Alonso’nun Test Kazası Gizemini Koruyor

yazar:

kategori:

McLaren’den Jonathan Neale, Alonso’nun İspanya testlerinde kaza yapmasına sebep olan nedeni hala bulamadıklarını açıkladı.

Alonso İspanya sezon öncesi testlerinde kaza yapmış ve kazanın ardından hastaneye götürülmüştü. İspanyol pilota yapılan tetkiklerin ardından Avustralya’da yarışmasına onay çıkmamıştı.

Kazanın nedeni ise uzun süre konuşulmuş ve devreye FIA’nın gireceği açıklanmıştı.

Kaza araştırmasındaki son durum hakkında konuşan Neale “Telemetrilere baktığımızda Fernando için herşeyin yolunda gittiği görülüyor.”

“Üç hafta boyunca soruşturmayı FIA ile birlikte yürüttük. Aracı tamamen söküp, tüm parçaları ve tüm verileri analiz ettik fakat kaza nedenini belirlemek mümkün olmadı”

“Fernando ise hastanede sayısız testlerden geçti ve hiçkimse ne olduğunu bilmiyor” dedi.


Yorumlar

“Alonso’nun Test Kazası Gizemini Koruyor” için 7 yanıt

  1. Enriqopalazio avatarı
    Enriqopalazio

    sigarasını koltuğa düşürmüş olmasın?

  2. srknmsr14 #ForzaMichael avatarı
    srknmsr14 #ForzaMichael

    Kedidir kedi.. 🙂

  3. Bulunmak istenmeyince bulunmaz. Karbon liflerin esneme paylarını hesapla, o biçim şasilerin bilmem newtonluk karmakarışık formulasyonunu yap (DH de konusunu yaptık bizim içinden çıkamayacağımız kadar karmaşık derin formülasyonlu) bu kadar bariz bir şeyi bulama…..
    Malum imola kazasının da komplo teorileri ve neden izahları 4 yıl boyunca defalarca değişti, değiştirildi….

    Çözemediğini söylüyorsan çözüm gayet basittir tüm takımlardan alanında uzman mühendisleri topla geçici bir komisyon kur ticari, idari hiçbir baskı uygulama, teminat ver, elinde ki herşeyi aç bak bakalım 1 haftanın sonun da herşeyi döküyorlar mı dökmüyorlar mı ondan sonra batıyor musun çıkıyor musun düşünürsün artık. 🙂

    1. Bu arada F1 deki herşey 2006 Schumacher ve 2008 Piquet malum vakalarının kastını bastını ortaya dökebilecek kadar ayrıntılı ve nettir ha tabi görüntüleri silersen (94) bulunmayacağı varsa bulunmaz. 🙂

  4. ERS’ye kedi girmiş diyolla.

    Araç sağlamsa ve o yöne gittiyse en iyimser ihtimalle pilot kendinden geçmiştir. Gerisi kasıtlı kaza.

  5. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
    [VET^01] #ForzaFERRARİ

    Cin çarptı cin

  6. “Bize komplo kurdular” şüphesini uyandırma amaçlı gibi geliyor. Nasıl sebebi bulunamadı? Ya pilottan ya da sizden kaynaklı. Belki de önüne köstebek çıktı Alonso’nun. O da direksiyonu sola kırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir