyorum ve rekabetçi bi araç yapamıcaklarını düşünmüştür

  14. elif çivici avatarı

    Neden olmasın ki istediği olan şampiyonluğu aldığını söylüyor zaten Kimi,makul bir ödenek çıkartırlarsa neden gitmesin ki?

  15. 🙂
    E adam marka tabi
    Haliyle fiyatı da yüksek olur
    Gerçi ne kadar çok verseler de ben Toyota'ya geçeceğini sanmıyorum
    Ya McLaren ya emeklilik
    Olmazsa buz hokeyi filan oynar :))

  16. sanırım hayır dememek için böyle bir yol düşünmüş. nede olsa toyota ve japonlar saygı duyulması gereken insanlar…

  17. Evet Toyota'ya bir Raikkonen gibi bir üst sınıf sürücü ve Newey gibi bir bir üst sınıf mühendis lazım. Toyota motoru gerisini getirir zaten.

  18. Siz de verin parayı. Anlamıyorum, Dünya'nın en rahat nakit para akışına sahip, en çok kar eden ve haliyle en çok satan otomobil devisiniz. Volkswagen'in F1 e girmek için maliyet düşmesini bekleme mantığını anlamadığım gibi sizi de anlamıyorum. Size Raikkonen gibi bir pilot lazım. Trulli gibi komple olmayan bir pilotla yürümüyor. Raikkonen para mı istiyor ver hiç düşünme. Altına da en az bu seneki gibi rekabetçi bir araç ver ya da daha rekabetçi, sezon içinde de onu daha geliştir. Teknik ekibini de yenile hepsini yapabilecek gücün var. Herşeyin hayırlısı. Zaten geçen gece ne hikmettir hala anlam veremedim olacağından mıdır nedir rüyamda gördüm Raikkonen Toyota ile yarışıyordu. Gerçekleşirse rüyalarımdan korkarım artık 🙂

  19. eminim kimi'nin gonlunden de mclaren geciyordur. ama oyle hayrina da yarismayacagi icin menejeri devreye giriyor. is uzamasa bari. kimi mclaren'e, heikki renault'ya. gayet makul.

  20. Toyota çok zengin bir firma acaba Raikkonen ve menajeri hem Toyota'nın rekabetçi bir araç verip hem de çok parasından yararlanmayı mı düşünüyor. Toyota rekabetçi bir araç verebilir aslında. Bu sene bazı yarışlar hariç gayet rekabetçiler. Ayrıca Bahreyn'de Trulli ilk sıradan başlamasına rağmen tipik yarış performansı eksikliği yüzünden yarışı kazanamadı. Eğer Bahreyn de Kimi o araçta olsaydı yarışı kazanacağını düşünüyorum. Toyota'nın artık bir komple pilota ihtiyacı var. Trulli de iyi bir pilot ancak sıralama da çok hızlı yarışta değil. Bu ikisini dengeleyebilen bir pilotlara ihtiyaçları var. Toyota bu seneki performansından sonra iyi pilotlardan birini hakediyor artık bence. Umarım seneye daha rekabetçi bir araç yapabilirler.

  21. Jacques Villeneuve aklıma geldi nedense. Umarım parayı düşünmeden, rekabetçi bir araç bulur Jack'ın yaptığı hatayı yapmadan.

  22. Adam israr ediyor iyi bir arac istiyorum diye siz israrla para diyorsunuz.Eminim Mclaren sizin teklif ettiginiz parayi teklif etseydi kabul ederdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir