Alonso: “F1’de Oyuncu Olmak Gerekiyor”

McLaren pilotu Fernando Alonso, Formula 1’de iyi bir pilot olmak için bazen rol yapmak gerektiğini söyledi.

Monaco GP hafta sonunda Alonso Formula 1’in resmi sitesi ile uzun bir röportaj yaptı. Bu röportajında Alonso bazı ilginç açıklamalarda bulundu. (röportajın tamamı bir süre sonra sitemize eklenecek)

Alonso “Formula 1’de iyi bir oyuncu olmak gerekiyor. Çoğu zaman rol yapmanızı gerektiren durumlar ile karşılaşackasınız. Ve o zaman kesinlikle oyunculuk kalitenizin gün yüzüne çıkması gerekecek. Tabi ki biraz bencil olmalısınız. Kibirden bahsetmiyorum, ama saygı görmek için öyle olmalısınız”

“Genellikle yarışları tekrar izliyorum ve sakince kendi yarışımı yorumluyorum. Bunu yaptığım zaman kendime kitaptan yeni bir sayfa açıyorum.”

“İzlemesem hep şunu düşünürdüm: Yarışın o bölümünde ne olmuştu, diğer bölümde ne olmuştu. Tekrar izledikten sonra artık geride kalıyor, sonrasında ileriye bakabiliyorum. Sadece bu.”

Alonso telefonunda hangi uygulamalar bulunduğu sorusuna ise “Muhtemelen twitter. Ben hayranlarım ile temas halinde olmayı seviyorum. Ayrıca haberleri okuyorum. Gerçek bir gazete okuyor gibi olmasam da haberleri çoğundan haberim oluyor” dedi.


Yorumlar

“Alonso: “F1’de Oyuncu Olmak Gerekiyor”” için 113 yanıt

  1. ne zaman rai haberinin altına bir alonsocu yorum yazsa ” Raikonenden sizene, alonsocular hep huzuru bozuyor, alonsocular şöyle şerefsiz böyle ahmak.. ulan alonsoyla ilgili yorum sayısına bak. 100 ü geçmiş ve yüzde doksanı raicilerden. Adamı delirtirsiniz yeminle. Ne dediğiniz sözün arkasındasınız ne dürüstsünüz.

  2. Kaç yıl geçti yaşlar alındı ama bitmedi şu kimicilerle fernandocuların kavgası 🙂 çok zaman kalmadı bunlar bırakınca ne yapılacak acaba 🙂
    Son zamanlarda yorumlar çok sakin gidiyor diyordum meğer fırtına öncesi sessizlikmiş 😀
    Sakin olun gençlik sallanmaması gerekenleri sallamayın geçin geçer gider.

    1. Cok guluyorum bunlara.Alt tarafi bir surucu icin kiyameti kopariyorlar.Adam bunlarin varliginin bile farkinda degil.Milyon éurolari kazaniyorlar.

  3. Eyyy RoyalHuntcan!!!!
    Eyyy Tork kontrol Lobisi!!!

    Bilmeyenler için söylüyorum bu royalcan daki mantık şudur, inanmam gerekenler için her türlü şartı kullanırım inanmam gerekmeyenler için kafadan uydururum, kendi dediği gibi sonunda da uydurduğum şeye kendim inanirim, açarsak ;

    Kimi’nin iyi bir pilot olduğuna inanmam onun için,
    Kimi kanada da viraj çıkışında spin atar takım bir hata dan kaynaklandığını söylese de ben kafadan uydurup torku kontrol edemediği için spin attığını söylerim, sonra da inanırım.

    Hamilton iyi bir pilot dur.Onun attığı spin için takımı suçlarım, Hamilton spin in zorlamasından kaynaklandığını söylese de, ben kafamdan uydurup, suçu spin atan pilota değil, onu lastik için uyarmayan mühendislere atarım.

    Kimi Grojeni çok açık şekilde yendiği içi Grosjeani pilot saymam, hatta Kimi’nin takımdan erken ayrılmasıyla gelen Kovalainenin Grosjeani geçeceğini İDDİA EDECEK KADAR F1’DEN ANLARİM.Sonuçta Grojen ilk üç için yarışırken Kovalainen puan bile alamaz ama olsun ben yine de en çok anlarım, Kimi ye sallamaya da devam ederim.

    Evet size işte RoyalHuntcanin küçük bir hikayesini anlattım,., Yapımda emeği geçen Royal hali, James Hunt ve Alican’ın topaçına teşekkür ederim. . .

    1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
      [VET^01] #ForzaFERRARİ

      😀

      1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
        [VET^01] #ForzaFERRARİ

        happy birthday royalll 🙂

    1. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
      Berkhan Oğulcan Akçay

      What’s the point?

      1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
        [VET^01] #ForzaFERRARİ

        empty conversations 🙂

        1. Toplamış gelmiş başlıkları, iş yok vakit bol nasıl olsa..ama amaç ne belirsiz, nasıl bir alaka kurduysa, kendince alonsoyu aklamış sanırım..değişik 🙂

          1. Fernando Alonso 05-06 avatarı
            Fernando Alonso 05-06

            sıvacı ignasyo değişik sensin 😉

      2. Fernando Alonso 05-06 avatarı
        Fernando Alonso 05-06

        Am not speak ilgilicce 😉

  4. Vettel ile çok şişirilmiş balon pilotun farkı…

    1. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
      Alonso.ElNano #València2012

      Bu grubun sahibi kimse baya bir eziklenmis heralde. 4 yilin acisi cikartiyor garibim. 😀 Üsenmedim, 2010-2013 sezonlarinin hepsine baktim. Garibim, 2013 sezonunun puanini almis. Kendisinin, Alonso’nun Malezya’da galibiyetten, Bahreyn’de de ikincilikten oldugundan haberi yok galiba…

      Haberi yoksa sen haberdar ette, boyle aptal aptal hesaplarla kendisini yormasin. Kendisini kucuk duruma dusurmesin. 🙂

      1. Uuppsss..elnono blue screen vermiş 🙂

    2. yazık yahu. tartışmaların düştüğü hale bak. mantık 0. böyle rezilliklere cevap vermeyelim.

      1. Royale sonuna kadar katılıyorum, bu nedir arkadaş! Bu alonsocularla uğraşılmaz, cevap vermeyelim, seviye yerlerde yahu…

  5. Aslında FIA Kimi’yi sıralamalarda ve puan toplamında yenen takım arkadaşlarına kupa vermeli sayın okurlar, böyle olmayacak, fandaşlar güçlük çekiyor sonra, aynı şeyleri bik bik ötüyorlar, yoh massa sıralamada yenmişmiş, yoh alfonzo 100 puan fark atmışmış..kupa verin yahu şu gariplere..alfonzonun zaten kupa falan alabileceği yok 5 yıldır o pistte sıvadı, fandaşlar burada sıvadı, hayır adam takım arkadaşını haberi olmadan duvara çarptırabilme yeteneğine sahip ama şampiyon olması için sezon içinde en az 8-9 yarış bunu yapabilmesi lazım, o da zor bea, o yea!

    1. Fernando Alonso 05-06 avatarı
      Fernando Alonso 05-06

      senin adın bundan sonra sıvacı ıgnasyo olsun bence sıvacı ertem gibi 😀

  6. yine hikayeler yazılmaya başlanmış, yok 2008’de alonso’nun geleceğinin kararı vs. tek cümlede çürütüyorum;

    2008 sonunda ferrari iki pilotuyla da – massa ve raikkonen- sözleşmeleri uzattı.

    konu kapanmıştır.

    1. Çürüttün ve konuyu kapattın ha.. yürü len kim tutar seni!

    2. bir de şu çok komik; 2008 için 10 paragraf hikaye üretirler, 2007’de sanarsın ki raikkonen massa’yı ezdi geçti. 2007’de de performansları çok yakındı. massa sıralamalarda yenmişti zaten, 2007 italya gp’sinde ikisinin puanları eşitti. italya gp sezonun neredeyse sonu.

      massa daha geçenlerde söyledi: 2007 italyada sezonun geri kalanında hangimizin şampiyonaya yarışacağına karar verildi, rai seçildi.

      1. Acaba neden Rai seçildi…hımmm bi düşünelim..en mantıklı açıklaması daha yakışıklı olması di mi Royalcan…senin nadide bir analizin…

      2. Onur Ergüvan avatarı
        Onur Ergüvan

        Sms oylaması neden yapılmadı peki royalcan 🙂

      3. ıgnasyo ve onur ergüvan peki alonsonun ferraride 1.pilot seçilmesi siz gibileri niye delirtiyor.. aa doğru alonso hızı için değil yakışıklılığı için seçilmişti

        1. Onur Ergüvan avatarı
          Onur Ergüvan

          Santander sağolsun 🙂

          1. sana sadece ASDHASKDASDHASKDHAASKDADJ diye cevap verebilirim, daha mantıklısını 2010 2013 sezonunu tamamını izleyen ve akli dengesi yerinde olan birine söyleyebilirim. Santandermiş… hey Allah’ım yarışların yüzde doksan dokuzunu takım arkadaşının önünde bitirirsin, birinde geri kalır ve şampiyona puanı için yol vermesini istersin ve OOOO KESİNLİKLE SANTANDER alonsoyu daha hızlı yaptı. oldu tabi santander alonsoya roket taktı ondan daha hızlı gidiyor yoksa massa ezerdi

            1. Onur Ergüvan avatarı
              Onur Ergüvan

              Ferraride birinci pilot statüsü her zaman vardı.

              Alonso takıma ilk geldiğinde peşinden getirdiği güçlü sponsolar sayesinde Ferrarinin odak noktası ve en iyi aracı vermesi karşılığında oldu 🙂

              Massayı test pilotu olarak kullandığınız günleri unuttunuz ya 🙂

              Asıl ben gülüyorum halinize 🙂

    3. Bende senin çürüttüğün şeyi tek cümle ile çürütüyorum ‘Raikkonen tek taraflı opsiyon hakkını kullanıp sözleşmesini 2010 sonuna kadar uzattı’

      Konu kapanmıştır.Yani sözleşmede zaten Kimi’nin opsiyon hakkı vardı ve kendinde olan bu hakkı kullanıp 3+2 yıl olan sözleşmesini uzattı.

      Ferrari ile olan ikinci sözleşmesinde ise opsyon hakkı Ferrari’de, Ferrari isterse uzatır istemez ise uzatmaz..

      1. Buda 2008 yılında çıkan bir haber kaynak CNN

        İtalya’nın medya devi Mediaset, Alonso’nun 2010 sezonunda Ferrari takımına geçeceğini iddia ediyor.

        Bünyesinde birçok televizyon kanalını bulunduran Mediaset, Alonso ile Ferrari’nin çoktan sözleşme imzaladığını, Kimi Raikkonen’in İtalyan takımıyla yaptığı yeni kontratın küçük bir tazminat öderek iptal edileceğini ileri sürüyor.

        İddiaya göre Raikkonen tek taraflı opsiyon hakkını kullanıp sözleşmesini 2010 sonuna kadar uzattı, ancak bu da Ferrari’ye tazminat ödeyerek sözleşmeyi geçersiz kılması için yasal bir hak doğurmuş durumda.

        Mediaset, söz konusu tazminatı, 2010 yılında Ferrari’nin sponsoru olması beklenen Santander’in ödeyebileceğini belirtiyor.

        Alonso’nun 2009’da BMW Sauber veya Honda’ya geçmek yerine Renault’da kalacağı söylentilerinin artması, Mediaset’in iddiasında doğruluk payı olabileceği izlenimini doğuruyor.

        1. Çürüt çürüt nereye kadar oooyeaaa 🙂

      2. raikkonen tek taraflı optison hakkını kullanıp sözleşmeyi uzattı

        akşam akşam iyi güldüm 😀 zorla takımda kalan, kendi başına anlaşma imzalayan pilot 😀

        “anlaşma” nedir bilgin var mı? anlaşma iki taraflı olur. adı üzerinde zaten. opsiyon iki tarafça imzalanır, eğer takım istemezse pilot kendi başına imza atıp sözleşmesini uzatamaz, pilot istemezse takım da sözleşme uzatamaz, ancak burda genelde ağır top takımdır. hele de pilot 2008 gibi bir sezon geçirmişse. sonuç: ferrari kendi isteğiyle rai’nin 2008 sezonunda kontratını uzatmıştır.

        bir de gidip cnn türk’den haber kazımış. onca bu iş için adanmış yabancı spor sitesi dururken. türkçe haberleri de milliyetten falan okuyorsundur onlar da yarım yamalak burdan kazıyorlar ya 🙂 işte oralardan haber okuduğun için böyle oluyorsun erencan.

        1. Senin sözleşme anlayışın göreceli, yani kafana göre 😀

          Belliki anlaşma imzalanırken 2006 senesinde Kimi’nin menejeri anlaşmayı bu şekilde yapmış, yani uzatma opsiyonu Kimi’de, yani anlaşma sonradan yapılmamış 2006 yılında yapılan anlaşmanın devamı, Ancak senin anlaşmaları kafana göre yaptırma gibi bir özelliğin olduğu için tabi böyle yanlışilıklar oluyor 🙂

          Bu sene Kimi ne diyor, bana sormayın karar hakkı Ferrari’de, gördüğün gibi anlaşma 2013 yılında yapılmış ve ona göre karar hakkı Ferrari de.Yani neymiş başta yapılan anlaşma ile opsiyon hakkı Ferrari’ye verilmiş, anlamadıysan daha uzun yazabilirim. 😀 ooyeaa

          1. ferrari’nin bir pilotun eline kendi kafasına göre “anlaşma uzatabilme seçeneği” vereceğini düşünüyorsun yani. tarihte görülmemiş birşey ve bu tek kimi’ye özel, ve hiçbir kanıt da yok. hmm. yurtdışı medyalara bak hep ferrari raikkonen’in sözleşmesini uzattı yazar. boş boş palavra sıkıyorsun erencan, sonra ciddi şekilde inanıyorsun bunlara.

            raikkonen’e öyle bir seçenek verilme mantığı zaten yok, çünkü adam 2010’da yatacak olsa da o parayı almak için o “hakkını” her türlü kullanır. kovulacak olsa da kullanır, ferrari 2010’da alonsoyu alacaz sen “kendi başına sözleşmeni uzatma” dese de kullanır, sonuçta senede bedavadan 50m ve kimi gibi paracı bir pilottan bahsediyoruz. şimdi kilit soru: her şartta kimi tarafından kullanılacak olan ve ferrari’nin zararlı çıkacağı “tek taraflı” bir opsiyon anlaşmada neden bulunsun? ha kimi aşırı dürüst tamam yhaa ben sıkıldım deyip bırakacak mı? parayı almadan? kariyerimi ferraride bitireceğim diyen adam. zaten normal şartlarda 2009 sonu emekli olacaktı.

            özet: tamamen saçmalık ve ferrari de hiçbir pilota böyle bir seçenek vermez, aslında böyle bir olay hiçbir takım ve pilot arasında olmaz. uydurmanın artık hangi seviyesine geçmişsiniz yazık. ve de komik hakkaten. yazarken hayret ediyorum.

            sizin boş hikayelerinizle vaktimi daha fazla harcamayacağım, bu son yorumumdan sonra tartışma bitmiştir.

        2. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
          Berkhan Oğulcan Akçay

          Bir bitmedin gittin ya. Seni defalarca buralarda ters yüz ettim hala gelmiş güya “sözleşmeler uzatıldı konu kapanmıştır” deyip kendince ahkam kesiyorsun. Sırf size inat şu sildiğim yazıyı baştan yazıp koyacağım. Ferrari’nin elinde olsaydı Raikkonen 2009’da yarışmayacaktı zaten. Alonso Ferrari açıklaması için Ekim ayını bekledi o sene. Çünkü Kimi’nin anlaşmasının uzayıp uzamayacağı Ekim’de belli olacaktı. Kimi 2010’da takımda olmayacağını zaten biliyordu amacı açıkçası para kapmaktı. Ekim ayında anlaşma uzamasaydı o sene Alonso anlaşması açıklanacaktı. Kimi kendi opsiyonunu kullandı bu kadar basit. Anlaşma iki taraflı olmak zorunda değil anlaşmada maddeler vardır şartlar gerçekleşirse hukuki açıdan kişinin kendi hakları doğar. Kullandırmazlarsa dava açılabilir. Performans olarak benchmark’lara eriştiğinde opsiyonunu kullanma hakkı vardı. Bunu kullandı. Alonso zaten Kimi anlaşma uzattığı gün direk açıklama yaptı “gelecek planlarıma hiçbir etkisi yok ben anlaşmanın uzayacağını zaten biliyordum” diye. Geç bu işleri artık seni tokatlamaktan bıktım. İşin sonunda yine küfür edip kaçarsın gene.

          1. yazıyı bekliyorum ha 🙂

          2. yok yahu? tersyüz etmişmiş bak sen. kendince hikayeler uydurup, onlara ciddi ciddi inanıp küçük dünyanda mutlu olmaya çalışıyorsun berkcan. sonra da sanıyorsun ki bak nasıl da uydurma argümanlarımla haklı çıktım. ben küfretmedim de sen birinden küfür yediysen haketmişsindir, kabullen.

            alonso’nun bir demecinden kendi kendine olaylar üretme de kanıt ver. adam o demecin sonunda 2009’da ferrari olsaydı olurdu, ama o zaman da kimi ordaydı o yüzden ferrari olmadı, artık ilgilenmiyorum, reno’nun 2009’da yeni kurallarda yapacağı işe bakacağım diyor.

            kimi’nin sözleşme uzatma hakkı nerde, ferrari uzatmazsa dava açma hakkı nerde, boş boş hikayelerle gelip burda kariyerinde 5 farklı pilota yenilen fanlığını yaptığın pilotu iyi göstermeye çalışma. millet bu boş hikayelerden bıktı. bir insan bir yalanı sürekli söylerse, kendi de bir süre sonra ciddi ciddi inanmaya başlarmış. seninki de bu sorun.

            yazdığı şeyde tamamen kafadan uydurduğu kısım;

            Çünkü Kimi’nin anlaşmasının uzayıp uzamayacağı Ekim’de belli olacaktı. Kimi 2010’da takımda olmayacağını zaten biliyordu amacı açıkçası para kapmaktı. Ekim ayında anlaşma uzamasaydı o sene Alonso anlaşması açıklanacaktı. Kimi kendi opsiyonunu kullandı bu kadar basit. Anlaşma iki taraflı olmak zorunda değil anlaşmada maddeler vardır şartlar gerçekleşirse hukuki açıdan kişinin kendi hakları doğar. Kullandırmazlarsa dava açılabilir. Performans olarak benchmark’lara eriştiğinde opsiyonunu kullanma hakkı vardı. Bunu kullandı.

            burayı tamamen sallıyor, elde hiçbir delil yok. anlaşmada maddeler varmış kimi opsiyonunu kullanmış falan filan. tamamen sallama bir paragraf. işte bunları uydurup uydurup sonra gelip ben bilmem ne yaptım diyor. komedi 🙂

            1. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
              Berkhan Oğulcan Akçay

              Adam ciddi ciddi kanıt istiyor 🙂 Olur canım sana anlaşmanın fotoğrafını çekerim.

              Koçum bak. Bence devam etmeyelim. Bu işin sonu belli. Tartışmanın sonunda köşeye sıkışıp bir hakaret ya da küfür edip kaçacaksın. Küfür etmedim falan diyip bari yalan söyleme.

              Bu yazdıklarım çeşitli haber linklerinden, insanların o sezon yaptıkları çeşitli açıklamalardan ve olayların gelişiminden çıkarılmış ve mantık çerçevesinde değerlendirilerek ulaşılmış sonuçlardır. Günümüzde internetin sunduğu imkanlarla puzzle’ı birleştirmek o kadar zor değil. Yoksa hiçbirimizin Ferrari’ye gidip “bana anlaşmanın kopyalarını verin” falan diyecek halimiz yok. Aklı başında objektif bakabilen herkes o sezon neler olduğunu biliyor.

              Alonso’nun hedefi 2009’da Ferrari’ye geçmekti. Alonso Ekim ayına kadar Ferrari söylentilerine karşı kayıtsız kalmış, Kimi anlaşması uzadığı gün ise sorulara ilk kez yanıt vermiştir: “Anlaşmayı uzatmalarının gelecek planlarıma hiçbir etkisi yok. Anlaşmanın uzayacağını zaten biliyordum. 2009’da Ferrari olasılığı zaten bence yoktu.” Senin dediğin “Renault’ya bakacağım” tarzı açıklamalar hedef değiştirmekten başka bir şey değildi. Ferrari ile zaten anlaşmıştı. Sanki yeni dönem F1’inde Renault’nun projesiyle güya çok ilgileniyormuş havasında açıklamalar yapması bir şeyi değiştirmez. Alonso’nun kariyer hedefi 2007’nin sonunda McLaren’dan ayrıldıktan itibaren her zaman Ferrari’ye geçmek ve 1. pilot olmaktı. Kimi anlaşması uzayınca Botin’i 2 yıllık yüklü Kimi kontratını ödemeye ikna edemedi. Ayrıca F1’in yeni döneminin ilk sezonunda Ferrari’nin ne yapacağı da zaten belli değildi. Bu sebeplerden ötürü Alonso’nun Ferrari’ye gelişi 2010’da gerçekleşmiştir.

              Gelelim 5 farklı pilot meselesine. Kimlermiş bir sayar mısın? Koçum sen yazdıkça batıyorsun şu sitede farkında değil misin? Önce ADAM olacaksın. Önce bir şeye cevap verirken “küfür yediysen hak etmişsindir” tarzı yazacağına, mantıklı düzgün şeylerle gelip cevap ver. Yoksa sen beni zaten sinirlendirecek kapasitede bile değilsin. Bu sitede benim kim olduğumu, neleri savunup nelerin karşısında durduğumu, yıllar önce ve şimdi neleri söylediğimi herkes biliyor.

              Senin ne olduğunuysa hiçkimse bilmiyor. Bir öyle bir öyle bir böyle bir şöylesin. Senin ne olduğun belli değil. Başında ciddiye aldık ama hata yapmışız. Gelip burada trollük yapıp kendince eğleniyorsun. Alonso fanları bile Kimi’yi sevmezken seni ciddiye bile almıyorlar. Neyin peşindesin ki sen. Yazdığım her şeyi uydurduğumu iddia ediyorsan adam gibi karşı argümanlarını sunarsın. Ama senin kaçış yolun belli. Tahrik etmek, hakaret etmek, alaycı bir üslup kullanarak yazıp karşısındakini bozduğunu sanmak… vs vs vs.

              Artık uzamasın. Cevap yazma.

              1. Fernando Alonso 05-06 avatarı
                Fernando Alonso 05-06

                benimde anlamadığım Kimi opsiyonunu kullanıyor ama opsiyon devreye girmiyo şut ee aga ozaman bu nasıl opsiyon 😀 kendin söyle kendin dinle 😀

            2. Onur Ergüvan avatarı
              Onur Ergüvan

              yok yahu? tersyüz etmişmiş bak sen. kendince hikayeler uydurup, onlara ciddi ciddi inanıp küçük dünyanda mutlu olmaya çalışıyorsun

              Bunu beni makarna zannetmenden anlamıştım 😀

              Royalcan dibe doğru gidişin resmi temsilisin 🙂

              Seni site adminlerin anca kurtarır başka birisi kurtaramaz 🙂

              Başka F1 sitelerinde yorum yapamamanın sebebi bu ne kadar saçmalarsan saçmala admin kankilerin hep yanında 🙂

              1. hahahahaha gece gece cidden güldüm buna 😀

              2. zannetmiyorum, biliyorum. 2014’ün başında makarna adı ile yorum yaparak reno avukatlığı yapan kişi sensin. ben zaten biliyorum da, sen cidden kimi kandırabileceğini sanıyorsun? içten içe de şaşırıyorsun ulan nasıl farkediyor diye.

                bu sitede son aylarda gördüğüm en büyük saçmalıklardan biri bu araçlarda çekiş kontrol olduğunun iddia edilmesiydi, onu da sen yaptın onurcan 🙂 ha şaşırmadım, bekliyorum böyle şeyler arada. sıfır bilgiyle böyle fikirler çıkması da güzel.

              3. Onur Ergüvan avatarı
                Onur Ergüvan

                Royalcan batıyorsun hala diyorum.

                Fake bir hesapsın ne kadar saçmalarsan saçmala yinede silinmiyor yazıların dikatimi çekmedi değil 🙂

                Koca site adminlerine kafa tutamam neticede senin hesaptan yazan kişiye güzel cevap verdimmi siliniyor işlerine gelmiyor çünkü.

                Bak senin kimliğini ifşa ettim hemen mesajlarım onaya düştü 🙂

                Ki hakaret küfür ima aşağılama hiç bir şey yok kişilere 🙂

                Kendin çal kendin öyle sayın site admini Royalcan 🙂

                Siteye hiti sen getiriyorsun ben değil.

        3. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
          Berkhan Oğulcan Akçay

          Ayrıca şu şekilde de seni yine çürütebilirim. Ferrari anlaşmayı kendi uzattıysa 2009’un sonunda bir dünya tazminat ödemek için mi uzattı?

          Sen bilmezsin belki de Alonso Ferrari ile ön anlaşmayı 2008 Monaco’da imzalamıştır. Alonso’nun bütün işlemleri zaten tamamlanmış karar çoktan verilmişti. Yani Alonso’nun takıma geleceği çoktan belliydi hatta tüm padok bile nerdeyse bunu biliyordu. Bunu bile bile Ferrari niye kontratı uzatsın? Di Montezemolo’nun bile açıklaması var “Massa’nın takımdaki yeri güvende, Alonso ile Kimi’yi bir arada yarıştırmak ise çok riskli olur”.

          Gitmesine karar verilen Kimi’nin kontratı uzatılıyor 🙂 Hadi sen başka haberlerin altına yaz.

          1. Yine terk etti buraları, birdahaki Kiminin kötü sıralamasina kadar bekleyin, safak vakti güneş batarken kuzeye bakın. 🙂

            1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
              [VET^01] #ForzaFERRARİ

              😀 😀

            2. Fernando Alonso 05-06 avatarı
              Fernando Alonso 05-06

              fazla uzun sürmez demekki gelmesi 😀

      3. Fernando Alonso 05-06 avatarı
        Fernando Alonso 05-06

        Bende senin çürüttüğün şeyi tek cümle ile çürütüyorum ‘Raikkonen tek taraflı opsiyon hakkını kullanıp sözleşmesini 2010 sonuna kadar uzattı’ 😀
        gül gül öldüm meğerse 2010da Alonso diye Kimiyi destekliyormusuz 😀 opsiyonu kullanıp Wrcye gecmıiş 😀 cok şakacısınız cok 😀 😀 😀

  7. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    May 8, 2008 — Niki Lauda “Last year Raikkonen was champion and now he is number one. Why must we now discuss whether Alonso is going to go there? They already have the perfect team with Massa, so why should they bang their heads together?”

    May 24, 2008 — Alonso signs for Ferrari —
    The word in the F1 paddock in Monte Carlo is that Fernando Alonso has just inked a deal to drive for Ferrari in 2010. No confirmation is expected for a year, and there may be denials of any arrangement, as there would obviously be some serious knock-on effects for other parties in the F1 paddock. here

    July 10, 2008 — According to popular German magazine Sport Bild, it would seem that Spanish bank Santander would be moving from sponsoring McLaren to become one of Ferrari’s top sponsors from 2009 onwards. The big bank would have their adverts on the front and rear wings, alongside lettering on the drivers overalls. Ferrari have been touting for a new top sponsor since cigarette advertisers were not allowed in many countries, Marlboro being the major backer for many years. With a contract with Marlboro still in place, hash markings would still be on the cars. For the Scuderia though, Santander have said the major condition of their deal is that former World Champion Fernando Alonso would drive for the team. He won’t confirm his future, and will not comment until September.

    July 11-19, 2008 — Kimi’s front suspension is updated sometime between these dates..

    Sep 12, 2008 — Ferrari confirm Raikkonen to end of 2010 —

    Sep 12, 2008 – Alonso: “Kimi deal has no impact” — Skysports.com —

    Fernando Alonso insists that Kimi Raikkonen’s extended Ferrari deal has not put a dent in his plans for the future. Ferrari announced on Friday that Raikkonen had extended his contract and would remain with the Scuderia until the end of 2010. This put an end to reports that Alonso could be heading to Ferrari at the end of 2009. However, the Spaniard insists those were just rumours and that Raikkonen’s deal has not upset his future plans.
    “I knew already that they will extend the contract,” he told Autosport. “Nothing has changed.
    “Talking about 2010 and 2011 is way too far for me. I want to win before that!
    “Always my plans were more focused on 2009 and in 2009 there was no possibility of Ferrari so it was never in my plans.”

    1. Abi ben aşağıda birine Türkçe anlatamadım, sen ingilizce yazmışssın, sanmıyorum şansının olduğunu… 🙂

    2. Türkçe de istiyoruz lütfen 🙂

      1. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
        Berkhan Oğulcan Akçay

        Sevgili dostum bu sitede yıllarca yazdım bunları ama insanların algıları kapalı olunca bebek dilinde de yazsam anlamazlar.

        1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
          [VET^01] #ForzaFERRARİ

          😀

      2. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
        [VET^01] #ForzaFERRARİ

        Çevireyim abi istiyorsan yorulmam 🙂

        1. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
          Berkhan Oğulcan Akçay

          Ben bunun için yazı hazırlamıştım dostum.Siteye koyacaktım. Ama sonra sildim. Biliyorum çünkü ne göstersen de ne anlatsan da fanları inanmayacak. Karışacak yazının altı. Ne gerek var yorulmaya. Bizler gerçekleri biliyoruz. Bize yeter.

          1. yazıyı neden sildin 🙂 arşivinde vs yok mu varsa bana yolla okumak isterim senin yazını 🙂

      3. Anladığım kadarıyla, bazı alaverelerin önceden habercisi bazı şeyler.Ama güzel oldu Monte’ye, 2008 yılında en büyük hatası Kimi’yi bırakıp Massa’ya odaklanılması oldu.Neden? nedeni yukarıda çok açık.

        2008 yılında geçenlerde bir haberde, Spa yarışına kadar Kimi’nin performansını yazmıştım Ferrari adına harcanan bir yıl çok yazık oldu.Kimi o yılı çok kolay alabilirdi, ama olmadı….

        1. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
          Berkhan Oğulcan Akçay

          Kimi normal şartlar altında 2008’i rahat alırdı. Ama gelecek 5-6 yılla alakalı Monte ve Stefano amcaların çok başka ve karlı planları vardı. Zaten Kimi’nin o sezona harika başlayıp bir anda her şeyin tepetaklak olması ve Massa’nın kariyerinde bir daha göremeyeceğimiz “efsane” performansının başka mantıklı açıklaması yok. Hem Massa ile bu sezonu alırız hem de planı işletiriz dediler ama kaderin cilvesi, o sezondan sonra Ferrari’nin yüzü gülmedi. Paralar ceplere indi ama başarı gelmeyince Fiat masaya geçen yıl yumruğu vurdu. Çok detaya girmek istemiyorum insanlar gelip saçmasapan saldırıyor ondan sonra.

          1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
            [VET^01] #ForzaFERRARİ

            Gir gir bence öğrenelim iyice herkeste okusun cevap vermek zorunda değilsin onlara.

            1. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
              Berkhan Oğulcan Akçay

              Zorla beni yazıya yeniden başlatacaksın anlaşılan 🙂

              1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
                [VET^01] #ForzaFERRARİ

                Valla yaz merak ettim iyice 🙂

              2. Valla dostum çok iyi olur 🙂

              3. arkadaşlara katılıyorum sitede paylaşmak istemesen bile özelden bize yolla bende iyice merak ettim bilmediğim bazı şeyler var anlaşılan 🙂 yazıyı istiyoruz 🙂

              4. vet 01, yeni bir f1 fanı olabilirsin ama bu hikayelere kanma. raikkonen fanları zaten f1 fanları arasında en çok bahane üreten gruptur. neden? çünkü şampiyonlar arasında en fazla pilota yenilip en fazla fanı olan kişi kimidir, ama bunlara göre her yenilginin bahanesi vardır, kimi her türlü en iyisi en süperidir, başka hiçbir pilot ondan iyi değildir. olayın özeti bu.

                2008’de planlar yapıldı falan denir, 2007 sezonunu izle, massa ile performansları zaten çok yakın. 2007 italyaya kadar puanları zaten eşit, massa tüm sezonların sıralamalarında önde.

              5. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
                Alonso.ElNano #València2012

                “July 10, 2008”

                Şu tarihle baslayan yaziyi nereden alintiladiniz ?

              6. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
                [VET^01] #ForzaFERRARİ

                RoyalHunt Valla dostum 6 yıldır ferrari fanıyım.İsmim deki Vet görünce bana yeni f1 fanı gibi hitap etme 🙂

              7. [VET^01] #ForzaFERRARİ takma kafana onlara kalsa herkes yeni yetme bir tek kendileri eski ve herşeyi bilenler 😀

  8. Ferrariyi değilde McLaren de yediği elektrikle ilgili numara yapiyodur belki de demi. Kim bilir kaç kere rol kesti McLaren de

  9. ADAMSIN ERENDOST KARDEŞİM DEDİGİN HERSEYE KATILIYORUM. TEBRİKLER

  10. Oyunculuktan kastını düzenbazlıga vuran sevgili arkadaşlarım, sizin mecaz anlayısnız tükendıgı ıcın, mevzuyu apayrı yere vurmussunuz, daha dogrusu işinize geldiği yere çekmişsiniz, yakında birileri, bazı pilotları Mehdi falan ilan ederse şaşırmayın, çiçek, melek, peri falan fesmekan…

    Fernandonun oyunculuktan kastı benım anladıgıma göre, röportajın tamamını okuyan arkadaşlar daha iyi anlayacak, bu konuşma takımla alakalı mutlu mutsuz mevzusundan çıkan bir olaydır, ben Ferrarideki 5 senemin 3ünde sürekli yeni vaatler dinleyip hersey sütlimanmış gibi davrandım, takım içinde ve takım dısında belli kişi ve otorıtelerden saygı görmek istiyorsanız, bunları yutup hersey tozpembe oh ohh harika gıdıyor havasında yaşarsınız diyor, aksi taktirde Verstaappen, Maldonado, Montoya gibi adamlar gibi çoğu kişiye antipatik gelir ne saygı nede hörmet görürsünüz….diyor FA.. laf çaktığı tamami ile Ferrari’dir..

    Ama boşverin ya bende işime göre anlamışımdır kesin, çiçekler açsın, böcekler ötsün, kırlarda sevgililer el ele gezsin 😀

    1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
      [VET^01] #ForzaFERRARİ

      İnşalalh alonsoyu çok öven yorumlarınla karşı karşıya denk gelirim de mehdilik nasıl oluyormuş görelim .

      1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
        [VET^01] #ForzaFERRARİ

        Kendi pilotunu savunmak onu üstün göstermek mehdilik oluyorsa pes.

    2. Teşekkürler çok çok açıklayacı yorumun için 🙂

    3. Kimicilere laf anlatamazsın kardeş boşver. Karakterci onlar karakterci 🙂 adamı çekemiyorlar adam ne yapsın kimi kadar silik biri değil.

  11. Setlerin aranılan oyuncusu konuşmuş demek…ama doğru konuşmuş, zira iyi oyuncu değilseniz takımın diğer aracı duvara vurdurulduktan sonra oluşan yapay şartlarda yarışı kazanıp(!) ardından hiçbirşeyden haberi yokmuşcasına davranarak aracın üstüne çıkıp garip boğa (ya da inek, okuz bunlar hep aynı familyanın heyvanları sonuçta) hareketleri ile sevinç gösterisi yapamazsınız.

    adam haklı, şimdi dağılalım.

    1. Ignasyo emin ol burada da oyuncu olmak gerekiyor.Yalanı dolanı iftirayı hiç utanmadan burada yazabilmek gerekiyor değil mi.

      Bir kere singapurda Alonso senin istediğin gibi hareketleri yaparak sevinmedi.Aracın üstünde sağ elini sol göğsüne vurarak sevindi.Sonra da her iki elinin başparmaklarını havaya kaldırdı.Final videosu sitede var yalan söylemeden önce aç izle.
      http://www.trf1.net/yaris-video/4810-f1-2008-singapur-gp-video.html
      4. bölüm 8. dakika

      1. Kozan, emin ol falonsoya ben de çok kırgınım o konuda…

      2. Evet, bu mühim videoyu ben dikkatlice inceledim ve alonsonun kaza ile hiçbir ilgisinin olmadığını idrak ettim, özetle alonso sağ elini şüpheye yer bırakmayacak şekilde sol göğsüne götürmekte ve akabinde her iki elini havaya kaldırmak suretiyle başparmaklarını dik konuma getirmektedir, bir miktar sol işaret parmağını da oynatmıştır ama serçe parmaklarını kattiyen hareket ettirmemiştir, tüm bunlar olurken kafasında kask olması nedeniyle nelsonun duvara çarpması ile yüzünde oluşan buruk ifade ve nelsonun sağlık durumu ile ilgili endişesi dışarıdan görülememiştir. Oynamamıştır, zira oyuncu değildir, kötü niyetli olmayalım lütfen…

        1. ADAC Ben sizin iftira ve yalanlarınızı ortaya döküyorum siz başka yere çekiyorsunuz.Konu Alonsonun haberi var mı konusu değil.Konu Alonsonun boğa hareketi yaptığı konusudur.Geçenlerde de Monako 2006 da Raikkonenin yarış dışı kaldığı video için Alonsonun önünde iken out oldu Alonsoya hediye etti dedin.Oysa ki gerçek öyle değildi.Ne zaman bir Alonso haberi görseniz yalana iftiraya başlıyorsunuz.

          1. Kozan, “alonsonun önünde iken out oldu, alonsoya hediye etti” ifadesinin geçtiğini iddia ettiğin yorumumu kopyala getir buraya, sonra kim yalan söyleyip iftira atıyor karar verelim.

            1. ADAC
              15 May 2015 – 12:59 at 12:59

              Tabi sonuçta 2005-2006 sezonlarında sıkça yaşandığı üzere, Kimi veya Schumi’nin kalmasıyla süper pilot Alonso tarafından kazanılmış bir yarış daha…
              Bu kocaman bir yalan değil mi.Alonso zaten liderdi polden kalkıp kazandı.Ne alakası var birilerinin kamasıyla.

              1. Şimdi Kozan efendi, bu yorumumda Kimi’nin liderken out olasıyla ilgili bir ifade yok, okuduğunu anlama güçlüğü çekiyor olabilirsin ya da direkt yalan söylüyorsun, bu yarışı izlediğinden de şüpheliyim, keza sc durumu olmasa Kimi sizin lideri pit stoplar öncesi geçecekti zaten, Webber bile hızlıydı alonsodan…ayrıca bir yarışı kazanmak için yarışın bir noktasında lider olmak yeterli değildir canım benim, dediğim gibi madem ufak noktalara takılıyorsun, ben “Kimi liderken out oldu” falan yazmadım, yazdğım şey genel bir değerlendirme ve yalan falan değil, o yarışı eğer sorun yaşamamış olsalardı Schumi veya Kimi rahatlıkla kazanırdı hatta Webber bile sizin über pilotunuzdan hızlıydı, neredeyse tren oluşturmuş idi alönso.
                Hadi canım benim ona buna iftşrcı falan filan kasmadan önce kendine bak biraz, dikkatli oku okuduklarını.

            2. ADAC kelimeler birebir aynı olmayabilir ama aklının tabanındaki öz ifade şudur.”Alonso o yarışı birilerinin kalmasıyla kazandı”Ben de dedim ki Alo zaten polden başladı hep liderdi.Sen yine yalan söylüyrsun ve yarışın bir noktasında liderdi diyorsun.Ben hep liderdi diyorum.Onlar arkada kalsalar ne olur kalmasalar ne olurdu.Senin pilot o yarıştan sonra bu araçla benden yarış kazanmamı beklemeyin dedi.Yani 2006 McLaren hızlı değildi.

              Kiminin kalmasıyla kazanılmış bir yarış daha
              Bu cümlenin anlamını iyi analiz et ve yalan söyleme.O yarışı kimi kazanamayacağını zaten itiraf etmişti.

              1. Bre yalancı, benim “Kimi Lonsonun önündeyken out oldu” yazdığım yorum nerede birader, sen onu söyle, bana laf salatası yapma, senle mi uğraşacam akşama kadar?

              2. Anlama özürlü genç, bak iyi oku yazılanları, kimi yarış dışı kalmasa geçerdi senin pilotu anlayabildin mi, bir nokta iki nokta işi değil bu, çocuka şeyler yazıp durma bana, sen bana önce “kimi alonsonun önündeyken out oldu yazdığımı iddia ettiğin, yalan söylediğin yorumu bul, tatava yapma bana.

              3. Adac “” Kiminin kalmasıyla Alonso tarafından kazanılmış bir yarış daha”””
                Şimdi bu şu demek.Kimi öndeydi ve out oldu , Alo da kazandı.Ya da Kimi tam Aloyu geçecekti ama out olunca Alo kazandı.Şimdi senin yazdığın cümle ,Alonsonun kazanmasının sebebi Kiminin out olmasından kaynaklıdır. Yani birileri kalmasa Alo kazanamazdı.
                Ben de diyorum ki Kimi kalsa da kalmasa da Alo kazanacaktı.Alonun kazanmasını Kiminin kalmasına bağlamak yalan söylemektir.

              4. Sen önce iddia ettiğin yorumu bir bul bakalım, sıktı artık.

              5. İşi gücü bıraktım sabaha kafar saçmalayacam ulen seninle, hadi bakalım çocukla çocuk olacam bugün!

              6. 2005 te Kimi, 2006 da Scuminin şanssızlıkları ile alınmış 2 şampiyonluğu olan bir düzenbazı bile savunan adamlar var, pes.

              7. Defalarca yazdım hala iddia ettiğin yorum diyorsun.Al bi daha yazayım.
                KİMİNİN KALMASIYLA ALONSO TARAFINDAN KAZANILMIŞ BİR YARIŞ DAHA.
                Yani öndeyken out olup Aloya hediye edildi manası çıkıyor.
                Yani kimi kalmasa Alo kazanamazdı manası çıkıyor
                Yani zafer aslında kiminindi manası çıkıyor.
                yani
                yani
                ..
                Kiminin itirafına rağmen kazanırdı diye iddia ediyorsun.
                Ayrıca bizim desteklediğimiz pilottan sana ne.Ben sana havuzda çıplak parti veren adamı niye destekliyorsun diyor muyum.

  12. ForzaFerrariForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrariForzaFelipe

    Yarışı manipüle edip kazanınca haketmiş gibi sevinmek mesela.

  13. Sen düzen adamısın düzen!!Rüzgar nereden eserse oraya gidersin bir duruşu olan insan bunları söylemez ancak kuklalar dinler senin dediklerini.

    Bizim bir duruşumuz var, ve ne olursa olsun o duruşumuzdan ödün vermedik, kimsenin karşısında ezilip büzülmedik, onun içindirki Kimi Raikkonen’e gönül verdik.Egomuza yenilip, ne uğruna olursa olsun kazanalım istemedik, adaletli bir şekilde yarışalım istedik, çok bedel ödedik halada ödüyoruz ama dimdik ayakta duruyoruz.Bu karanlıkta açan tek çiçektir Kimi Raikkonen biraz örnek al!!

    1. Aynen ALONSO kimi yi örnek al ve 2 yıl boyunca takım arkadaşlarına EZİL, SENİN PESTİLİNİ ÇIKARSINLAR.
      Sonra da araba bana uymuyo diye AĞLA.

    2. Kimi’yi örnek al ve çaylaklar ile yarış Alonso. Riccardo’nun kıçına kadar geldiğini fark edeme ve takım arkadaşın ikinci olurken sen altıncı ol yedinci ol. Saçma sapan küfürler et telsizi saçma sapan konuşmalarla meşgul et. 🙂 Takım arkadaşı da kendisi kadar tecrübeli bir isim değil ha. Hızlı tur atmaktan başka vasfı olmayan bir buz adam bu.

      1. Sizlerin anlama kabiliyeti, görünüşe göre köşeye sıkışmış.Benim anladığım ettiğiniz laflardan çıkan sonuç zengin her zaman haklıdır, halbuki istisnaları bir köşeye bırakırsak hiçbir zengin hırsızlık yapmadan, yasaları çiğnemeden, insanlar haksızlık yapmadan zengin olamaz.Sizin için zenginin yada başka bir örnek ilede örnekleyebilirsiniz, zengin olduğu için zengin olurken yaptıklarının hiçbir önemi yoktur.

        İşte hayatın her alanı böyledir, F1 de buna en büyük örnektir, birilerinin üzerine basmadan haksızlık yapmadan, yalan söylemeden, ve buna benzer şeyler yapmadan zirveye çıkmak zordur, Kimi bu yolu seçmemiş, kimsenin kuklası olmamıştır, nedeni karakteri buna namüsaittir.Bedel olarak kastettiğim buydu, başka bir pilot olsaydı, özellikle hin bir pilot ise gideceği yerde kendini yenecek bir rakip istemezdi, bunun şartlarının da yerine getirilmesini eli güçlü ise anlaşmalar ile sağlama alırdı.Buna en büyük örnek ise Alonso’dur.Tezat örnek ise Kimi’dir.

        İki farklı kariyer hikayesi, iki farklı izlenen yol, sonunda her zaman iyi olan kazanır, tecrübeyle sabittir…

        Bknz: Kimi Raikkonen’i kovanların, Ferrariden kovulması….

        1. SebastianVettel05 avatarı
          SebastianVettel05

          Bknz: Kimi Raikkonen’i kovanların, Ferrariden kovulması….
          örnek on numara olmuş

        2. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
          Alonso.ElNano #València2012

          Raikkonen, kovulmadan once Ferrari’den sozlesme teklifi almismiydi ? Benim bildigim Alonso, Ferrari’den 2019’a kadar sozlesme teklifi aldi da…

          1. SebastianVettel05 avatarı
            SebastianVettel05

            Benim yorumdan anladığım alonsoya değil de eski ferrari yönetimine (özellikle eski ferrari ) gönderme var alonsoya değil

    3. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
      Alonso.ElNano #València2012

      Hı hı evet, 2 senedir her siralama turunda 0.5, 0.8, 0.6 saniyeye yiyerekten cokca bedel oduyorsunuz. Sonra pilotunuz yarista zor yukseliyor. Bir de pilotunuz lastik isitamiyor. Flying Lap oncesi ve Safety Car sonrasi inim inim inliyorsunuz. Gerci bu lanet olasi duzeni Pirelli, Mercedes’e yaranmak icin kurdu. Her yarisa bilerek sert lastikleri getiriyorlar. Sonrasinda da pilotunuz lastik isitamiyor ve istisnasiz her siralamada Vettel’den(gecen senede Alonso’dan) guzel guzel farklar yiyor. Bence bu adaletsiz ve Kimi Raikkonen’in aleyhine isleyen duzeni protesto etmek icin her yaris hafta sonunda Taksim’e cikin. Gidin, yillardan bu yana odediginiz bedellerin hesabini Taksim’de sorun. Belki Dunya’ya sesinizi duyurursunuz. Cnn, magdur Kimi Raikkonen taraftarlari icin canli yayin falan yapar.

      1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
        [VET^01] #ForzaFERRARİ

        Her gün aynı muhabbet bıkmadınız mı ya 🙂 🙂

  14. 1.500.000 ceset nerede? (spä2000) avatarı
    1.500.000 ceset nerede? (spä2000)

    akıl sağlığı f1 pilotlarında aranan özelliklerden.

    Almanya da Massa dan yol isteyip , yarış sonrasında Massa nın kendisine yol vermesi hakkında yorum yapması istendiğinde, Massa nın kendisine yol vermesi hakkında bir şey bilmediğini yol istemesine rağmen söyleyebilen.

    Yarış öncesi düzenek kurup kendi galibiyeti için takım arkadaşının duvara bilinçli çarpıtırılması hakkında ” vallah bilmirem” diyen biri ” Ve o zaman kesinlikle oyunculuk kalitenizin gün yüzüne çıkması gerekecek.” derse insanın midesi bulanmaz mı?

  15. Muammer UYAR avatarı

    Bu konuşmasında bu seneki zor durumuna Mclaren ve Honda ya atıfta bulunuyor.

  16. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
    [VET^01] #ForzaFERRARİ

    Alonso “Formula 1’de iyi bir oyuncu olmak gerekiyor. Çoğu zaman rol yapmanızı gerektiren durumlar ile karşılaşackasınız. Ve o zaman kesinlikle oyunculuk kalitenizin gün yüzüne çıkması gerekecek. Tabi ki biraz bencil olmalısınız. Kibirden bahsetmiyorum, ama saygı görmek için öyle olmalısınız”

    Eclestonun hamiltonu övmesiyle birlikte bernie ve hamiltona ufaktan çakmış mı dersiniz 🙂

    1. Sanmam cunku son birkac yildir Ham ile Alo birbirlerini overler. Burdaki gonderme baska bir pilota olabilir.

    2. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
      Alonso.ElNano #València2012

      Alonso, eger birine laf gonderecekse bunu dolayli yoldan yapmayan bir pilot. En yakin zamanda ki ornegini de Vettel ve Ferrari’ye yapti. Yukarida soylediklerinin de senin kast ettiklerinle bir alakasi yok.

      1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
        [VET^01] #ForzaFERRARİ

        Bugünkü eclstone açıklamalarına göre yazdım.Sıkıntı yok olsun olmasın.

        1. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
          Alonso.ElNano #València2012

          Anladim. Ama zaten bu ya persembe ya da cuma yapilmis(veya konmus) bir roportaj.

      2. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
        Alonso.ElNano #València2012

        Evet. Mesela gidip, gecen sezon Singapur yarisi sonrasinda verdigi demecleri okuyabilirsin. Tum hafta sonu boyunca “aracimizda gelisme var” diye dolasan takim patronunu ve onun 2.pilotunu, verdigi demeclerle nasil yamulttugunu gorursun.

  17. doğru demıs devamını beklıyoz tabıkı

  18. fena karışacak buraları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir