Todt, Schumacher'e de Bir Görev Vermeyi Planlıyor

yazar:

kategori:

Todt, bugünkü seçimlerde Ari Vatanen’i açık ara farkla geride bırakarak motor sporlarında en üst seviyedeki kişi oldu.

Schumacher hakkında konuşan Todt “O, oğlum gibi. Her zaman yanımda onun için bir yer oldu ve yine olacak.”

“Temsilciler atamak istiyorum çünkü Formula 1’i birinci elden yöneten kişi olmak istemiyorum. Sorunları göz ardı etmek istemiyorum ancak benim kariyerimdeki başarılar takımımda yer alan kişileri doğru yere koymakla geldi.” dedi.


Yorumlar

  1. Montazemolo' ya da bir görev versene..

  2. Kümese müdür alınacakmış, c.v.'lerine göre müracaat edenlerin içinde en uygun olduğunu düşündükleri tilkiyi seçip görüşmeye çağırmışlar: 'ne ücret talep edersin' diye sormuşlar, sırıtmış: 'siz neyi uygun görürseniz' demiş…

  3. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Artık fota'yı kurmak isteyenler ferrari'den umudunu kesmeli. ferrari kendi oluşumunu tamamlamak üzere.

    briatore için iyi bir fırsata dönüşebilir bu durum. yeteri kadar sansasyon yaratır ve gelişmeler eşitliğin bozulduğu sonucunu ortaya çıkarırsa uzun dönemde todt'un başkan seçilmesi bir hayli ters tepebilir. briatore de yeteri kadar bağlantıları ile f1'in bu halinden memnun olmayan kitleyi yeni bir seri yönlendirebilir.

    + maalesef artık ferrari'nin fia'dan hızlı veri/bilgi/tüyo almasını, önceden uyarılmasını kimse engelleyemeyecek, 21 yıl şampiyon olamayan kamyondan, düzenli olarak daha iyi bir araca dönüşmesine +katkı sağlayan pozitif ayrımcılığın artık zirvesine ulaşacaktır.

  4. şumide yakışıklı adammış ha. iyide giyinmiş vicdansız:)

  5. ben schumacherin tekrar ferrariyle yarışmasını isterim.

  6. çok güzel bi resim
    gerçekten baba oğul gibi

  7. todt olmamalıydı çünkü artık tesadüfen bile olsa ferrariye yarayacak bir karar alındıgında masumluklarını kimseye anlatamayacaklar.

  8. inci incili avatarı

    hah hemen kadrolaşmaya başladı. max in gitmesini istiyordum ama gelen gideni aratacak herhalde.

  9. arkadaşlar korkulacak bir şey yok. ferrarinin önünü açmak gibi birşey olmaz olamaz endişelenmeyin…

  10. dakka 1 gol 1 yıllardır beri fia+ferrari olduğunu biliyordukdaa şimdi daha iyi bilecez yuh diyorum sporo zorla izlenmez hale getirmeye çalışıyorlar yazık umarım tarafsız davranır yoksa orda 1tane takım kalmazz ferrari hariç

  11. yasasın Fiarrari !!

  12. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    FIA'nın taraf tutacağının ilk adımı ve temelleri atılmaya çabuk başlanmış

  13. Emre Yılmaz avatarı

    Zaman bu kararların ne kadar doğu olduğunu gösterecek. bu arada michaelı siyasete karıştırmamak lazım görüşüne de katılıyorum.

  14. Ahmet  Keleş avatarı

    montezemelo ya da ver

  15. Bora biz anlatamayız bazı şeyleri. Bunlar bilmezler Todt'un Ferrari'de ne kadar büyük kavgalar ettiğini, ne büyük olaylara sebep olduğunu, yönetim kurulu ile problemleri ve nasıl ayrıldığını.
    Tekrar söylüyorum Ferrari'den hiç iyi ayrılmadı sandığınız gibi de olmayacak. 🙂
    Ne Todt, nede Brawn'ın durumu Michael ile aynı değildi ki Todt'un ki Ross'dan bile farklıydı kavgası.

  16. Michael'dan önce görevlendirilmesi gereken başka isimler var. Schumacher'i siyasete karıştırmamak lazım. Gerçekten dönüşü düşünmediği anda ancak işin sportif yönü veya izleyici, taraftar ile ilgili ilişkiler konusunda görev vermesi lazım. Bu yönde faydalı olabilir.
    Fakat şimdi kadroyu oluşturma, duyurma zamanı. Todt şimdi yanına mutlaka Prost'u almalı. Ben çok isterim.
    Yardımcısı ve organizasyonların sportif yönü ile ilgili görevlendirilmesi müthiş olur. Onun dışında politik pozisyonlar haricinde sportif gelişim, yönetim maksatlı Hill, Alesi, Hakkinen gibi insanları değerlendirmeli.
    Todt'un başkanlığında böyle buna benzer bir kadro tüm dallar için süper olur. Sportif dışında politik olarak iyi adamlara sahip zaten.

  17. mert merter avatarı

    Tek kelimeyle rezalet

  18. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Bu ikiliden pek hoşnut olmadığınızı biliyorum 🙂 .. ama merak etmeyin motor sporlarını bulanık ve bunak zihniyetten kurtaracaklardır.. Hanginiz Todt'un Ferrariye gelmeden önce Peugeot ile fırtınalar estiren bir takım yarattığını biliyor; Gittiği her takımda başarılı olmak tesadüf olamaz.

    Benim için Todt – Ferrari birlikteliği bitmiştir… ki zaten bitmişti. Düşündüğünüz gibi olsaydı Ferrari ile hala çalışıyor olurdu

  19. Schumacher halen Ferrari için çalışıyor olmasa garip karşılamazdım.

    şu haliyle kadrolaşma gibi geliyor bana.

  20. Artık Ferrari ne kadar oyun çevirirse çevirsin (geçmişte yaptıkları ile dünyanın etrafı iki kez dönülür) her şeye göz yumulacak.

  21. Montazemalo ve Domanicalli' ye ne görev verecek acaba.İğrenç bir resim.F1 her türlü skandala açıktır artık.Todt' tan tarafsızlık beklemek çok komik olur.

  22. Bu insanların efasane ( sadece Schumacher için ) ve ekol olduklarını biliyoruz zaten bunda herhangibir durum yok…Sorun Jean Todt Ferrarinin eski teknik direktörü,Schumacher halen Ferrari de çalışıyor,sorun tarafsız olmaları konusundaki ciddi şüpheler,özellikle Todt un önceki üçkağıtları bu şüpheleri alevlendiriyor..

    Şu dünya üzerinde başka adam mı yoktuda Todt aday gösterdiler veya aday oldu veya Mosley destekledi,vardır arkada dönen dolaplar..Keşke başka bir isim gelseydi..Umarım tüm motorsporları için iyi olur.

  23. ihsan özdemir avatarı
    ihsan özdemir

    schumi ve ferrari niye bu kadar zorunuza gidiyor ? bunlar birer ekol.. birer efsane..kendilerini ispatlamışlar..taraf tutarak konuşmuyorum, çünkü çalışma odamda kocaman bir McLaren 2005 posteri var istanbul parktan aldığım…Ferrari değil !

  24. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    resim çok komik çıkmış

  25. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Ne Güzel…Schumi&Ross&Todt Hatta Formula1 demiyelim Ferrari1 olsun :D…Umarim Yanilirimda

  26. kaan kaanhan avatarı

    ne güzel, tüm fia ve ferrari severlere hayırlı uğurlu olsun. 🙂

  27. tamam smui tecrübeli ama ikisininde ibresi belli şimdiden todt ferrari ekibini taşımaya başladı fia.ya dur bakam yakında dominicaliyide alır tamam olur ama umarım tarafsız yarış olur ama sumi gelirse olmaz çünkü ferrariye sadakatını ben değil tüm dünya biliyor

  28. benim kariyerimdeki başarılar takımımda yer alan kişileri doğru yere koymakla geldi iste kilit cumle acaba roos brawna da yer olurmu cunku bu 3 lu zamanin da ortaligi kasip kavurdu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir