Hamilton "Formula 1'i Terk Edecek Değilim"

yazar:

kategori:

Hamilton bunun yanında, sezon başında yaşadıkları zor zamanların ardından söylediği bazı sözlerden de pişman olduğunu dile getirdi.

Sezon başında Avustralya GP’de yaşanan skandalın ardından Hamilton, basın karşısına geçip özür dilemiş ve yine o dönem spordan ayrılmayı düşündüğünü de iddia etmişti.

Hamilton “Sezon takımımız için gittikçe iyi bir hal aldı. Geçen hafta sonu Brezilya’da 17.likten kazandığımız 3.lük galibiyet gibiydi.”

“Her şey bir anda oldu. Her zaman doğru kararları veremediğimi biliyorum ancak yine de umduğum şekilde performans sergiledim.”

“Avustralya’da hakemlerle olanlar ve Malezya’da devam edenler, hayatımdaki en zor anlardandı ve orada özür dilemek zorunda kaldım. İnsanlara tüm hikaye yansıtılmadı ancak ben dünyanın karşısına geçip bunların olduğunu ve üzgün olduğumu söylemeliydim.”

“Bu hayatımın en zor anıydı ancak umarım insanların benim de bir insan olduğumu ve hatalar yapabileceğimi kabul ettiklerini umuyorum. Formula 1’i terk edecek değilim ancak o zamanki duygularım nedeniyle belki söylememem gereken şeyleri söylemiş olabilirim.”

“Gerçek şu ki ben yarışmayı seviyorum. Sporda şu anda olduğumdan daha mutlu olamazdım.” dedi.


Yorumlar

  1. Silver Arrow avatarı

    ''In January 2007, the Bahrain Mumtalakat Holding Company, a wholly owned company of the Kingdom of Bahrain, acquired a 30% stake in McLaren Group. The shareholding structure of the Group is 40% Daimler, 30% Mumtalakat Holding Company, 15% Ron Dennis and 15% TAG Group (Holdings) SA. The company continues to be managed by its existing management team''

    görüldüğü üzere takımın %40'ının daimler'e ait olduğunu bilmek için mclaren'in ya da mercedes'in ceosu olmak gerekmiyor. neymiş, mclaren'in sitesini ziyaret etmek yetiyormuş…

  2. sınan matıas avatarı
    sınan matıas

    baska sıtelerde gozume carptı hamılton takım oyuncusu ıstıyorum dıye bır acıklama yapmıs ..adam acıkca kendısını gecmeycek takımda 2. pılotlugu kabul edecek bırısnı ıstıyor..neymıs en gec dunya sampıyonuymus.koy vettelı mclaren koltuguna gorelım seneye en genc sampıyon kımmıs. tamamen zamanlama meselesı.. ayrıca mclaren honda motoru kullandıgı donemde buyuk sampıyobluklar kazanmıs olabılır..ona mazi derler.mercedesın maclrenın 100/40 hıssesıne sahıp oldugu medyaya yansıyor ama bunu kım dogruladı.bundan emınmıs gıbı konusman ıcın senın ya mercedesın ceosu ya da mclarenın patronu olman gerek..bu sıtelerde yorum yazıcak kdara dusmedın heralde.

  3. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Silver Arrow Dostum Cok Güzel Açıklamissin Tebrik Ederim Dostum 😉

  4. Silver Arrow avatarı

    nedense mercedes gidince mclaren'in çöküşe geçeceği rüyasını görenler var. koskoca mercedes, bir takımın %40'ına sahipken (ki en büyük hissedar odur) hala takımın ingiliz takımı olmasına, kazandıklarında ingiliz marşı çalınmasına, tüm yönetici kadrosunu mclaren'in belirlemesine karşı çıkmıyor, takımda alman pilot bulunmamasına göz yumuyor ise bu işte bir çıkarı vardır değil mi?

    takımın merkezi, rüzgar tünelleri, o dillere destan simülatör mclaren tarafında. mercedes ayrılırken bunları toplayıp gitmeyecek. mclaren'in geniş imkanları kendilerinde kalmaya devam edecek. ancak ayrılık olursa yine de bir süre sendeleyebilir.

    sonuçta mclaren, mercedes ortaklığından önce de mclaren'di. zaten efsaneler arasındaydı, hatta başarılarının pek çoğu honda motoruyla geldi. ancak mercedes de f1'e her adım attığında başarılı olmuş, dünya'nın en büyük markalarından biri. şahsen sonsuza kadar mclaren-mercedes olarak kalmalarını dilerim. ancak ayrılacaklarsa bir bildikleri vardır elbet.

    lewis'in ukalalığına gelince… ''hata yaptım, özürdilerim.'' sözlerinde onun ukala olduğu sonucunu çıkaranları tebrik ediyorum, ne diyeyim?

  5. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Biz Her Zaman Sana Güveniyoruz Lewis…Mclaren Mercedes Fanlari Olarak"En iyi Günümüzde Mclarenli Olduysak En Kötü Günümüzdede Mclarenli olmayi biliriz"Dedigin Gibi..Birlikte Kazanir Birlikte Kaybederiz 😉

  6. Fernando Alonsoda en genç ÇİFTE dünya şampiyonu ama o azıcık kendine güvenen laflar etse aman çok kibirli aman kendini beğenmiş vsvs diye laf etti burda bazıları lewis için etmişler çok mu yani. hamilton henüz çok genç ve toy dedikleri makul karşılanmalı ama mc larende işler ters giderse ne kadar uzun soluklu kalır mclarende bilinmez bu sezon ilk yarısında gördük basit hatalar yapabiliyor ve gridin gerisinde kalıyor araç iyiysede podyuma çıkabiliyor. gelecekte ne olur bilinmez bekleyip görmek lazım;)

  7. herhalde kendini bagenecek adam EN GENÇ DÜNYA ŞAMPİYONU onun yerinde sen olsan küçük dagları ben yarattım dersin kesin yani bu kadarda çekememezlilege pess diyorum..

  8. sınan matıas bende sana Acem kınası gönderirim yakarsın…

  9. sınan matıas avatarı
    sınan matıas

    kendını begenmıs ukalanın tek.mclarende yarısıyor dıye arkasında takımın buyuk desteği var dıye kendını cok buyuk bırıymıs gıbı goruyor.mercedese kalsa takımda 1 dk bıle durdurmazlar hamıltondan cok daha ıyı alman pılotlar war pıstte herneyse ıns ortaklıklara sona erer ve mclarenı sonlarda ızlerız

  10. Şunu açıklığa kavuşturalım kimse kimseye teninin rengi ırkı cinsiyeti yüzünden baskı uygulayamaz tepki gösteremez bu insan haklarına aykırıdır ve suçtur. bunu kim ima ediyorsa suç işliyor demektir. ben ne hamilton'dan ne de bir başka pilottan böyle birşey duymadım.

  11. Hamilton gerçekten harika bir plot benim için şuan f1 de bulunan en iyi plotlardan birisi hatta en iyi plot olacağının her iddaasına bile girebilirim ancak her plotun yaptığı gibi tabiki Hamilton'da hatalar yapacak … hiç kimse Schumiyi hatırlmaıyor mu 90 larda şamiyon olacam diye rakibini kasıtlı yarış dışı bırakmıştı …
    yani her plot gençlik yıllarında hata yapar ve bunları göz ardı etmek gerekir.Tabi hamiltonun siyahi bi plot olması onun biraz daha tepki almasına sebeb oluyor çok yazık !!!

  12. hamilton bugünlerde rekora koşuyo:))
    pilotların üzerlerindeki baskı bazen bu tarz şeyler söyletebiliyo. bizler sizin birer makina olmadığınızı biliyoruz. bu konuda en azından kendi adıma anlayışlı olabilirim.

  13. R30,evet ilk defa doğru bişey yazdığını görüyorum
    2007 de hakkaten tüm dünya hamilton nun ne olduğunu gördü,f1 in en iyi iki aracının tüm özelikleri aynı araçta toplandığ ve takımın yüzde yüz desteğini aldığı halde son iki yarışa 18 puan farkla önde girip şampiyon olamayan tek pilot ünvanına sahip hamilton u tüm dünya gördü haklısın.

  14. Tabii şampiyonluk kazandı ama bu sene yalnızca 3.senesi olduğunu ve henüz 24 yaşında olduğunu unutuyoruz zaman zaman. Böyle böyle tecrübe kazanıyor f1'de. Özellikle şampiyonluk yarışından uzak geçirdiği bu senenin ona çok büyük yararı olduğunu düşünüyorum. F1'e girdiğinden beri üstünde sürekli bir baskı vardı bu sene ise kazanamayacak bir aracla yarışmanın nasıl birşey olduğunu gördü. Bu da olgunlaşmasına büyük katkı yaptı.

  15. senin nasıl biri olduğunu nasıl yüreki bir pilot olduğunu tüm dünya 2007 de de gördük sen merak etme hamilton

  16. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    hata yaptığını kabul edebilen ve açıklayan f1 pilotu.

    alışıldık birşey değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir