Rosberg: “Lewis Galibiyeti Hak Etti, Ben Şanslıydım”

yazar:

kategori:

2015 Monaco GP’nin “şanslı” galibi Nico Rosberg, takım arkadaşı Lewis Hamilton’un galibiyeti hak ettiğini ancak yine de sonuçtan mutlu olduğunu söyledi.

Yarış boyunca Hamilton için tehdit olmayan Rosberg, son bölümde güvenlik aracı piste girdiğinde Hamilton’un pite alınmasıyla öne geçti ve yerini koruyarak damalı bayrağı ilk gören isim oldu.

Böylece Rosberg Monaco’da art arda 3 galibiyet kazanarak Ayrton Senna’dan sonra bunu başaran ilk isim oldu.

Rosberg “Tabi ki çok, çok mutluyum ancak bugün biraz şanslı olduğumu biliyorum. Lewis mükemmel sürdü ve kesinlikle galibiyeti hak etti.”

“Ancak durum böyle ve yarışlarda bu tür şeyler olabiliyor. Kesinlikle aşırı mutluyum ve bunun keyfini çıkaracağım.”

“Her zaman olduğu gibi araç içerisinde karar vermek zordu ancak yarışın tekrar başlamasının ardından lastikler çok soğuk olduğu için zordu ancak işe yaradı.”

“Bugün şanslı olduğumu biliyorum. Sadece anın keyfini çıkarıyorum ancak sıkı çalışmak zorunda olduğumu biliyorum çünkü Lewis bu hafta sonu bana göre daha güçlüydü.” dedi.

 


Yorumlar

“Rosberg: “Lewis Galibiyeti Hak Etti, Ben Şanslıydım”” için 16 yanıt

  1. bence mercedes lewis hamilton!a ihanet etti.ne kadar özür dilese kabul edilecek bir şey değil.onca emek boşa gitti.

  2. ScuderiaKimi avatarı

    artık galibiyeti unutabilirsin , Lewis sana bu şansı bir daha vermeyecektir.

    1. bugün yalandan pite alıp galibiyeti elinden alan takım yarın mekanik sorunlar da çıkartır bu kara oğlanın aracında …

  3. Sitedeki seviye(sizlik)den ötürü haberleri ve adamakıllı yorum yapan yorumcuların yorumlarını okuyup geçmeye ve yazmamaya karar vermiştim ama bugünkü saçmalıktan dolayı yazmaya karar verdim.

    Bu sütoğlanı kadar iğrenç bir tane daha pilot görmedim 1988’de izlemeye başladığım F1 camiasında. Sırf Alaman takımıyla Alaman pilot efsane Senna gübi üst üste 3 kez kazanmış olsun diye uyduruktan teyyare bir pitstop üçkağıdıyla yapılmış alangerli bir iş. Geçen yıl da nasıl üçkağıt ile kazandığını biliyoruz sıralamardan.

    Senna’nın tırnağının ucundaki kir olamayacak pis bir sütoğlanının adı istatistiklerde ne yazık ki onunla beraber anılacak.

    Mercedes inşallah bir daha bu Alaman sütoğlanınız yarış bile tamamlayamaz.

  4. yanlız şurda bir ayrıntı var; rosberg “lewis has also deserved the win” dedi, bu “lewis de kazanmayı haketti” demek. yani kendi çapında zaferi hakettiğini sanıyor.

    adam fazla zorlamadığı halde aynı araçları kullanmanıza rağmen 20 saniye fark yemişsin, çıkıp ben de hakettim demeye getiriyorsun. yuh. zaten çoğu f1 fanının midesini bulandırdı bu şekilde bir galibiyetten sonra çığlık çığlığa sevinmesiyle. başka hiçbir pilot bunu yapmazdı.

    1. bana kalırsa diğer alman da bu tepkiyi verirdi haklısın o kadar nefret ettim ki bugünkü o naralarından sonra o sanki hakedip dişe diş mücadele verip kazanmış gibi sevinmesine o kadar deli oldum ki üzülürdüm bu çocuğa ama lewis yedi bence şimdi rosbergi asıl . Diğer alman dediğim de vettel kişiliksizi

  5. hamilton haketsede adam ayağına gelen fırsatı tepmedi bunun için rosberg suçlanacak son kişi
    suçlu mercedes pit ekibidir komplo teorisine göre de yarışlara biraz heyecan katmak için yapılmış bir tiyatrodur diyede bakabiliriz

  6. Takımına şükret beleş galibiyet aldın. Kanada’ya kadar tadını çıkar, çünkü daha destek almadan kazanabileceğini sanmıyorum.

  7. Fernando Alonso 05-06 avatarı
    Fernando Alonso 05-06

    Bazen sadece boşluğa bakarsın ve aklından gecen sadece tek soru vardır NEDEN? 😀

  8. Sen ancak böyle hediye edilen hile hurda yaparak kazandıgın galibiyetlere sevinirsin. Sana SC’den önce 25sn attıgı fark yeter Lewisin.

    1. Onur Ergüvan avatarı
      Onur Ergüvan

      Adamın ne suçu var didem 🙂

      Lewis taraftarlıgın gözünü kör etmiş adam bir şey yapmadıki sürdü kazandı oturup pit ekibine hamiltonu bir daha pite çağırında demedi 🙂

      Hamilton süper pilot ya geçseymiş Vetteli 10 tur ondan daha iyi motor çekiş gücüyle geçemedi senin araç şampiyonu 🙂

      Diyeceksinki monacoda geçişmi olur oluyor bugün en az 5 geçiş vardı pistte önceki senelerdede geçişler oluyordu yani bahanesi değil 🙂

      Mclarendeki günlerini unutmuş gibisiniz bugün dua edin bir yere çarpmadı geride olduğunda gördük koca şampiyonu 🙂

      1. OtonomAktor avatarı

        gülücük şampiyonu “sevgi pıtırcığı” vettelci arkadaş geri gelmiş.

      2. Valla kardeşim seninde hazımsızlığın ve fesatlığın içini öyle bi karartmiş ki söyleyecek o kadar sözüm var sana ama ona bile değmezsin

  9. Hayatta manipülasyon kadar nefret ettiğim bir şey yoktur.Hamilton yolda kalsa öyle kazansan neyse.Buna düpedüz adilik denir.O yüzden seninde kulakların bol bol çınlamıştır.

  10. Ne iyi oluyor ülkede f1 yok yayın yok fazla site yok.

    Bu Batılılar ve Batı medeniyetinden etkilenen toplumlar inanılmaz medeni.

    Adam çıkmış arkadaşını övüyor kendi için seviniyor.

    Burda karşınızda pilot varmış gibi konuşmayın,adamlar sizin varlığınızı bile umursamıyor.

  11. O şansı sana kim verdi ros efendi keyfini cıkaracam diyo senin o keyfini diyecem töbe töbe Senin calısmana gerek yok arkanda takım olduktan sonra yan gelip yat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir