Mclaren Patronları Casusluk İle İlgili Soruları Cevaplayacak

yazar:

kategori:

Mclaren Patronu Ron Dennis ve CEO’su  Martin Whitmarsh, geçen sene yaşanan casusluk skandalı ile ilgili soruları yanıtlaması için İtalyan yargıçlar tarafından çağrılan 4 üst düzey Mclaren yöneticisinden ikisi.

FIA, Mclaren’in skandal ile ilgili özür dilemesinin ardından konuyu bitirmiş olsada İngiltere ve İtalya’da yasal işlemler hâlâ devam ediyor.

Olayla ilgili araştırmaların bir parçası olarak olayı inceleyen Modena savcısı Giuseppe Tibis konuyla bağlantısı bulunan kişileri tek tek sorgulayacak.

Tibis, İtalya’da bulunan Mclaren avukatlarına Dennis, Whitmarsh, Stepney ve Lowe ile görüşmek istediğini belirtti. Bu 4 kişi 18 şubatta görüşmeye çağrıldı.

Ferrari’ye ait belgeleri Mike Coughlan’a ileten eski Ferrari Mühendisi Nigel Stepney’de savcı tarafından çağrılan kişiler arasında bulunuyor.

Mclaren’den Jonathan Neale ve Rob Taylor’ın da çağrılması planlanıyordu ancak bu kişilerin ev adreslerine ulaşılamadığı için resmi olarak bilgilendirme yapılamayacağından şu an için çağrılmadılar.

Mclaren bu gelişmeler hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı.


Yorumlar

  1. mclaren//lewis avatarı
    mclaren//lewis

    hakikaten bu mesele çok sıktı mclaren cezasını ödedi özürde diledi puanlarıda silindi daha nee ben yeni sezonda bu skandal hakkında bir şey duymak istemiyorum inşallah çok iyi bir rekaber ortamında geçer bu sene bu meseleye artık bir son verilmeli yoksa bu işin sonu yokkkk

  2. mp4-23 (mgd) avatarı

    uzadıkça uzadı..Bu işin iyice cılkı çıktı.

  3. Saygı çerçevesi dışında yorum yazıldığı için mesaj silinmiştir.

  4. 40 yıllık şanlı ak gibi temiz mclarenin tertemiz patronları mahkemeye tekrar çağrılmış var demek birşeyler.( seviyeli ve dengeli mclarenci arkadaşları kapsamıyor bilginize.)ortaya durup durmadan laf atanları kapsıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir