Webber, Galibiyet Mücadelesi Vermeyi Umuyor

yazar:

kategori:

Son yarış Brezilya’da üstün bir galibiyet alan Webber, Yas Marina pistinin Red Bull RB5’e oldukça uyacağını düşünüyor.

Webber “Abu Dhabi’de oldukça güçlü olmayı umuyorum. Singapur’da güçlüydük ve yine önde mücadele edebilememiz için bir neden yok.”

“Her zaman olduğu gibi sıralamalar önemli olacak ve ardından yarışın nasıl gittiğine bakacağız. Takım için sezonu yüksekte bitirmeyi umuyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. kimi iceman avatarı

    f1 de en nefret ettım pılot webber cok cırkef

  2. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    ayna olayına katılmıyorum. weber bu stili çook öncelerden beri yapıyor. jaguardaykende böyleydi.. jaguar dönemindeyken Alonsoyu aynı geçen yarışta kimiyi harcadığı gibi harcıyordu..her sene en az 3 kere aynı denemeyi yapıyor ama başaramadı bir türlü!
    açıklamaya gelince bu pistte webbere sürprizler olmazsa birincilik ihtimali düşünmüyorum.araç rekabetçi olursa Hamilton kersin de yardımıyla podyuma oynar,belki de zirveye..

  3. efendimayin  avatarı

    Webber centilmence sürmüyor. Aynı hareketleri kendi görse küfreder eminim. Hiç bir zamanda şammpiyon kapasitesi yok vettele seneye 2. sürücülük yapar ancak.

  4. ihsan özdemir avatarı
    ihsan özdemir

    evet var ! orta boylu ve az kilo'lular makbuldür…F1 bu, gramın hesabı yapılır. bu adam istisna. kastım yüz güzelliği değil. kubica çok iyi bir pilot, webber le asla kıyaslamam..

  5. valla webber bazen cok dengesizlesebiliyor. fuji'deki bir yarista 2008 mi 2007 mi ne hatirlamiyorum massa'yi sikistirmis duzlukte galiba. pit duvarina yapistirmisti resmen. yani hic oyle sutten cikmis ak kasik degil kusura bakmayin. sadece aynalara baglamak dogru olmaz.

    aciklamasina yorumum, valla yeni bir pist icin fazla iddiali konusmus, bilemiyorum.

    bu arada saka maka 2. galibiyetini de aldi, arada kaynamisti biraz podyum seranomisinde biraz acayip olmustu baya gulmustum 🙂

    bu arada, ihsan arkadasim adami sevmeyebilirsin ancak boyle mantiksiz sebepler gostermen biraz acayip olmus. ona bakarsan kubica'nin hali nice olurdu 🙂 ama ben cok seviyorum mesela kubica'yi…

  6. Motorsporlarında boya tipe baksaydık yanmıştık. Tipine göre mi değerlendireceğiz veya tutacağız insanları.
    F1 kurallarında tip kriterleri var da ben mi bilmiyorum acaba!

  7. ihsan özdemir avatarı
    ihsan özdemir

    Herşeyiyle f1 yakışmayan bir pilot(boyu ve tipi dahil)

  8. serkan akgül avatarı
    serkan akgül

    İstanbuldaki ilk yarışta çok çok gereksiz bir şekilde Schumacher e arkadan çarpıp spin atmasına neden olmuştu..Ozamandan beri biraz "Kasap" bir pilot olduğunu düşünürüm :)Yani mevzuunun aynalarla bir alakası yok arkadaşlar.

    Sürüşü iyidir ancak dengesiz bir pilottur kendisi..

  9. MagicAlonso avatarı

    vega nitro ya sonuna kadar katılıyorum webber agresiftir ama rakibini tehl,keye sokacak kadar düşüncesiz ve aptal pilot değildir bunda red bull un aerodinamik aynalarının hiçnirşeye yaramamasının etkeni oldukça fazladır diye düşünüyorum

  10. Red Bull'un kullandığı görüş olarak pek işe yaramayan dikiz aynaları her takımda olsaydı, kesinlikle daha tehlikeli engellemeler görecektir. Tamam Webber agresif bir pilot ama rakibini bilerek çime atacak kadar uçmuş biri değil.

  11. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Son yarışta Raikonen Avustralya'da Alonso ve diğerleri daha kimleri çimlere kadar atmayı planlıyorsun?

  12. İnşşalah yarış dışı kalırsın adi herif.

  13. efendimayin  avatarı

    Vettel varken zor.Bence abu dhabiyi lewis kazanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir