Nasr da Verstappen’i Eleştirdi

yazar:

kategori:

Felipe Nasr, kendisi gibi çaylak olan Toro Rosso pilotu Max Verstappen’i eleştirenler arasına katıldı.

17 yaşındaki Verstappen yeteneğiyle alakalı sürekli olarak övgüler alsa da zaman zaman deneyimsizliğiyle de ön plana çıkabiliyor.

Bernie Ecclestone ise Verstappen’in destekçilerinden. Ecclestone “Bu Mozart’a çok genç olduğunu ve piano çalamayacağını söylemek gibi bir şey. Yeteri kadar iyiyse, iş tamam.” dedi.

Nasr “Kaza onun deneyimsizliğinin kanıtı. Ben harika bir eğitim aldım ve F1’de iyi bir giriş yapmak için her seride geçirilen zaman önemli.”

“Geçen sene Williams’ta test pilotuyken çok şey öğrendim ve F1’e doğru yaşta girdim. Son bir kaç senede öğrendiklerimi düşünürsem 20 yaşımdayken bile F1’e giremezdim.” dedi.

 

 


Yorumlar

“Nasr da Verstappen’i Eleştirdi” için 9 yanıt

  1. adam resmen kendini yüceltip yüceltip patlama noktasına getirmiş klasik brezilyalı mantığı bu mantık sennada daha azd yani o daha mantıklı idi.verstapane i yerin dibine vurmaya çalışmış ama verstapen sezonun en iyi çaylağı monaco daki bu hatasına rağmen.

  2. Bırakın yarışsın adamlar. Daha geçen gün diğerini bariyere saplayan pilotuna ceza verildi diye ufak bir temasa ceza verilmesi gerektiğini düşünen taraftarlar vardı. Rakibini yarış dışı etmiyorsa ve senin arkadan daha gerilere itmiyorsa cezaya gerek yok.

  3. J.P.Montoya avatarı

    Artık küfür etmek istiyorum. neden mi ? dün sağolsunlar indy 500 yarışını koymuşlar siteye. bende zaten sıkı bir montoya hayranı olarak hemen izledim full yarışı. arkadaş adamlar ne kazalar yapıyolar. ne ataklar yapıyolar izleyenler biliyordur. ya f1 de artık nerdeyse biri birini geçerken yan gözle baktı diye ceza verecekler bu ne arkadaş. bide azıcık kendini göstermek isteyip biraz agresifleşse bir pilot hemen diğer pilotlarda dahil deli gibi eleştirmeye başlıyolar.. 98 den beri izliyorum ama iyiden iyiye soğudum ben bu yarışlardan.

  4. Şu ana kadar çokta göze batacak hata yapmadı bence, son yarıştaki Grosjean’a çarpma olayında ise evet biraz tecrübe eksikliği vardı ancak Grosjean’da çok erken fren yaptı. Birçok pilot bu hataları çaylakken yaptı, Grosjean bile toparladıysa sorun yok demektir 🙂 Maldonado olayına hiç girmeyelim onu kıstas kabul edemeyiz, o bambaşka bir hadise 😀

  5. Bu çok da sıra dışı bir kaza değil. Lastikler arası aşınma farkı frenleme noktalarını büyük oranda değiştirdiği için böyle kazalar gerçekleşiyor. Verstappen sırf 17 yaşında olduğu için bu kadar konuşuluyor. Schumacher gibi bir ismin bile böyle kazaları defalarca yaptığını gördük.

  6. Bu yıl ki çaylaklardan nasr ve sainz ı beğendim şu 17lik delikanlının ise monacoda yaptığı sinsi atakları ve tarzını henüz sevemedim ilk izlenimler önemlidir akılda kalacak şeyler yapayım derken batıradabilirsiniz hassas dengeyi iyi kurmak gerek

  7. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
    Alonso.ElNano #València2012

    4 yıl Gp2’de yarisip, sampiyon olamamakta ayri bir basari zaten.

  8. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
    Lewis-Hamilton(#TeamLH)

    Ben harika bir eğitim aldım

    Hadi canım 🙂

    Umarım bu kadar eleştiri Verstappen’i duygusal olarak dibe indirmez..

  9. Verstappen olmasaydı şu an Monaco için konuşulacak bir şey de olmayacaktı, yarışa heyecan kattığı bi gerçek!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir