Toyota, Raikkonen Teklifini Yine Doğruladı

yazar:

kategori:

Reuters’a konuşan Howett “Çok fazla akıl oyunları oynamıyoruz. Sunabileceğimiz teklifi sunduk ve mevcut piyasada oldukça ciddi bir teklif sunduk.”

“Onunla iyi çalışabileceğimizi ve ona hızlı bir araç verebileceğimizi düşünüyoruz.”

“İskandinav sürücülerle ralli zamanlarında çok iyi ilişkiler kurduk ve birliktelikler iyi çalıştı, bu yüzden onunla da iyi iş çıkarabiliriz.” dedi.

Ferrari ile son yarışına çıkacak olan Raikkonen’in henüz gelecek sene için anlaşması yok ve Raikkonen, kazanabileceği bir araçta olmak istediğini söyledi.

Howett ayrıca Trulli ve Glock ile görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Howett “Her iki sürücümüz ile görüşmeler bir seviyede devam ediyor.”

“Jarno’ya teklifi yaptık ve o finansal olarak tekliften memnun ancak anlaşmada bazı anlaşılamayan noktalar var ve biz bunların kendi açımızdan tartışılabileceğini düşünmüyoruz.”

“Gelecek sene araçta olabilir ancak bu açık değil.” dedi.

Howett ayrıca geçtiğimiz hafta sonunda kendileri ile ilk Formula 1 yarışına çıkan ve bazı çevreler tarafından övülürken bazı çevreler tarafından sürüşü nedeniyle eleştirilen Kamui Kobayashi’nin de gelecek sene yarışma şansı olduğunu söyledi.


Yorumlar

  1. fatih keleş avatarı

    Trullinin gitmesi lazım tamkımda kan değişikliği çok önemli ferrarinin alonsoyu aldığı gibi toyatanında iyi bir kadro kurması şart bence.

  2. mc-rai kesinlile haklısın bu japonda kesinlikle iş var.daha ilk yarışı olan brezilyada 71 tur atmak helede saat yönünün tersine olan bir pistte kolay değil.fisicellaya bile atak yapma cesaretini gösterdi.

  3. toyota glocku ve trulli yi gözden çıkarmış bari kobayashı ye tam destek olup yarıştırsınlar gelecek sene için bence çok iyi deneyim kazanır

  4. toyota her zaman sempati ile baktıgım bi takım olmuştur ve emeklerinin karşılığını hala alabilmiş değiller. seneye en az bu seneki kadar rekabetçi olacaklarını düşünüyorum ve bu yüzden şampiyon bi pilot alırlarsa bu takıma fazladan motivasyon sağlayacaktır. kimi umarım kabul eder ve kobayashi de yanında güzel gider gibi.

  5. Heikki BeRKaNeN avatarı
    Heikki BeRKaNeN

    kimi sakın öyle bi hata yapma.keşke ayrılmasaydın ferrariden be kimi 🙁 mcLaren biLe oLsa desTekLerim seni 🙁

  6. kim niye eleştirmiş kobayashi yi anlayamadım. kim o çevreler? adamın ne yapması gerekiyordu ilk yarışında kazanmasını mı bekliyorlardı. ayrıca trulli'den vazgeç artık toyota yıllarca yarıştınız tamam da gençlere şans ver biraz.

  7. şu anki toyota arabası f60 a bin basar we bence mc laren arabasıylar zamanlar açısından yakındır iyi bir pilot olsa o arabayla rahat yarış kazanır

  8. fatih keleş avatarı

    Toyota kimiyi istiyorsa çekilmeyi düşünmüyorlar hatta seneye rekabetçi olmaya uğraşacakları belli oluyor.

  9. kubica bile gelmiyoken raikkoneni istiyosunuz, hadi bakalım

  10. Kobayashi ilk yarisinda yillardir yarisan bir F1 pilotu gibiydi, Button`a karsi baya iyi savunma yapti, onu degerlendirmesi lazim Toyota`nin. Raikkonen konusuna gelince Mclaren ve Brawn`dan sonra 3. tercihi olur heralde Toyota.

  11. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    trulli devam ederse küfürlerim sizinle olacak Aptal F1 yönetimi.

  12. Hey gidi Toyota'nın ralli yılları. Juha Kankkunen, Didier Auriol ve Carlos Sainz ne günlerdi be. Toyota Celica Trubo 4WD ve Toyota Corolla WRC efsaneleşmiş ralli araçları. Neyse gelelim Kobayashi'ye aslında Kobayashi'nin sürüşünde bence eleştirilecek bir taraf yok. İlk yarışına göre gayet mükemmel sürdü. Bence Toyota kesinlikle düşünmeli Kobayashi'yi. Eğer gerçekleşirse Raikkonen le birlikte Toyota daha da güçlenebilir diye düşünüyorum.

  13. Kobayashi yi ben de beendim 1 puan dahi alabilseydi süper reklam yapardı…Kısmet diyelim Gelecek Yıl Kobayashi 2. plot olarak Toyota ile devam eder bence..Yanına 1 numaralı plot da artık Rakionen mi olur bilinmez ama Raikonen Mclaren geçer gibi geliyor.

    Çünkü her defasında Kazanilecek bi takıma gidicem demiş…
    Ferrariden Sonra akla gelen ilk takım

    Mclaren Mercedes 🙂

  14. mert merter avatarı

    Evet rüstü kamui ilk yarisi ama cok cok iyidi bizim kova dan bile iyidi tebrikler kamui

  15. yarışı izlerken bi ara keşke ferraride Kamui Kobayashi olsa dedim
    adam ilk yarışında tarih yazacaktı neredeyse kim ne derse desin bu yarışa renk kattı
    bide takuma sato olsaydı dadından yenmezdi herhalde 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir