Alonso: “Avusturya İçin Büyük Güncellememiz Var”

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, McLaren-Honda’nın haziran ayında gerçekleştirilecek Avusturya GP’ye büyük bir güncelleme paketi hazırladığını söyledi.

Monaco’da puan savaşı veren Alonso, bir kez daha dayanıklılık sorunları nedeniyle yarışa erken veda etti. McLaren Button ile bu sezon ilk puanlarını alsa da Alonso sıradaki yarış Kanada’da Honda motorunun zorlanacağını söyledi.

Ancak Alonso Avusturya GP için daha umutlu. Alonso “Avusturya için çok agresif bir planımız var. Bizim için kilit bir yarış olacak.” dedi.

Eric Boullier “Fernando’ya bu projeye olan inancını sürdürmesini istedim. İlerlemek için bir çok yeni özellik gelecek. Avusturya’da sıradaki seviyeye geçmemizi sağlayacak güncelleme gelecek.” dedi.

Haberlere göre Avusturya güncellemeleri büyük ölçüde aerodinamik ve mekanik olacak. Honda’nın 9 güncelleme hakkını Macaristan’da kullanması bekleniyor.

 


Yorumlar

“Alonso: “Avusturya İçin Büyük Güncellememiz Var”” için 11 yanıt

  1. Bol şans mclarenhonda,bol şans button ve alonso.biraz önce yetişin artık ön tarafa da,zevkli hale gelsin şu yarışlar daha çok..

  2. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
    [VET^01] #ForzaFERRARİ

    Valla artık yukarı felan çıksın.Alonso yukar da olsun görürüz muhabbetlerden sıkıldım.Görelim herkesin ölçüsünü.

  3. Avusturya’da İtalya’dan sonra takvimde en çok düzlük hızı isteyen pistlerden biri. Geçen sene Williams Mercedes’leri sıralamalarda yenen tek takım olmayı bu pist sayesinde başardı. Güncelleme Honda tarafından gelmiyorsa, ki aerodinamik olduğunu belirtmişler, boşuna heyecan yapmayın yine.

  4. Umutlu değilim herşeyi oluruna bırakıyorum artık.

  5. Aracın şuanki yeri Ferrari’nin arkası, ancak motoru tam kapasite çalıştıramiyorlar.Hala o böğürme sesi tam olarak gitmiş değil.Honda motoru tam kapasite çalıştığında Güç olarak Ferrari ile Mercedes’e en yakın takım olacak.Aero anlamda, Mclaren ile ilgili bir şüphe zaten yok, tek etken zaman.Araç şasi anlamında onboard görüntülerden görüldüğü kadarıyla istikrarlı ve dengeli,Motorun performans anlamında kapasiteyi zorlamasıyla denge daha da artacaktır.Prodromou büyük bir etken, Mclaren dedikleri gibi şampuanayi Ferrari ile domine edebilir.

    Yalnız bu dominasyon döneminde Mclarenin pilot kadrosu Alonso ve Hamilton olacak gibi geliyor..

  6. Onur Gentas avatarı

    Biz beklentiye girmeyelim de güzel şeyler olursa mutluluğumuz 2 kat artsın:)

  7. İnşallah, erik bul ye:))

  8. Fernando Alonso 05-06 avatarı
    Fernando Alonso 05-06

    Gösterip gösterip *ermemeye benziyo sizinki arkadas bide düzlükte bi arac solladığınızı görelim bişey olsu bi ekşın Çinde Maldonado olayı yetmiyor 😀 hadi bi gayret 😀

  9. Elbet bir gün koca bir yıl Eric Boullier ve ekibinin olacaktır kendisi bunu başaracaktır.

    Eric Boullier Kimi ile iletişim halindeyim hadi canım diyenler oldu inanmazsanız mailler ve telefon görüşmelerimiz var daha da inanmazsanız bir gün kokpitimiz de olacak demesi ve yaptı da öyle biridir kendisi.

  10. #UmutlandırıpUtandırmayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir