Basın: "Heidfeld, McLaren ve Renault Koltukları İçin Aday"

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton’un Nico Rosberg veya Kimi Raikkonen ile takım arkadaşı olmaya karşı çıktığını söyleyen Abendzeitung gazetesinin haberine göre Nick Heidfeld, McLaren koltuğu için bir aday haline geldi.

McLaren takım patronu Martin Whitmarsh: “(Heidfeld) Formula 1’de değeri bilinmeyen en baştaki pilottur”

Mercedes’ten Norbert Haug: “(Heidfeld) 10 senedir istikrarlı olarak güçlü performans gösteriyor.”

Alman Bild gazetesi ise 200 senesinde Prost ile ilk sahnesini alan ve onun dışında Sauber, Jordan, Williams ve BMW adına yarışan Heidfeld’in ayrıca şu anda Romain Grosjean’ın Renault’un koltuğuna da aday olduğunu yazdı.


Yorumlar

  1. habere göre yorum yazıyoruz niye hamilton raiyi ve rosberg i istemiyor 3 şık var 1.yenilmekten korkuyor 2.kendine güvenemiyor kavga ederim diye 3.takımda ilgisinin azalacağını düşünüyor başka hiç bir nedeni olamaz

  2. fatih keleş avatarı

    Hamiltonmu kimiden korkacak 🙂 Adam çaylakken bile alonsoya kafa tuttu kimiye mi yenilecek? Ben aslında bir yandan kiminin gelmesini ve lewisin alonsodan sonra kimiyide geride bıraktığını görmek istiyorum lewis asla kimiden çekinmez(hamiltoncu değlim bir ingilizi asla desteklemem) Benim gönlümde rosbergin gelmesi var aslında o keşfedilmemiş bir cevher bence.

  3. shrewd 54
    zannetmiyorum ama seni tatmin etmeye yetecekse bikaç acı gerçek de benden. glock yağmur yağmaya basladıgında 7. idi kuru zemin lastiğiyle devam ederek kumar oynadı ve 6. sırayı elde etti. yani zannettiğinin aksine glock o gün iyi bir yarış çıkarttı, pite girseydi zaten hamilton için bir risk taşımayacaktı. bir seneyi geçti hala hazmedemediniz.

  4. Olmuş bitmiş bir olayı niye ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsunuz?
    Mclaren' i ve Hamilton'u tutmuyorum ama gerçeği görünce söylerim.
    İşte 2008 brezilya gp tur zamanları:

    http://www.fia.com/brazilgp/documents/BRZ_08_Race_History_Chart.pdf

    hemen hatırlatayım Trulli 11 Glock 12 no'lu araçları kullanıyorlar. Son tura bakalım:

    Glock: 1.44.731

    Trulli: 1.44.800

    İkisi de aynı tur zamanlarına sahipler.İkisinde de slick lastik mevcut.
    hadi iddia edildiği gibi glock yol vermiş olsun, 40 saniye arkasındaki trulli niye yavaşlayıp glock la aynı tur zamanını yapıyor?
    Eğer bir argümanınız bir iddianız varsa onu desteklemek için istatistikten güzel şey yoktur. Ancak olayı sadece inanıyorum/inanmıyorum sığlığına indirgememek, argümanınıza destek bulmak da lazım. Yoksa bu iddialar iddia düzeyinde kalır.

  5. ayrıca lewis'in takım arkadaşı konusunda herhangi bir etkisi olmaması gerekir, haberde gösterildiği gibi olduğunu düşünmüyorum, umarım kimi veya rosberg gelir, öncelikli tercihim kimi'dir

  6. ne kadar zekisiniz ya, tmm o zaman şuna cevap verin, madem glock hamilton'ı şampiyon yapmak istedi(ne demekse artık), neden bunu herkes gibi pite girerek yapmadı da hamilton için şampiyonluğunu tehlikeye attı? görmek istediğinizi değil, gerçekleri görün artık

  7. sporu ne kadar anlayıp anlamadığımızı burda tartışmaya başlarsak bitmez bu muhabbet, yarışa gelince zaten yağmurda son turun son virajında başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam :)),o ana kadar gayet iyi giden glock ta haklı napabilirdiki son virajdan sonra zaten start/finish düzlüğü vardı, ordada yol verse cok belli olucaktı kimse bana olabilir düzlüktede yol tutuşu sıfır demessin hatta yarışı tekrar tekrar izlesin, yağmura ragmen bir vettel in yaptıkları birde glock a baksın,hatta glockun yarış stilinide iyi bi araştırsın, acaba glock hangi yarışta bu kadar centilmen olmuş, tüm sezon boyunca trulliyle beraber yarış sever çektirdikleri eziyetleri hatırlamanızı ve sonra bir kez daha YOL VERME hadisenizi izlemenizi tavsiye ediyorum…

  8. Silver Arrow avatarı

    ben de öyle anladım da, anlamamazlığa veriyorum. 🙂

    sanırım onlar da ısrarla bu sporu anlamamazlığa veriyorlar.

  9. Silver Arrow ben söyleyeyim arkadaş halen orada glockun yol verdiğini düşünüyor kuru zemin ve ıslak zemin lastiklerinin aynı yol tutuşa sahip olduklarına kendisini inandırmış ben de bu yorumu ve bu yorumu güzel bulanları ayakta alkışlıyorum bu kafa yapısıyla devam ederler umarım onların varlığı sayesinde bu sporu az çok anladığımı farkediyorum

  10. Silver Arrow avatarı

    shrewd 54, yol verdi derken?

  11. Emre Yılmaz avatarı

    shrewd 54 yorum gerçekten süper. Bence Glock iyidir McLarene.

  12. heidfeld'in gelmesi herşeyden önce markalar şampiyonası için çok büyük avantaj olur hele ki heikki'nin yerine gelecek olması..
    raikkonen'in gelmesi de bence hiç fena olmaz. 2007de ki hamilton-alonso birlikteliği gibi ortalıgı kasıp kavururlar hem de mclaren bu defa kavgaya, iç savaşlara meydan vermez.
    aslında kimin geldiği benim için çok farketmez kovaleinen gitsinde.

  13. shrewd 54
    Harika yorum kardeş helal.

  14. elif çivici avatarı

    Ne Rosberg ne Sutil,işte safkan Alman Heidfeld,en başından beri istediğim gibi..Umarım geçersin ve değerini bilemeyenlere iyi bir ders verirsin,bu arada bir puan makinesi mclaren e geçerse,ferrari nin baya çalışması gerekebilir 😀 Aksi halde Rosberg gelecek olursa kendini kanıtlamak isteyecek,Lewis de arkadaşından daha iyi oldugunu göstermek isteyecektir.Bu da karmaşa yaratabilir.

  15. sorun yaratmayacak tek pilot kimi'dir.Umarım kimi mclaren e geçer de kimin daha iyi olduğunu öğreniriz.

  16. Bu hamilton da cin olmadanadam çarpmaya başlamış, dur bakalım hele ne oluyor yawaş gel…. Haa illa mclaren bi alman pilot alıcaksa hiç düşünmesinler hemen GLOCK u alsınlar hem hamiltonda çok iyi anlaşıyorlar, onun sayesinde zaten bu çaylağın çenesi düştü, bir yol verdi massası dünya şampiyonluğundan alonso yuda ünvandan etti ve şimdi ikiside ferraride, bence en cok yakışan GLOCK tur o zaman görürüm ben bu demeçleri :)))

  17. Silver Arrow avatarı

    lewis daha çaylak sezonunda alonso'yla başa baş mücadele etmiş bir pilot. ne lewis'in, ne de lewis'çilerin kimi'den çekineceğini sanmıyorum.

    tek çekinceleri bu kadar iyi iki pilotun aynı takımda olmasının takım içerisinde sorun yaratma olasılığı olabilir.

    bunun dışında ikisi de harikalar, zaman zaman lewis kazanır, zaman zaman kimi…
    ikisini de çok seven biri olarak mclaren'de görmeyi çok isterim kimi'yi.

    ancak 2007'dekine benzer şeylerin yaşanmasını da istemem. takımın da düşüncesi böyleyse heidfeld en iyi adaylardan biri.

  18. Lewis ve lewisçilerin sevinmesi normal tabi.Dua edin bakalım kimi gelmesin yoksa işiniz yaş.Bunu anlamışsınız afferin size.

  19. Mika Hakkinen, David Coulthard kadrosu ve başarılar; Lewis Hamilton ve Nick Heidfeld kadrosu ile tekrarlanabilir. Nick, çoğu zaman puanlar alacaktır podyum ortağı olacaktır. Lewis'in çeşitli nedenlerle yarış dışı kaldığı zamanlarda da McLaren takımına puanlar sağlayacaktır. Gönlüm Nick Heidfeld'in McLaren pilotu olmasından yana.

  20. ben heidfeld'i genelde webber ile kiyasliyordum. gerci webber'in, 2 galibiyeti oldu. aracin hizi sayesinde. ve tecrube de var tabi.

    heidfeld genc falan ama kariyerindeki 10. yili oluyor bu f1'de, sadece yaris kariyerinden bahsediyorum. zira 1997'de mclaren ile test yapmis, 1998 ve 1999 yillarini da mclaren'in test pilotu olarak gecirmis bir adam. webber bile yarislar kazanabiliyorsa, bu adam coktan haketti galibiyetleri.

    ama sampiyonluga oynar mi? webber icin de hic oyle dusunmuyorduk, daha dogrusu ben oyle dusunmuyordum en azindan ancka bakin bi ara webber sampiyonluk icin oynuyordu.

    heidfeld gercekten cok sevdigim bir pilot. ve eger kimi mclaren'e gecmeyecekse, rosberg yerine nick'in mclaren'e gecmesini isterim. hem, rosberg'in o kadar muhtesem bir cikis yapacagini sanmiyorum mclaren'e gecerse. brawn onun icin daha iyi bir secenek olacaktir. ve rosberg'e nedense hic isinamadim. mclaren'de gormek istemiyorum onu. hem, lewis varken onun galibiyetler almasi biraz zor gorunuyor. hep kimi-lewis cekismesinin olmasini istedim, bunu hep tekrarliyorum. sirayla kimi, lewis podyum, galibiyet falan gitseler (hadi tamam, alonso ve massa da olsun :P) guzel bir sezon olabilir. tabi pilotlar sampiyonasinin sonucu falan son yarista belli olmasi kaydiyla 😛

    konudan saptim biraz ancak nick heidfeld, en kaliteli 2. pilotlardan birisidir. anlasildigi takdirde hicbir takimin bu adami reddedecegini sanmiyorum. ayrica oturmus bir kisiligi var, pek konusmuyor ama konusursa da gerektigi kadardir. spekulasyonlara girmeyi sevmiyor. ayrica, bilmiyorum direk yaris muhendisi mi yoksa kendisi mi etkili emin degilim ancak firsatlardan yararlanip iyi strateji yakalayabiliyor. bkz. 2009 malezya gp, bkz. 2008 belcika gp… bunlar ilk aklima gelenler. yaris muhendisini de alip giderse onun icin iyi olur. mark webber'in muhendislerini (veya diger takim calisanlarini, emin degilim) alip gittigi gibi. veya diger serilerden ornek verirsek, rossi'nin honda'dakileri pesine takmasi gibi 🙂

  21. umarım dogrudur haber ve nick mclarene gecer,ferrari olmuyorsa ondan sonraki en iyi takıma gecmesinin isterim…

  22. Silver Arrow

    teşekkürler… bana çok saçma geldi :S

  23. Silver Arrow avatarı

    ''Abendzeitung gazetesinin haberine göre'' diyor. doğru mudur, yanlış mıdır, hangi kaynağa dayandırarak yapmışlar bu haberi bilemiyoruz…

  24. Silver Arrow avatarı

    ''Abendzeitung gazetesinin haberine göre'' diyor. doğru mudur, yanlış mıdır, hangi kaynağa dayandırarak yapmışlar bu haberi bilemiyoruz…

  25. Emre Yılmaz avatarı

    M.Schumacher ile bir pilotu karşılaştırmak çok saçma Schumacherdir Sennadır Prosttur Hakkinendir gerisi…
    Anlaşıldı zaten bu arada Heidfeld için Renault ihtimali daha olası gözüküyor. Ancak Nick çok iyi bir pilot ve hangi takıma giderse gitsin iyi işler yapar.

    Bu arada SONUNA KADAR FERRARİ ibaresini kullanmasak daha iyi olur. Biz bu sporun zaten en büyük takımıyız ve bu tür şeylere ihtiyaç yok.

  26. arkadaşlar Lewisin ben KİMİ yi istemiyorum dediği doğrumu ?

    böyle bi haber nerden geldi?

    hiç okumadım böyle bişey varsada gözümden kaçmış olabilir kaynak verebilirmisiniz?

    teşekkürler…

  27. fatih keleş avatarı

    Şu an bence en kritik piot rosberg mclarenda rosbergi görmek istiyorum. Veya brawna geçmesini istiyorum. Gerçi ben özellikle brawnın ingiliz olduğu için buttonu kollayacağını düşünmekteyim tıpkı bu sene yaptığı gibi ama rosberg 2. adam olmaz. Rosberg mclaren harika olur hemde alman.

  28. Silver Arrow avatarı

    ron dennis eleştirirken bu takımı f1 tarihinin en iyi iki takımından birisi yapan şeyin onun liderlik vasıfları olduğunu söylemeden geçmeyelim bence.

    hamilton-alonso döneminde hatalar yapmış olabilir, ama sporun gördüğü en büyük patronlardan biridir. senna ve prost'la iki yıl geçirdi bu takım ron dennis'in yönetiminde ve iki yılı da şampiyon kapattı. sonunda o iki pilot arasında da anlaşmazlıklar, kavgalar çıktı ve prost gitti.

    f1'de iki büyük yeteneğin aynı takımda uzun süre barınmasının imkanı yoktur. egoları büyük insanlar bunlar. bir pilotun seviyesi mutlaka diğerine göre biraz daha düşük olmalı. ancak heikki-lewis arasında da uçurum var.

    yine de gönül kimi'yi istiyor tabi. 🙂

  29. KEMAL SENGUL avatarı

    7 sene oldu benim aklımda o kalmış

  30. Barrichello ve Ralf Schumacher arasında yaşandı o kaza.

  31. KEMAL SENGUL avatarı

    http://gadgetfreaks.files.wordpress.com/2008/03/ralf_michael_schumacher_2002_melbourne_26_jpg.jpg

    ne yarıştı bu ya schumachere yazık oldu ralf uctu nerde o yarışlar

  32. Yavuz Balcı avatarı

    DTM de yarışıyor Kemal.

  33. ben zaten onu dedim lewis harika bir pilot alonso ona keza öyle.muhtemelen ronda bilmiyordu lewisin böyle olacağını ki alonsoyu tarnsfer etti.yoksa eminim istemezdi.zaten işin püf noktası senin dediğin gibi iki canbazı aynı ipte tutabilmek.

  34. KEMAL SENGUL avatarı

    arkadşlar ralf schumachere ne oldu ya bilen varmı??

  35. burak bocek avatarı

    Mclaren,katılıyorum sana.Beni güldürdün Allahta seni güldürsün:)

  36. Yavuz Balcı avatarı

    düzeltme : bekliyordu yazmışım beklemiyordu olacaktı.kusura bakmayın.

  37. salih yildiz avatarı

    Yakıtı bitipte kenarda yarışı izlerken ki görüntüsünü görünce benimden Renault için aklımdan geçen ilk pilot Heidfeld olmuştu. Geçen günde söylemiştim BMW pilotlarını zaten severdim Kubica dan sonra en iyisi Hiedfeld olur. En hızlı pilota sahip olmaktansa karakterli pilota sahip olmak bence Renault un bundan sonraki imajı için daha önemli

  38. Yavuz Balcı avatarı

    yaşar iki cambaz bir ipte oynamaz lafı vardır.düşüncelerine saygım var yanlış anlama ama herhalde lewis in böyle çıkacağını ben gibi çok nadir insan bekliyordu.açıkcası ben şaşırmadım.ama bu bile McLarene posta koymasına tahammül edeceğim anlamına gelmez.ayrıca işin içinide kimse bilmiyor.görünene ve duygularımıza göre yorum yazıyoruz burda.işin görünmeyen kısmı var birde.işte bunu asla bilemeyeceğiz.

  39. yavuz lafım sana değil yanlış anlama.bazı mclarenci arkadaşlarımda kızacak belki ama ron o takımdan elini eteğini çekmediği sürece o takımdan bir halt olmaz.hislerini gizleyemeyen iki harika pilotu bir arada tutamayan adamdan bir şey olmaz.bu benim şahsi görüşüm.

  40. KEMAL SENGUL avatarı

    sonunda heiffeldin değerini anlayanlar cıktı cok iyi bir yarışcı eger mclarene giderse.istemeyenler o zaman onun ne yapacagını görecek

  41. Yavuz Balcı avatarı

    didem ayrıca düzeltme yapayım mercedes-benz değil McLaren yetiştirme programındaydı lewis.tamamen ron un koruması altında.

  42. Yavuz Balcı avatarı

    böyle saçma haber mi olur anlamıyorum.kardeşim eğer lewis ve babası böyle ultimatom veriyorsa gerçekten koyun kapının önüne.hiç kimse McLaren takımından üstün değildir.ayrıca kimi veto edildi diyelim rosbergi neden veto etsin ki.heidfeld rosberg ten çok daha iyi bir pilot.benim gönlümden geçen kimi olmuyorsa koyun heidfeldi gözü kapalı.rosberg te gitsin nereye istiyorsa.

    ayrıca mercedes inş. ayrılır.bir McLarenci olarak ferrari gibi komple bir takım olarak görmek istiyorum takımımı.3-5 sene varsın kötü olsun.ondan sonra ortalığı yine toz duman ederiz.ron ölmeden önce bu işi halledecektir.umutla bekliyorum.

  43. Silver Arrow avatarı

    schumacher varken ferrari'ye gelen pilot açıkça 2 numaralı pilot olacağının bilincinde o kontrata imza atıyordu. ferrari bunu gizlemiyordu zaten. avusturya 2002'yle ilgili barichello'nun açıklamalarını duymuşsunuzdur. hatta schumacher ''hızlıysanız sözleşmenizdeki madde sizi yavaşlatmaz, geçer gidersiniz.'' demişti. ancak yavaşlattığı zamanlar da oluyormuş işte…

    burada schumacher'in yanındaki pilotun adam olup olmaması değil konu. barichello'nun schumacher'le rekabet edebilecek bir pilot olduğunu da kimse söylemiyor. bahsettiğimiz şey bir takımda pilot hegemonyasının olabileceği ve zamanında olduğu.

  44. ''kadircan dursun''

    Her yazının altına ''SONUNA KADAR FERRARİ'' yazmazsan sevinirim. Bu yaptığını genellikle Renault taraftarları yapar. Bir Ferrari taraftarı olarak rahatsız oldum bu yaptığından. Ki biz Renault taraftarlarına kızardık bu yüzden.

  45. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Schumacher'in yanında diğer pilot mu vardı ?? Benim neden haberim olmadı bunca senedir..

    Diğer pilot adam olsaydı bu sene Button'u geçerdi şampiyonlukta.. yada diğerleri farketmez

  46. // Silver Arrow Tarih: 21.10.2009 12:11:27
    avatar
    kadircan dursun, mclaren'e yaprtığın lewis hamilton eleştirisinin altına yazdığın cümle komik olmuş.

    michael schumacher'in takım arkadaşlarının sözleşmelerindeki maddeleri hatırlatırım sana. üstelik lewis hamilton'la ilgili olan sadece bir haber. doğru olup olmadığı bile belli değil. //

    Sanırım yedek otomobil Schumacher için hazırlanır madddesinden bahsediyosun yoksa schumacherin sözleşmesi diger pilotu nasıl baglıyabilir ki ?

    Neyse

    Nick sevdigim ve başarılı buldugum bir pilottur eger ki bu geçişlerden birini yapabilirse şampiyon dahi olabilir

  47. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    lewis hamıltonun yanına mutlaka dişli bir rakip verilmesi gerekiyor kova ile olcak iş deil bu :((

  48. foto süper hemen pc'ye kaydettim saolasın m6_power.

  49. didem sen sundan bahsediyorsun galiba:

    en on sagdaki hamilton, arkada hakkinenin solundaki heidfeld, 7 den 77 ye mclaren =)

    http://img43.yfrog.com/img43/4774/maccas.jpg

  50. Silver Arrow galiba o arkadaş Lewis'in Daha 9 yaşındayken Mercedes-Benz Genç pilot yetiştirme programını imzalayan pilot oldugunu bilmiyor galiba kimi McLaren'e gelmeden önce Lewis McLaren'deydi hatırlatırım.

  51. Silver Arrow avatarı

    vay anasını, rai hamilton'ı yollayın gelirim dese hamilton'ı yollayacaklarmış!

    ikisi de birer kez şampiyon olmuş kariyerlerinde. iki pilotu kıyaslayamam, ikisini de çok severim, hatta kimi'yi biraz daha fazla svereim de, orda bir durmak lazım.

    kimi ferrari'nin, lewis mclaren'in şampiyonu. bu ayırımı yapacak kapasiteye sahibiz galiba…

  52. Silver Arrow avatarı

    schumacher'le hamilton'ı kıyaslamıyorum. mclaren'i bir konuda eleştirirken, aynı mantaliteye sahip bir takımı göklere çıkarmanın anlamsızlığından bahsediyorum.

    ayrıca mercedes giderse ortada sap gibi kalmayız. mclaren başarılarının çoğunu mercedes olmadan kazanmış bir takım. mercedes'ten memnunuz, ancak ayrılırlarsa da mclaren olduğu yerde olmaya devam edecektir.

    o değil de, hadi biz ortada sap gibi kaldık, sonra ne olacak? başınız göğe mi erecek?

  53. Silver Arrow avatarı

    schumacher'le hamilton'ı kıyaslamıyorum. mclaren'i bir konuda eleştirirken, aynı mantaliteye sahip bir takımı göklere çıkarmanın anlamsızlığından bahsediyorum.

    ayrıca mercedes giderse ortada sap gibi kalmayız. mclaren başarılarının çoğunu mercedes olmadan kazanmış bir takım. mercedes'ten memnunuz, ancak ayrılırlarsa da mclaren olduğu yerde olmaya devam edecektir.

    o değil de, hadi biz ortada sap gibi kaldık, sonra ne olacak? başınız göğe mi erecek?

  54. Heidfeld gelsin yahu severim kendisini,sakin ,efendi,sadece işini yapan biri..adamın ne kadar dertli olduğu Brezilya yarışında garaja dönmeyip tek başına pist kenarında yarışı izlemesiyle anlaşılıyordu…

  55. • Mc Laren² çok haklısın.. ee oyüzden diyorum ya heidfeld:))

  56. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Hani,Heidfeld McLaren'e giderse :)))

    Santander için bize yüklenenler; Haug'a neler der bilemem artık :)))

  57. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    ferrarinin toy taraftar kadrosu geri dönmüş ya da yenilenmiş:P
    asıl korkum kimi mclaren e gelirse, bir ilerizekalı akımının bizim takıma geçmesi. sakın!!

  58. daha gelmeyen pilot ile bu tartışmalar çıkıyorsa birde gelse düşünmek bile istemiyorum

  59. kadircan dursun avatarı
    kadircan dursun

    usta pilot ayrımı yapıyolar yaa tmm butun pilotlar bir deilde bnm canım Hamilton ve babasının Rai'yi şiddetle istememesine sıkılıyor… Rai kaç yıldır Mclarende yarısmıs Mclarende ün yapmış blki Rai dese Hamiltonu gönderin gelirim dese yollayabilirler!!

  60. kadircan dursun avatarı
    kadircan dursun

    usta pilot ayrımı yapıyolar yaa tmm butun pilotlar bir deilde bnm canım Hamilton ve babasının Rai'yi şiddetle istememesine sıkılıyor… Rai kaç yıldır Mclarende yarısmıs Mclarende ün yapmış blki Rai dese Hamiltonu gönderin gelirim dese yollayabilirler!!

  61. kadircan relax relax. dur biraz sakin ol kim kızdırdı seni bugün.bir geldin pir geldin mübarek.

  62. kadircan dursun avatarı
    kadircan dursun

    İnşallah Mercedes Mclarenle anlasmasını bitirirde sap gibi kalırsınız ortada

    SONUNA KADAR FERRARİ!!!

  63. Gel heidfeld'cigim gel McLaren'e gel!!!

  64. seninde istemediğin kesin didem anladık tamam

  65. kadircan dursun avatarı
    kadircan dursun

    sen michael schumacher'le hamiltonu bir tutyorsan o senn sorunun arkadasım
    bidaha yazıoyrum

    SONUNA KADAR FERRARİ!!!

  66. bakıyorumda iyi sallamışsınız kimi'nin Lewis'i hertürlü geçicegını hele bi durun bakalım kimi McLaren'e GE-LE-CEK-Mİ???

  67. Silver Arrow avatarı

    kadircan dursun, mclaren'e yaprtığın lewis hamilton eleştirisinin altına yazdığın cümle komik olmuş.

    michael schumacher'in takım arkadaşlarının sözleşmelerindeki maddeleri hatırlatırım sana. üstelik lewis hamilton'la ilgili olan sadece bir haber. doğru olup olmadığı bile belli değil.

  68. hamilton tabiki raikkoneni istemez cevabı belli

  69. Her takımın bir gözdesi vardır mclareninde gözdesi Hamilton ,o ne derse o olur. Kiminin Mc larene geçmesini istemiyorum o nedenle 2. plana düşebilir kimi mclarende.

  70. kadircan dursun avatarı
    kadircan dursun

    takıma kimin alınıp alınmıycağına Lewis Hamilton mu karar veriyor?

    SONUNA KADAR FERRARİ!!!

  71. inanamıyorum sonunda beklediğim haber:)) Rosberg'in brawn'a geçecegini varsayarsak Heidfeld'in McLaren'e gelmesini en çok istedigim pilotlardan bir tanesi müthiş olur bizim için umarım anlaşırlar Heidfeld gibi istikrar abidesi bir pilota kesinlikle ihtiyacımız var:)).

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir