Brawn, Kafesinden Çıkan Button'ı İzlemek İçin Sabırsızlanıyor

yazar:

kategori:

Brawn, Button’ın tüm baskıların geride kalmasının ardından harika performans sergileyeceğini düşünüyor.

Brawn “O bazı şeyleri içinde çözdü. Her sporcu, bazı şeyleri içerisinde çözme yeteneğine sahiptir. Bu zorluklar bu sefer daha büyüktü çünkü dünya şampiyonluğu için mücadele ediyordu. Her zorlukta üstesinden gelmeyi başardı.”

“Sezonun 2. yarısı hem onun yönetimi hem de bizim yönetimimiz bakımından harika değildi ancak her zorluğu geride bırakmayı başardı ve zor durumlarda düzelmesini bildi.”

“Abu Dhabi’yi görmek için sabırsızlanıyorum çünkü baskı kalktı ve o kafesinden çıkacak.”

“O çok hızlı ve çok yetenekli. Çok kararlı. Cumartesi günü Brezilya’da evine mahvolmuş bir şekilde gitti ancak pazar sabahı her şeyi düzelteceğine kararlı bir şekilde geldi. Kimseyi suçlamıyor; o, takımın bir parçası ve bu harika.” dedi.


Yorumlar

  1. Emre Yılmaz avatarı

    Haklısınız kabul ediyorum kötü arabayla yarış kazanılmaz ancak diğer pilotlardan yarım saniye daha iyi bir arabayla kazanmanız normaldir. Diğer takımlar yaklaşınca arabalar eşit duruma yaklaştığında Jenson ortadan kayboldu. Bir de bu yönden bakmak gerekiyor. Jenson ortalama bir pilot ve Brawn'ın sezon başındaki arabasıyla ortalama pilot dahi olsa yarış kazanması normaldi. Ben böyle düşünüyorum ancak şunu da söylemeye hakkımız yok "haketmedi" diyemeyiz. sonuçta şampiyon oldu ancak baskıya bağlı bir durum değildi ikinci yarıdaki durum. zaten öyleydi diğer arabalar yaklaştı böyle oldu. umarım kendimi ifade edebilmişimdir.

  2. Silver Arrow avatarı

    söz konusu olan button olunca insanlarda garip düşünceler oluşuyor. ''otomobili güçlü olmasa kazanabilir miydi, şampiyon olabilir miydi?'' gibi.

    güçlü olmayan bir otomobille kim şampiyon olmuş? formula 1 atletizm değil ki bir insan tek başına, yeteneğiyle kazanabilsin? kazanabilmek için elbette güçlü otomobile ihtiyacınız
    var.

    tamam, button'ın senna gibi, fangio gibi, prost gibi o çok özel pilotlardan olduğunu düşünmüyorum ama, biraz da haksızlık ediliyor kendisine.

  3. güçlü araba olmadan nasıl yarış kazanılır ben biilmiyorum.şans yağmur v.b

  4. Emre Yılmaz avatarı

    Ben yine kazanabileceğine inanmıyorum. Zaten bence Jenson baskı yüzünden falan öyle değildi. Ortalama bir pilot ve sezon başında takım arkadaşının yanlış ayarlarıyla birlikte rakipsiz kaldı.Pilotajı çok yeterli bir pilot değil. Abu dabiye gelince kazanabilir ancak araba diğerleriyle eşit olursa sanmıyorum 😀

  5. fatih keleş avatarı

    Abu dhabide birinci olabilir ama bu pilotajla değil araba sayesinde olur olursa çünkü abu-dhabi sıcak olur muhtmelen ve pist brawna uygun. Seneye brawn güçlü olmasın bu kadar bakalım button bir yarış bile kazanabilecekmi?

  6. Silver Arrow avatarı

    brezilya'da da baskıya rağmen çok iyi yarıştı bence.

    ama abu dabi'deki performansını merak ediyoruz tabi.

  7. Chris Cornell, bir Soundgarden şarkısında "I'm gonna break my rusty cage, and run!" (tr: paslı kafesimi kırıp koşacağım) der. Button son yarışta şarkı sözlerinin gerçekleri yansıttığını bir kez daha kanıtlayabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir