Wolff, Kendilerini Eleştirenlere Ateş Püskürdü

yazar:

kategori:

Mercedes’in strateji hatasının ardından Lewis Hamilton’un Monaco GP’yi kaybetmesi sonrası ortalık henüz durulmuş değil.

Monaco’da tüm hafta sonunu domine eden Hamilton, güvenlik aracının yarışın sonunda piste girdiği esnada hatalı bir pit stopla 3. sıraya gerileri ve yarışı orada tamamlayarak büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Monaco’dan sonra arkadaşlarıyla Monaco’da lüks yatta eğlenceli anlar geçiren ve bol bol fotoğraf paylaşan Hamilton bu hafta Brackley’deki fabrikaya gitmiyor.

Bu olayla ilgili bir çok komplo teorisi gündeme geliyor. Kimisi, Mercedes’in sezonu daha heyecanlı hale getirmek için bilerek böyle bir şey yaptığını söylüyor.

Toto Wolff “Ferrari bizim için gerçek bir tehditken şampiyonayı lider götüren sürücümüze bunu yapar mıyız? Hayır.” dedi.

Rosberg’in Monaco’da hat-trick yapması için bunu yaptıkları iddiaları için ise Wolff “Bu iddiaları çıkaranlar kafalarını kontrol ettirsinler. Eleştiriye tamam ancak bu tür saçma yorumlar yaparken saygı gösterilmeli.”

“Bir şeyi netleştirelim. Bu olayın ortasındayız ve biz de bir çoğunuz gibi bu hatadan dolayı hayal kırıklığı yaşıyoruz. Hayat böyle. Biz de yiyoruz, nefes alıyoruz ve uyuyoruz.”

“Hamilton ile yarışın ardından konuştum ancak en iyisi bir kaç gün sakinleşmek. Takımımız içerisinde anahtar değer güven. Bir yarışta bu bitmez.” dedi.


Yorumlar

“Wolff, Kendilerini Eleştirenlere Ateş Püskürdü” için 9 yanıt

  1. zekeri sayin avatarı

    Totooo efendi akilla dalga gecmeyi birak fikirsizce demec verme.biz ” nehrin yatagini degistireni bilmiyorsak nehrin suladigi tarlaya bakarak” failini buluruz..hertasin altinda sen varsin…

  2. Ateş püskürenlere fırsat vermeyin o zaman Toto bey.

  3. bence kasıtlı yaptılar madem içeri alacaktın ilkinde alacaktın 1 tur sonra niye alıyorsun.bence kasıtlı yapıldı.rosberg lewis’in gölgesinde kalmasın diye yapıldı.belkide rosbergi şampiyon yapma senaryolarıda başlamıştır bu şekilde.

  4. Rosberg’i neden pite almadıkları konusu da var. Hani Vettel pite girecekti? Rosberg’i geçmesinden korkmadınız mı?

    1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
      [VET^01] #ForzaFERRARİ

      Bir çok sebeb düşünüyor insan.Vettel pite gelse hamiltonu pite alsalar.Demekki takımın 1.pilotu hamilton olarak görüyorlar rosbergi takmıyorlar.Diğer türlü hamiltonu alıp rosberge bayrağı veriyorlar.Bu sefer alman pilot olduğu için onu desteklemek için yapıyorlar.20 sn önde hamilton arkadakilerin lastik koruduğu söylenmiyor mu ? Buna rağmen neden lastik korumuyor veya lastiklerini neden bu kadar zorluyor adama bir dur diyen yok.Buradan pit ekibinin fos çıkması çıkıyor.Anlıcağın bir çok neden sebeb sonuç ilişkisi var çok karmaşık 🙂

  5. Onur Ergüvan avatarı
    Onur Ergüvan

    Rosberg’in Monaco’da hat-trick yapması için bunu yaptıkları iddiaları için ise Wolff “Bu iddiaları çıkaranlar kafalarını kontrol ettirsinler. Eleştiriye tamam ancak bu tür saçma yorumlar yaparken saygı gösterilmeli.”

    Kesin burayı takip ediyor toto 🙂

  6. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
    [VET^01] #ForzaFERRARİ

    Aferin aferin böyle devam 🙂 🙂

  7. Yani kotu niyetimiz yoktu.Ahmaklığımızdan yaptık. Bizi mazur görün mü diyorsun?
    Size odun tedavisi lazım.

    1. Messier 92 (ex always) avatarı
      Messier 92 (ex always)

      +1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir