Ecclestone'den Çapkın Button'a Onay

yazar:

kategori:

Bay E geçen sene Lewis Hamilton’un 2008 şampiyonluğunu hoş karşılarken onun rakibi Felipe Massa’ya olan desteğini de hiç gizlemiyordu.

Ecclestone bu sefer de kişisel favorisi Vettel ve sempatik pilot Barrichello’yu öne sürüyordu.

Ama 29 yaşındaki Button’un sorulması karşısında Ecclestone: “Onu severim. Jenson renkli biri, yakışıklı ve her zaman güzel kızlarla birlikte. Bütün bunlar, Formula 1 pilotlarının olması gereken şeyler.

“Şampiyon olmayı hak ediyor.”


Yorumlar

  1. bora benim anlamadığım bunun yanındaki hatunun bu adamla ne işi var onu anlayamadım.bu adama benzemez nice adamlar var bula bula bunumu bulmuş bilmiyorumki.gerçi hatunda genç ayılmaz.sitedeki bayan arkadaşlara biraz ayıp placak ama çenesi ile göğüslerinin arası 1 metre olmuş iyice inmiş aşağıya.

  2. kaypak herif

  3. yok yok çaglar ben Jensen Ackles'i istiyorum onu getirsin bernie F1'e renk katar bayan izleyici sayısıda artar bu arada:)) şaka bi yana bu adam kafayı fena sıyırmış.

  4. tavugu esirgemek istemiyo
    ulen ne çakal bi adamsın sen be bernie
    bi yerinin kılları ağrımış sen halen kaz peşindesin 🙂

  5. inci incili avatarı

    o zaman çirkin adamdan pilot olmaz ya da güzel kızlarla birlikte olmayandan. tabi bunlar bir f1 pilotu olmak için çok önemli şeyler. yetenek, başarı hepsi hikaye aslında.

  6. valla madem yakışıklılara destek oluyorsun en çok Kimi'ye destek olman gerekirdi bence ama sen onu hiç sevmezsin tabii xD

  7. Jenson renkli biri, yakışıklı ve her zaman güzel kızlarla birlikte. Bütün bunlar, Formula 1 pilotlarının olması gereken şeyler.

    ne alaka yaa o zaman brad pitt de f-1 de sürebilir.

  8. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Merak ediyorum; bu resimde Bernie yanındaki hatunla birlikte ayaktalar mı :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir