Rosberg, Hamilton’un Takımda Kalmasından Mutlu

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, Lewis Hamilton’un gelecek sene de Mercedes’te kalacak olmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Rosberg’in gelecek sene sonuna kadar takımda anlaşması bulunuyor. Hamilton’un da anlaşmasını 3 senelik yenilemesiyle birlikte bu ikili gelecek sene 4. kez takım arkadaşı olacak.

Rosberg “Lewis’i kutladım. Yeni bir anlaşma imzalamak çok heyecanlıdır. Harika bir mücadele oluyor ve yarışlar bunun için var. Şu anda ilişkimiz nötr bu yüzden aramız iyi ve birbirimizi gerçekten zorluyoruz.”

“Birbirimizi zorlamamız göz ardı edilmemeli çünkü birbirimizi sürekli olarak daha üst seviyeler için zorluyoruz. Bu takım içi mücadele takımımız için de harika. Gelecekte de böyle olacağını bilmek iyi.”

“Onun Mercedes’ten ayrılmasını beklemiyorum çünkü Mercedes’ten daha iyi bir yer yok. Burası F1’deki en iyi takım ve muhtemelen yıllarca öyle olacak. Harika bir iş çıkarıyoruz ve fabrikanın çalışma şekli harika. Ayarlarımız harika. Harika insanlar var ve fabrikadaki iletişim harika. Daimler’den aldığımız destek devasa. Bu yıllarca böyle devam edecek.”

“Ben kendi anlaşmamdan çok mutluyum. Rakamları görmedim. Ne yazıldığını bilmiyorum ancak gerçek figürlere ulaşabileceğinizden emin değilim çünkü ben ne kazandığımı biliyorum. Sizin de ne yazdığınızı biliyorum bu yüzden sizin yazdıklarınız çok uzakta.”

“Lewis’le mücadeleden gerçekten keyif alıyorum ve her zaman aldım çünkü o harika bir sürücü. Onunla mücadele edip onu yenmeye çalışmak harika bir mücadele.” dedi.

 


Yorumlar

“Rosberg, Hamilton’un Takımda Kalmasından Mutlu” için 2 yanıt

  1. yalanın böylesi 🙂

  2. tabi yalandan kimse ölmyor 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir