Kubica "Kuru Zemin Kumarımız Tuttu"

yazar:

kategori:

Kubica “Takımımız için zor bir sezon oldu, bugünkü sonucun büyük çalışmasını dün yaptık. Kuru yarış olacağını düşündük bu yüzden cuma günkü düşük downforce seviyemizi koruduk.”

“Sıralamalarda suda sürüş zordu. Nick Heidfeld 1. seansta elenmişti ve  aracı suda sürmek kolay değildi. 8. sırayı kazanmayı başardım ve bazıları bu sıralamadan memnun değildi. Neden memnun olmadıklarını bilmiyorum belki mucize olmasını beklemişlerdir.”

“Bugün performansım iyiydi ve istikrarlıydı. Rubens ve Mark’ın düşük performanslarına şaşırdım, onlara ayak uydurabildim.”

“Ancak biz su sıcaklığında sorun yaşadık ve 10. turda deviri kısmak zorunda kaldım.  Düzlükte ve hava koridorunda yavaşlamak zorundaydım çünkü sıcaklığı düşürüp aracı sağlam getirmeliydim.” dedi.

Kubica, pit stop zamanlamasında iyi olabilselerdi daha da rekabetçi bir sonuç alabileceklerini söyledi.

Kubica “İlk pit stopta çok şanssızdım ve 4 aracın – Kobayashi, Nakajima, Button ve Vettel – arkasında kaldım. Ben ağırdım ve onlar hafifti, onları geçme şansım yoktu bu yüzden Mark iyi fark oluşturdu.”

“O andan sonra lastiklerimi koruyup Rubens ile farkı korumaya çalıştım ve işe yaradı. LAstik bozulması yaşıyordu ve farklar rahattı, aracı sağlam getirdim.” dedi.


Yorumlar

  1. Evet senin, Mclaren'in kumarı tuttu. Güzel yerlerde tamamladınız. Ferrari geriye düştükten sonra bunu başaramadı.

  2. r 30 un sahibi tebrikler 2010 da inş hep bugünkü sonuca benzer sonuçlar alabiriz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir