Red Bull, Webber'le Devam Edeceği Konusunda Israrcı

yazar:

kategori:

Ancak Webber’in Brezilya’da aldığı galibiyetin ardından konuşan Red Bull Racing Takım Patronu Christian Horner bu söylentileri bir kez daha yalanladı.

Webber’in Interlagos’da kariyerinin 2. zaferini kazanmasının ardından konuşan Horner, hem Vettel hem de Webber ile devam etmemeleri için bir nedenlerinin olmadığını, her iki sürücülerinin performansından memnun olduklarını söyledi.


Yorumlar

  1. Webber'in Red Bull'daki yeri tartışılıyordu. Ama Christian Horner bu tartışmalara nokta koymaya çalışmış.

    Webber pistte beğendiğim pilotlardan. Gereksiz yere agresifliklerini (örnek 2009 Belçika) (ayrıca ağzının bozuk olması) ve her konuda bir fikre sahip olması eleştrilebilir özellikleri olsa da bu sene başında kırdığı bacağı sonrası bu kadar rekabetçi olacağı beklenmiyordu çoğu kişi tarafından. Araçlarını çoğu zaman iyi kullandığını 2003 Brezilya'ya Jaguar ile 3. başlaması, 2006 Monaco'da motoru patlayana kadar kaliteli gidişi, 2007 Japonya'da Vettel'in kendisine çarpmasına kadar olan güzel performansı gibi örneklerle destekleyebiliriz. Ayrıca 2002 Avustralya GPsinde kendi evinde olaylı bir yarış sonrası Minardi ile puan kazandığını hatırlatmam gerekecek (mükemmel bir yarıştı ama).

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir