Mclaren "Çok Para İsteyen Sürücülerle İlgilenmiyoruz"

yazar:

kategori:

Mclaren’de Lewis Hamilton’un yanına geçmesi için Kimi Raikkonen, Nico Rosberg ve JEnson Button gibi isimler anılıyor.

Toyota’nın da gelecek sene için üst düzey pilotlardan oluşan bir kadro planladığı haberler arasında ve Haug, Mclaren’in kazanabilecek araçla değil de çok para isteyen pilotlarla ilgilenmeyeceğini açıkladı.

Haug “Kimi bir seçenek ancak bir çok seçenek mevcut. Her kim olursa olsun para için ortada olan pilotlar bizim için değiller.”

“İsim vermeyeceğim ancak biz, başarıya odaklanmış birisini istiyoruz, büyük isim olduğunu söyleyen ve çok para vermemiz halinde bizimle yarışabileceğini söyleyen kişileri değil.”

“Takım, sürücünün başarıya aç, odaklanmış ve motive olmuş olduğuna ikna olmalı. Sürücünün hedefi para kazanmak olmamalı.” dedi.

Haug, Mclaren’in sezonun 2. yarısında göstediği yükselişinin gelecek sene için iyi olacağının göstergesi olduğunu söyledi.

Haug “Rekabetçilik seviyemizi gösterdik. Lewis galibiyetler ve podyumlar kazandı ve şampiyonluk mücadelesi veren sürücüleri yendi.”

“Bu, doğru yolda ilerlediğimizi gösteriyor. Bu sene aracı düzene koyduk ve yarış kazanabilecek bir koltuğumuz olacak. Bunu sunabilecek 3,4 maksimum 5 takım var.” dedi.


Yorumlar

  1. Silver Arrow avatarı

    bir insanın özel hayatında yağtığı şeyleri buraya maddeler halinde yazıp da bir de bunu ''karanlık yüz'' olarak tanımlayanlar var gerçekten yahu!

    bir de max mosley'le karşılaştırıyorlar. mosley'nin yaptıkları sıradan bir olay değildi. bizim eleştirdiğimiz şey fia gibi önemli bir kuruluşun başında olan bir insanın 'nazi' fantazileriydi. elbette bunların gizli kameraya çekilip yayınlanması hoş değildi, ancak öyle ya da böyle ortaya çıktı bu görüntüler.

    bunun dışında birileri birilerini ilah ilan ediyor diye insanların özellerini burada tartışmaya açacak değiliz. her insan desteklediği takımda sevdiği pilotu görmek ister ve bunu ifade etmekte de özgürdür.

    kimi'yi mclaren'de görmeyi çok istiyorum. buna gülen varsa oturup kendi yazdıklarına gülsün.

  2. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Ayrica Aranizda Kacinizin Formula'dan Ne Kadar Anladigini Cooook Merak Ediyorum…
    Concorde Nedir?Shunt-SlipStream-outbrake Nedir Biliyormusunuz???Yoksa Sadece Tren E bakar Misali İzliyormusunuz

  3. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Kesmeye Gücün Yetiyorsa Gelsene !!!

  4. projet kardeş diyorum anla kimse kimiyi haşa ilah gördüğü yok kendi teveccün laflarına da dikkat et insanları çileden çıkarmadan edepli yorum yaz milleti yerme bıktık şu anti yorumlarından yeter be kes sesini

  5. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Artik Yeter… Bu Sitedeki Kimi'yi İlah Ve Peygamber Olarak Gören İnsanlar…Sizin Bu Centilmen Ve Yerlere Göklere Sığdıramadığınız İnsan Varya…İnsanlar Ay'a Benzer Misali Herkesin Göstermediği Karanlık Bir Yüzü Vardir…
    Hodri Meydan Diyen Arkadaslar Hadi Bakalim Gelsinler
    1-)Çıplaklar Kampı İspanya 2-)Striptiz Kulubu"Jenni Dahlman" la olan kavgasindan sonra..
    3-)Teknede İçkiden Bayilip Düşmesi Goril Kıyafetiyle 4-)Spikere Malum Sözü
    5-)Ufak Bir Hayranini İterek Düşürmesi…. İstiyorsaniz Daha Sayim…. Aranizda Bazilari Özel Hayat Diyecek..Haha Max Mosley'inde Özel Hayatiydi Ama Ona Takmadiginiz İsim Kalmadi..Kimi Ye gelince o ilah dimi ???
    Ayrica Kimi'nin Mclaren E dönmesi icin yalvaranlar sizlere sadece gülüyoruz

  6. kimi biraz sende paraya kıy dön yuvana bir dahaki sezon fantastik dörtlüyü izlemeden bizi mahrum etmeyin

  7. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    "Ancak biz, başarıya odaklanmış birisini istiyoruz, büyük isim olduğunu söyleyen ve çok para vermemiz halinde bizimle yarışabileceğini söyleyen kişileri değil."
    Son Söz Budur….Haug Süpersin 😉

  8. yanlış anlama eleştirme maahiyetinde yazmadım

  9. kimiyi seven ondan zaten vazgeçmez didem demekki sende kimiyi seviyorsun tebrikler

  10. vega sana katılıyorum hakkinen yeri bambaşka

  11. Musab bera yorumunda kimi'yi McLaren'de istemeyenlerin başını ben çekiyormuşum gibi havalar seziyorum şunu açıkca belirteyim daha öncede bi çok kez yazdım sen daha yeni oldugun için bilmiyosun ben F1'i kimi raikkonen ile tanıdım sevdim bana F1'i sevdiren adam kimi'dir bunu hiç bir zaman inkar etmem hatta ferrariye gittiginde bile sevmeye desteklemeye devam ettım şampiyon oldugundada sevindim takii bazı kimici arkadaşlar gelene kadar kusura bakmasınlar ama sanki bu dunyada kımıden baska adam yok baska pılot yok varsa yoksa kımı onun dısındakılerı sevmek tutmak gunah kimi'yi çok seviyolar ama diger pilotları yerin dibine sokuyolar sana alonsoya saymak saydırmak serbest
    ama bırısı kımıye dedı mı neden bu kadar büyütüyosun
    ya kendıne yapılmasını ıstedıgını baskasına yazma
    yada saygılı ol …

  12. hadi sen filozof olurdun ya vega nitro apocan m1chael(m1chael kesin filozof ya neyse). onlar kutup olurlardı. şaka değil. uzun yazıları bazen düşünerek bir saatte yazıyorum ki bu arkadaşlar günde en az 10 tane yazıyorlar. bunlar f1 aşığı başka bir izahı yok. f1 i sevenleri seviyorum.

  13. güzel insan djarum 🙂 seni sevdiğimden yazıyorum. buraya ayırdığımız vakitle alakalı çok haklısın. hakikaten öyle. ama buraya takılmasak futbola takılırız o olmasa kahveye takılırız o olmasa ps 3 veya nintendoya takılırız vs. vs. illa takılacak bir yer buluruz. inan burası takılacak en masum yerlerden bir tanesi. en azından senin gibi bir sürü güzel insanı tanıma fırsatı buluyoruz:)

  14. musab bera,güzel bir haber çıksın diye akşama kadar sabırsızlıkla bekliyoruz,o kadarda olsun,ben burda zaman geçirdiğim kadar,kitap okumaya zaman ayırsaydım şimdi filozof olmuştum.
    raikonennin aldığı paraya gelince,onun ne kadar kazandığı beni ilgilendirmiyor,ama rai paragöz olmadığını göstermek istiyorsa hamilton nun aldığı parayı kabul ederek mc laren e imza atması lazım.

  15. Tolga Soydan avatarı

    ben sezonun daha heyecanlı olması için kiminin mclarene geçmesini istiyorum.para konusuna gelince kiminin menajeri steve gerçekten çok paragöz bi adam.ferrariden 3 senede inanılmaz paralar kazandırdı.ama mclaren teklif yaparsa ve kimide bunu isterse fiyat çok yüksek olmasa bile en azından lewisin aldığı kadar bi maaşla bile kimi imzayı atar.toyotodan fazla para istemesi doğal hem gayet zengin bi takım ve şampiyonluk çıkartacak bi takım görünütsü yok.kimi için diğer seçenek brawndır çünkü 2 pilotununda ne olacağı belli değil

  16. Ahmet Keleş…lewissever arkadaşlar istemiyor. buna en güzel örnek Didem hanım. birde bizim evdeki 12 yaşındaki oğlum Ali(kısaca hamilton ali). bu arada senin memleketle alakalı bir tahminde bulunayım. sen rizelisin veya trabzonlu:)

  17. vega nitro yazdıklarının içeriğiyle alakalı genelde mutabık olmasamda mükemmele yakın bir imla ve yazış şeklin var. senin gibi adamların el yazılarıda çok güzeldir. vallahi bravo…senin gibi insanlar hayata genelde mantık çerçevesinden bakıp duygusallığı ikinci plana atarlar. kimiyi sevmeni çok isterdim birde apocanla m1chaelin…

  18. djarum yine yazmışsın…yaz bakalım nedir sendeki bu kimi antipatisi? sevdiğin pilotlarımı geçti ne yaptı bu adam sana…muhtemelen şunu düşünüyorsun ''ulan bu adamın bir senede istediği paranın binde birini bir yılda kazanamıyoruz bak vicdansıza teklif edilen paraları beğenmiyor…''

  19. bencede haug kimiye gönderme yapıyor.ama biliyorku massa alonsoya karşı kimiden başka hangi pilotu alırsa alsın mağlup olacağı

  20. Anlaşılan herkes anlamış raikonenin para için yarıştığını,raikonen de anlamalı ki kimse onun buz adamlığına ve mavi gözlerine hasta değil,adam gibi hırslı ve azimli bir şekilde yarış kazanmaya odaklanmalı yoksa ne olduğunu anlamadan kendini fin ralli yarışlarında görebilir

  21. Mclaren tarihine en çok bu adam yakıştı çünkü.- biraz iddalı bir söylem. mclaren tarihi deyince aklıma bruce mclaren, alain prost,james hunt niki lauda ayrton senna ve mika hakkinen geliyor.bunlar mclaren de şampiyon olmuş pilotlar (bruce mclaren takımın kurucusu) raikkonen ise ferrari ile şampiyon oldu mclaren ile değil. biraz mclaren tarihi bilmek lazım diye düşünüyorum.

  22. " Raikkonen Ferrari den alacağını aldı.Artık Mclaren ile anlaşmalı.Bence haug medya üzareinden pazarlık yapıyor.Raikkonen i istemeyen den Mclaren taraftarı olmaz.Mclarentarihine en çok bu adam yakıştı çünkü. "

    McLaren tarihine en çok yakışan pilotlar, Senna ve ardından Hakkinen'dir. Kimi en çok yakışan insandı gibi iddaalı yorumlar tepki doğurabilir diye düşünüyorum. Ayrıca "Raikkonen'i istemeyen McLaren taraftarı olmaz" gibi genellemelerde bulunmak bir felaket olacak. Kimse taraftarlığının tartışılmasını istemez.

  23. Raikkonen Ferrari den alacağını aldı.Artık Mclaren ile anlaşmalı.Bence haug medya üzareinden pazarlık yapıyor.Raikkonen i istemeyen den Mclaren taraftarı olmaz.Mclarentarihine en çok bu adam yakıştı çünkü.

  24. Norbert Haug rekabetçi bir aracımız var ama satır arasındada olsa sokağa attılacak paramız yok bu KİMİ de olsa farketmez diyo gibi.

  25. Sanirim Mercedes alman, Mclaren`de Kimi`yi istiyor, Haug boyle aciklama yaparken Whitmarsh Kimi`ye ovgulerde bulunuyor. Ne olacagi tamamen belirsizligini koruyor. Bunun yaninda Kimi Ferrari`den intikam almak icin cok hirsli ve motive cikacak yarislara, bu yuzden basariya ac motive olmus secenekleri zaten isaretli olacak. Para konusuna gelince Kimi Toyota`dan istedigi parayi Mclaren`den istemez bence. Cunku dedigim gibi Ferrari`yi yenmek sampiyonluk kazanmak icin Mclaren ve ya Brawn`a gidecek. Bu secenekler olmazsa biraz daha para kazanmak icin Toyota`ya gidecek. Bilmiyorum anlatabildimmi 🙂

  26. "İsim vermeyeceğim ancak biz, başarıya odaklanmış birisini istiyoruz, büyük isim olduğunu söyleyen ve çok para vermemiz halinde bizimle yarışabileceğini söyleyen kişileri değil."

    "Takım, sürücünün başarıya aç, odaklanmış ve motive olmuş olduğuna ikna olmalı. Sürücünün hedefi para kazanmak olmamalı."

    Bu sözler büyük önem taşımakta. Çünkü McLaren Mercedes'in önümüzdeki senelerdeki pilot felsefesini özetler nitelikte. Aslında Mercedes tarafının neden Jenson Button'ın McLaren'a gelmesine şüphe ile karşılaştığının cevabı. Ayrıca Kimi'ye karşı söylenmiş bir söz olarak algılanması da yanlış olmaz bu paragrafların.

    Haug'un sözlerinin "başarıya aç, odaklanmış, motive olmuş ve para için değil yarışmak için buraya gelecek" tarzı bölümünün ise Heidfeld 'i (alternatif olarak Glock)anlattığını düşünüyorum.

    Bu arada Hamilton'u ilk sezonunda McLaren koltuğuna oturtmak bir kumardı, neden alındı bazı arkadaşlarımız anlamadım. Tamam F1'den önceki senelerde şampiyon olmuş ama Piquet de Bourdais de şampiyondu. Lewis'in başarılı olacağına inanılmasına rağmen, bu kadar rekabetçi olacağı düşünülmüyordu. Lewis'in tecrübe eksikliğinden kaynaklandığı hatalarını (2009 Avustralya, 2007 Brezilya, 2009 İtalya) görmezden gelirsek ve sonuca bakarsak da McLaren'in kumar oynamakta 2007 sezonu için o kadar başarılı olmadığını ama 2008'de profesyonel bir Blackjack oyuncusu olduğunu göreceğiz.

  27. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    mclarenin kimiye deil heryarış altında kötü arac olsabile zorlayan yılmayan bir pilota ihtiyacı var mücadeleci agresif. bence mcalren ii bir pilot bulacaktır ama bu bence kimi olmıcak. seneye ferrari pilot bakımndan en güclü kadroya sayip. ee mclareninde buna cvp vermesi lazm.

  28. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    gerçekten kimin nerde yarışacağını öğrenmek can sıkıcı olmaya başladı her kafadan ayrı bi ses çıkıyo herkes kendine göre konuşuyo sanırım FIA araç numaralarını açıklayana kadar kimin nerde yarışacağı kesin olamayacak

    biri size bi mikrofon uzatıyor sizde birilerine mesaj göndererek konuşuyosunuz padokta bunlar çok eğlenceli olabilir ama dışardan bakınca can sıkıcı ve çok sinir bozucu

  29. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    kimi lewise ayak uyduramaz…

  30. Ahmet  Keleş avatarı

    Musab Bera emin ol hamilton'cı arkadaşların Hamilton'ın yanına en çok istedikleri pilot Kimi'dir bende buna dahilim asıl istemeyenler bizler değiliz Kimi de gelirse en iyi ikili Mclaren'da olacağından korkanlar istemez gelmesini.

  31. ben de açıkçası mclarenin 25 30 milyon dolardan daha fazla bir meblayı kimiye vereceğini sanmıyorum ve gerek de yok. hamilton gibi bir sürücün varken haugun dediği gibi daha ucuz ancak hırslı ve yetenekli bir sürücü al mücadele edip dursunlar.

    kimi paraya doymuş diyen arkadaşlara da diyebilecek bir şeyim yok. bu adamlar mega lüks hayata alışmışlar ve her şeyleri birinci kaliteden de öte. kesinlikle para istiyor ve kimiden daha çok kiminin menajeri paraya tapıyor ve onu ucuza bırakmaz buna emin olun. Dandik pilotlara milyonlarca dolar harcayan Toyota bile Kimi'nin teklifine fazla diyorsa, ben şu anda kiminin menajerinin çok uçuk meblalar almaya çalıştığına eminim. Kimiyi umarım mclarende değil de Toyota'da görürüz. böylece heyecan gridde dağılmış olur.

  32. Mclaren şampiyon pilot değil, istikrarlı pilot arıyor. Şampiyon pilotları var zaten. Ferrari şampiyon pilotu ayrıldığı için yerine başka bir şampiyonu getirdi. Mclaren' de ise lewis şampiyon özelliklerini tamamen karşılıyor üstelik genç. Mclaren 10 senedir takımlar şampiyonu olamıyor biraz da onu düşünerek hareket etmeleri normal.

  33. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    hamilton kumar?

    -Formula Renault (şampiyon)
    -Formula 3 (şampiyon)
    -Gp2 (şampiyon)

    doğal olarak
    -Formula 1 (şampiyon)

    şampiyon olmak onun alın yazısı.

  34. hamilton rekabetçi bi araçla şampiyon olmayı becerebilen bir pilot olduğu için tamamlayıcı olarak yanına istikrarlı puan alacak bi pilot arıyorlar bence, 2 senedir heikki'den beklenen de buydu ama heikki ile olmadı malesef. o yüzden en mantıklısı heidfeld geliyo bana. kimi'ye ihtiyaç yok mclaren'de.

  35. Bu açıklama ne blöf ne de bir uyarı.
    Bu açıklama mclaren'in pilot konusundaki duruşunu yansıtıyor,Lewis Hamiltonla kumar oynadılar ve kazandılar,belki 2002'de Kimi Kaikkonenle de kumar oynadılar ama hep kazandılar,bunlar onlara genç pilotlara yönelmekte cesaret veriyordur ama bu sefer böyle bir şey yapabilecekler mi?
    Şimdi karşılarında fernando alonso-massa ikilisi var,alacakları pilot istikrarlı olmalı,bu konuda rekor kırmış birisini almaları uygun olur bence.
    Kimi'yi orada görmek isterim ama olmazsa da olmaz,çok para isteyip istemediğini bilemem ama başarılı olmak istiyordur,Formula 1'de başarılı olmak için yarışıyor zaten…

  36. kaan kaanhan avatarı

    en azından bu tür açıklamalar kova nın kesin gideceğini işaret ediyor o yönden bir ohh çekebiliriz sanırım 🙂

  37. ahmet güçlüöver avatarı
    ahmet güçlüöver

    Kimi başarıya aç mı? Değil
    Motive olmuş durumda mı? Belli değil.
    Odaklanmış mı? Evet yine şampiyon olmak.
    2006 sezonunu hatırlarsanız Kimi Ferrari'ye gidecek mi gitmeyecek mi diye Monza yarışına kadar hergün kafa patlattık. Bazı ipuçları vardı ama Kimi hiçbir zaman Ferrari'ye gideceğini kabul etmedi. Taki bir konuşmasından (not yet) "henüz değil" diyene kadar. Bu ağzından kaçırdığı bir kelimeydi ama daha sonra bunu yalanlayan gene Kimi oldu. Anlaşma duyuruluncaya kadar Mclaren hep Kimi ile devam etmek istediğini ısrarla söyledi biz Mclarenciler hep kalacağını umduk ama olan oldu. Tüm bunların ardınan Kimi'nin tekrar gelmesi artık daha düşük bir ihtimak.

    Şimdi diğer plotlara bakarsak.
    3 şıktan sadece 1 tanesi Kimi için geçerli.

    Nick ve Nico ise bu şartların üçünü de sağlıyor ve de Alman olmaları da Haug için önemli.
    Mclaren Raikkonen'i almayacaksa nereye gidecek? Şampiyonluğa ılaştırabilecek başka bir takım var mı? Brawn mı? Brawn ona istediği paranın yarısını bile vermez.

  38. "merak etmeyin bu adamlar şampiyonluk için gereken paraya kıyarlar" diyosun….. Mclaren "Çok Para İsteyen Sürücülerle İlgilenmiyoruz" diyor sence kime inanmalıyım sana mı? Takımıma mı?

  39. siz zannediyormusunuz ki, f1 de ki yöneticiler saf ve doğrudan konuşsun, blöf yapmayan f1 yöneticisi gördünüz mü?
    1 ay önceki söylediğiyle 1 ay sonraki söylediğinin birebir örtüştüğüne kaç yöneticide rastladınız?

    alın en son örnek montezemalo. 2 hafta önce real madrid kadar kadrom var diyeceksin, pilota ihtiyacım yok diyeceksin, 2 hafta sonrasında alonsoyu transfer edip kimiyle yolları ayıracaksın.

    blöf yapmamaları mümkün değil. milyon dolar dönen paralardan bahsediyoruz.

  40. ben kiminin şahsen bir seyirci olarak hızlı bir arabada yer almasını isterim bu bizim içinde iyi olur f1 içindee ama adam çıkıp böyle bir açıklama yapıyorsaa insan ister istemez aklına geliyor bazı durmlar ateş olmayan yerden duman çıkmaz

  41. mesaj besbelli kimiye gönderilmiş

  42. kimi nin mclarene gitmesini istemeyen nede çok arkadaş varmış? eğer giderse çok kişi karalar bağlayacak. lewisi sevenler başta istemiyor. eee nede olsa onu geçebilecek bir pilot. merak etmeyin bu adamlar şampiyonluk için gereken paraya kıyarlar.

  43. Şampiyon bir pilotsanız çok para istemeniz doğal kimi de doğal olarak ferrari'de aldığına yakın bir para istemiştir. kimi' nin rosberg ve heidfeld' le aynı parayı isteyebileceğine ihtimal vermiyorum. rosberg ve heildfeld kazanabilecek araçlara büyük ilgi duyuyorlar ve onlar için para önemli değil şu aşamada. ama kimi resmen paraya ve başarıya doymuş durumda ferrari'nin verdiği parayı isteyecektir ama ferrari ve mclaren'in para politikaları farklı oluyor genellikle. bekleyip görelim

  44. Bunu sunabilecek 3,4 maksimum 5 takım var. keşke bu takımları söyleseymişş

  45. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    MClaren'in büyük ortağından Ültimatom gibi açıklama.

    Mercedes hali hazırda pilotunu seçmiş. ve seçtiği pilotun

    -başarıya aç
    -odaklanmış
    -motive olmuş

    bir durumda olduğunu McLaren'e ifade ediyor.

    sanırım McLaren'de Mercedes'e karşın başka bir pilotla anlaşmış ve Mercedes'in gözünde bu pilotun önceliği Yarış kazanan bir araca binmek değil, bol sıfırlı bir anlaşma imzalamak.

    her iki tarafta pilotuyla resmi olmayan bir anlaşmaya varmış.

    ve Mercedes basın yoluyla McLaren'e bu sevdadan vazgeçmesini söylüyor.
    Ya da …….

  46. Kimi zaten ferrariden alacağı kadar parayı aldı, mclaren in kimi yi isteyip istemeyeceği değilde bence kiminin hangi takımı tercih edeceği önemli, kimi açısından sorunun para olacağını düşünmüyorum ben.

  47. burak bocek avatarı

    Henüz 2010 pilot kadroları açıklanmadı ayrıca Heiki muhtemelen takımda olmaycak ancak bununla ile ilgili tam açıklmada yok.En yüksek ihtimal Kimi Mclaren de yarışır bana göre.Kafasından neler geçiyor,gerçekten yarışmak istiyor mu yada nereye gidecek göreceğiz.Hem Mclaren için yarışmasını istiyorum hem de istemiyorum.İstiyorum çünkü müthiş bir kapışma olucak ama bir yandan bizim için çok tehlikeli bir pilot kadrosu olucak.Tabi o istekli ve motive Kimi her zaman olucaksa.Burada açıkça hepinizinde belirttiği gibi bir mesaj var.Button'un geleceğine pek ihtimal vermiyorum ama Heidfeld yine güçlü bir aday.Mercedes özellikle Haug,Alman bir pilotu ve ayrıca Lewise yardımcı rolünü üstlenecek istikrarlı birini istiyor gibi.Benim fikrim bu tabiki.İki dünya şampiyonunu idare etmek her zaman zor olmuştur hele ki takımı ardına alan Lewis varken birbirlerinden puan çalma gibi olabilir.Bakalım neler olucak görüceğiz çom merak ediyorum.

  48. McLaren'de yarışacağım ve fazla para isteyeceğim! Üstüne para bile veririm. Ferrari ve Mclaren Formula 1'in köklü takımlarında yarışmak herkesin hayalidir ve onurdur. Haug sonuna kadar haklı, McLaren'in para harcamaya değil başarıya aç, odaklanmış ve motive olmuş pilota ihtiyacı var. Maliyetleri düşürmek için bir ton abuk sabuk kurallar koyulurken pilotların hal uçuk meblağlardan bahsetmesi büyük tezat oluşturuyor. Bence biraz da onlarda değişikliğe gidilmeli.

  49. günün haberi budur:)) çok haklı Haug başarıya aç olan ve bizim gündemimizde olan iki isim Rosberg ve heidfeld.. bu açıklamadan sonra bu iki isim seneye McLaren koltugunda oturacak gibi geliyo artık bana…

  50. Kimi çok para verilen yere gideceğini söylemedi aksine rekabetçi araç istediğini söyledi.

  51. "İsim vermeyeceğim ancak biz, başarıya odaklanmış birisini istiyoruz, büyük isim olduğunu söyleyen ve çok para vermemiz halinde bizimle yarışabileceğini söyleyen kişileri değil."Takım, sürücünün başarıya aç, odaklanmış ve motive olmuş olduğuna ikna olmalı. Sürücünün hedefi para kazanmak olmamalı." dedi

    Burada kimiye gönderme var özellikle ilk cümleye dikkat.Mclaren kimiyi gözden çıkarmış gibi

  52. karşılıklı birbirlerini sallıyorlar…bu mesajı verdiğine göre kimiye karşı istekliler. fakat fiyatta pazarlık ediyorlar. çünkü onlarda biliyorlarki diğer takımları ancak kimi gibi bir takviyeyle geçebilirler. bir yol bulunur endişelenecek birşey yok…

  53. mesaj kimiyee galiba

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir