Podyum Hamilton İçin Büyük Sürpriz Oldu

yazar:

kategori:

Yarışa 17. sıradan başlayan Hamilton, ilk bölümde geçirdiği kazanın ardından yükselme mücadelesi verdi ve damalı bayrağı 3. sırada gördü.

Hamilton “Bugün oldukça zor bir gündü ve genel olarak zor bir hafta sonu oldu. Bugün aynı zamanda büyük sürpriz oldu, puan kazanacağımızdan bile emin değildim.”

“Takım strateji konusunda harika iş çıkardı ancak ben sürekli bıçak üstündeydim. Kendimi harika hissediyorum ve araç da harikaydı. Hâlâ gelişmemiz gerekiyor acank 18.likten 3. olma konusunda takım harika iş çıkardı.”

“Bu iyi işten dolayı onlara teşekkür ediyorum. Rubens ile inanılmaz mücadele yaşadık ve Jenson’a tebrikler, o da harika bir iş ve sezonu geride bıraktı.” dedi.

Brezilya GP’nin ardından Mclaren 1 puan farkla da olsa takımlar klasmanında Ferrari’yi geçerek 3. sıraya yükseldi.


Yorumlar

  1. biraz sans, biraz yetenek, biraz strateji… lewis gibi iyi bir pilot ile boyle sonuclar almak muhtelemel. mclaren, f1 gibi bir takim oyununu gayet guzel oynuyor.

  2. bi kere hamilton kaza yapmadı ilk turda, kova spin attı sadece, hamilton tamamen strateji avantajı sağlamak için pite girdi, çok da mükemmel bir seçimdi bana göre, serhan acar'ın webberin konuşmasını çevirememesinin sebebi de avustralya aksanı olabilir, tv'nin sesini sonuna kadar açmış olmama rağmen ben de pek bişiy anlamadım

  3. valla bana surpriz olmadi, bu kadar mutevazi olmaya gerenk yok =)

  4. hamilton helal olsun harika yarıştın tebrikler

  5. Sıralamalarda McLaren'e çok kızmıştım ve Lewis'in de dediği gibi puan dahi görmek imkansızdı neredeyse ama havanın açık ve pistin kuru olması,öndeki araçların teker teker yarış dışı kalması ve en önemli faktör yumuşak lastiklerden kurtulup sert lastiklere geçiş deponunda full olması,Lewisin harika iş çıkarması bize hem podyumu hemde Markalarda 3.lüğü getirdi Tebrikler Lewis tebrikler McLaren…Fatih Lewis'in kulak temizlemesi bitirdi beni:)) o anda ne webberi nede kubica'nın açıklmalarını dinledim Nichole görmemiştir umarım o anları:))

  6. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    ahhahaha kulaklarını temizlemekten kimseyi dinlemedi,evindeki kadar rahattı,kulagından cıkardıklarını da tulumuna sildi:DD
    zaten böyle bir basın toplantısı hayatımda görmedim,herkes kendi halindeydi kimse kimseyi dinlemiyordu:DD
    serhan acarın sesi bile garipleşmişti,ne oldu acaba adama o anda cok merak ettim:DD
    ama sonuc olarak çok iyi bir sürüşü daha hanesine yazdırdı lewis,neden şampiyon olduğunu bir kere daha gosterdi..

  7. Podyum da çok durgundu. Başardığına göre bir sevinç göremedim ben.

  8. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Takımımız strateji konusunda gerçekten harika iş çıkardı…Tebrikler Lewis,Tebrikler Vodafone Mclaren Mercedes

  9. 2008 monaconun ardından bir kez daha takımın strateji konusunda iyi iş çıkardı ve yaşanan soruna rağmen iyi bir sonuç almayı başardın. iyi bir yarış çıkardın, tebrik ederim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir