Alonso: “Hedefimiz Sorunsuz Bir Hafta Sonu Geçirmek”

yazar:

kategori:

McLaren pilotu Fernando Alonso, Kanada mücadelesine hazır olduklarını, aracın iyi durumda olduğunu ve sorunsuz bir hafta sonu geçirmeleri durumunda yarıştan umutlu olduğunu söylüyor.

Fernando Alonso, “Jenson’ın Monako’da kazandığı puanlar takım için büyük gurur oldu ve her yarış sürdürdüğümüz gelişimi kanıtladı. Garajın diğer tarafında, yani benim tarafımda, ard arda iki teknik sorun yaşamak hayal kırıklığı yarattı ama her zaman olduğu gibi bu sorunların nedenlerini anlamak için çok sıkı çalışıyoruz.”

“Dayanıklılık her zaman en önemli faktör. Bu nedenle performansımıza odaklanmadan önce, hafta sonuna pozitif başlayıp, antrenmanlarda en doğru ayarları yapacağımızdan emin olmamız gerek.”

“Pist, Monako’dakinden oldukça farklı. yüzsek virajlar var ama Monako’daki gibi çok fazla teknik viraj var. Araçta iyi bir dengeye ve yere basma kuvvetine ihtiyacınız oluyor, özellikle de frenleme altında.”

“Son iki yarışta yaşadığım dayanıklılık sorunlarına rağmen, araç iyi durumdaydı. Bu nedenle önceliğimiz sorunsuz bir hafta sonu geçirmek ve elimizdeki paketten maksimumu çıkarmak.” diye konuşuyor.

Jonathan Neale de, “Teknik açıdan, en mühim nokta frenleme. Araçlar düşük sürtünme ve yüksek güçte. Büyük duraklama noktaları mevcut. Frenleme sırasında oluşan aşınma tüm takımların endişe duyduğu bir problem. Frenlerin etkinliğini en yukarıya çıkarmak durumundasınız ama performans açısından diğer bileşenleri de tehlikeye atmamalısınız.” diyor.


Yorumlar

“Alonso: “Hedefimiz Sorunsuz Bir Hafta Sonu Geçirmek”” için 4 yanıt

  1. Evet, benim Alonsoya karşı inancım ve saygım her daim had safhada, kendisi gerek adanmışlığı, gerekse maximumu çıkarmayı bilmesi, dürüstlüğü, centilmenliği, politik olmaması, sempatikliği, yeteneği, saf hızı, üstün insani özellikleri, yalancı olmaması, kazanmayı bildiği gibi kaybetmeyi de insan gibi kabullenmesi, üstün karakter özellikleri sebebiyle f1 in en nadide pilotu hatta efsanesidir. Gelmiş geçmiş rakibi yoktur ve olamaz, dolayısıyla daha iyi bir aracı haketmektedir. Kendisi şu an olduğu yeri haketmiyor, Mclaren ile birlikte tekrar zirveye yerleşecektir, bu ben diyeyim 15 sene, siz deyin 35 sene sonra olsun ama olacak..

    lütfen sağduyulu ve sabırlı olalım, kışkırtmalara gelmeyelim…

    1. Ignasyo yine mi sen.
      Bütün enerjini Alonso’ya harcama.Gridde tek pilot Alonso değil ki başka pilotlar da var.Onlarla da ilgilen ki içindeki bazı şeyler ortaya çıkmasın.Patrondan fırça yiyen ev ödevi verilen pilotlar var.Git bak bakalım ödevini yapmış mı.Yanılmıyorsam 100 kere sıralamada iyi olacağım diye yazacaktı.Bir bak gel kaç olmuş.Eksiği varsa tamamlayıverelim yazıktır. Öteki pilotlar da insan onların da sevgiye ilgiye ihtiyacı var değil mi?.Sen ayrımcılık yapıyorsun Alonso ile yatıp Alonso ile kalkıyorsun.

      1. Patrondan fırça yiyen pilot yazmışsın ya, orayı Petrovdan fırça yiyen okudum ha…ahıaahıah ahıa…

      2. Ayrıca güzide pilot alonsonun bütün güzel yönlerini yazdım, yine mi beğenmedin çiçek abbas, şiir mi yazaydım.
        Bu kadar kırıcı olma litfin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir