Montezemolo da Todt'un Başkan Olmasından Memnun

yazar:

kategori:

Bazıları, FIA’nın bundan böyle Ferrari’ye daha yakın olabileceğini iddia ederken bazıları da Todt’un Ferrari’den iyi ayrılmadığını söylediler.

Todt, bunun gerçek olmadığını söylemişti ve Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo da bunu yalanladı.

Montezemolo “16 sene boyunca Maranello’da çalışan ve kişisel olarak çok iyi ilişkimin bulunan Todt’un Formula 1’in geleceği için böylesine önemli ve kritik bir göreve geldiği için çok mutluyum.”

“Ferrari seçimlerde her zaman tarafsız olmaya çalıştı, asla direkt olarak seçimlere dahil olmadı ve asla yersiz spekülasyonlara cevap vermek istemedi.”

“Artık umuyoruz ki Federasyon kendisini yenileyebilir ve sporu dünyada en popüler hale getiren özelliklerini ayakta tutarak, Formula 1’in yeni dönemine katkıda bulunabilir. Todt’un kapasitesi ve kararlılığı ile bunu nasıl başaracağını bildiğini düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Emre Yılmaz avatarı

    Şunu da eklemem gerekir gerçi seni kızdırıyorum taksit taksit oldu yine. "Mantıklı olun biraz.Kocaman,tahsilli insanlarsınız ne dediğinizden haberiniz yok " şu cümlenin sonu nereye gider onu düşün…

  2. Emre Yılmaz avatarı

    Daha da tartışamayacağım nasıl biliyorsan öyle yap. Kendi fikrimi yazmışım bir hakaret etmediğin kalmış ben sana yine bir şey demiyorum sen geliyorsun "buluttan nem kapma" diyorsun. Bu açıklama da şu yönden zarar verir. Taşucu F1 adlı üyemizin yorumunu oku. Gerek yok bu açıklamaya. Neyse tartışmayacağım dedim yine bir şeyler yazdım. Benim yorumlarıma bir daha bir şey yazma. Bundan sonra ben seninkilere yazmayacağım.

  3. Emre Yılmaz avatarı

    Daha da tartışamayacağım nasıl biliyorsan öyle yap. Kendi fikrimi yazmışım bir hakaret etmediğin kalmış ben sana yine bir şey demiyorum sen geliyorsun "buluttan nem kapma" diyorsun. Bu açıklama da şu yönden zarar verir. Taşucu F1 adlı üyemizin yorumunu oku. Gerek yok bu açıklamaya. Neyse tartışmayacağım dedim yine bir şeyler yazdım. Benim yorumlarıma bir daha bir şey yazma. Bundan sonra ben seninkilere yazmayacağım.

  4. burak bocek avatarı

    Bu açıklamanın neresi Ferrariye zarar getirecek.Sen bunu düşünebiliyorsunda başkan sıfatı olan adam düşünemiyor mu?Aramızdaki fark bu işte sen Ferraricisin ben Ferrari fanıyım.Bu iş meslek değil ki simitçilik gibi densin adına.Türkçemiz içerinsde -ci eki buna yarıyor benim bildiğim.Ayrıca seviye bozduğum yok buluttan nem kapma lütfen.Seviye bozuyorsunuz dediğimde yok.Sırf bana cevap vermek için yorumlarına burak böcek diye giriş yapıyorsun bari tek satırda yaz taksit taksit yazma

  5. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Fia kendisinden bağımsız bir yapılanmaya giden ferrari’yi bu tarz blöflerden uzak tutmanın yolunu buldu. Gayriresmi kendisine bağlı olan f1’i alenen teslim ettiler. Tahminim artık ferrariden fota çıkışı duymayız.
    Todt schumacher’e de görev vereceğim dedi. Ben o görevin ne olduğunu söyleyeyim. Yarış direktörlüğü. Charlie Whiting’in yerine oturtulup güvenlik aracı avantajı (bunun nasıl işler olduğunu reno’dan alınan kısa bir eğitimle öğrenebilir), cezalar ve pistteki her türlü düzeneğin ayarlanabilirliği böylece kolaylanacaktır.
    Ferrari de haklı aslında işi prosedürüne uygun yapmaya kalktılar, 21 sene şampiyon olamayan bir kamyondan öteye gidemediler.
    Daha sonra fia ile kuralları kendi lehlerine esnettiler arkasından gelen şampiyonluklar malum.
    Şimdi bu işin tadını almış olan Ferrari bundan vazgeçer mi? Geçmez. Tek farkla bu sefer bunu gözümüze sokacak gibiler.

  6. Emre Yılmaz avatarı

    burak böcek ikinci yorumun daha da sert olmuş. asıl seviyeyi aşan sensin. lütfen yorumlarına dikkat et.

  7. Emre Yılmaz avatarı

    burak böcek ben de Ferrariciyim çok gereksiz bir patlama yaşamışsın. Bu açıklama Ferrariye zarar getirecek bir açıklama öncelikle bunu kavraman gerekir.

  8. mert merter avatarı

    Ben Bir McLarenci olarak cekinmiyorum Todt göz göre göz göre bisey yapamayacaktir Ferrari ye adam bir profosyenel ferrariyle calisti ve bitdi FIA baskai oldu kariyerini neden risk etsin ferrari yüzünden F1 ve motor sporlarinda en zirveye geldi bundan sonra gayet demokratik sekilde yönetecektir FIA yi tabi ByM den kalan FIA calisanlari kendi ekibi deyil ama zamanla kendi ekibini kurar Todt zamana brakip bakmak lazim zaten baska carede yok ne demis atalarimiz
    ZAMAN EN IYI ILACTIR….

  9. olmaması beklenemezdi ki

  10. NEDEN BU KADAR ÇOK YORUM GELİYOR DİYORSUN ADAM KENDİ FİKRİNİ SÖYLEMİŞ GEÇİP GİTMİŞ BİZİM felaketçiler yine iş başında:D

  11. inci incili avatarı

    elbette sevinirsin luca istediğiniz oldu. dilediğiniz gibi at(hem de singeniz) koşturun artık.

  12. burak bocek avatarı

    Todt da aynı şekilde üzerindeki kötü görüntüyü ve şüpheleri atmak maksadıyla mecburen Ferrari de kurallara uyucak diye açıklama yaptı.Başka ne söylenebilirdi.Bütün f1 dünyasında acaba nasıl bir başkan olucak,adil olucak mı,eski takımını kayıracak mı şüphesi var.Bu yüzden bir nebzede olsun bunları gidermek için artık yalan veya gerçek birşeyler demesi birilerini susturması gerekiyor.Ama size göre herşey gereksiz herşey önemsiz saçmalamış.Ne komik ya .Haber olmasa yorum olmaz.Bu saçma gereksiz buldugunuz haberler sayesinde yorum yazıyorsunuz.Mantıklı olun biraz.Kocaman,tahsilli insanlarsınız ne dediğinizden haberiniz yok

  13. burak bocek avatarı

    Açıklama nerersi gereksiz?Siz burda yorum yazıyorsunuz çok mu gerekli?Kimse size burda birşey demiyor siz Ferrariyi yönetenler yada eskiden yönetmiş olanların açıklamarını bu kadar gereksiz bulabiliyorsunuz.Ayrıca sizin kapasiteniz çoksa gidin yüzlerine söyleyin bu kadar isyan etmeyin burada.Ne dicekti memnun değliz mi?Oda babasının hayrına konuşmuyor.Nasıl ki pekçok pilot veya padoktan isim gazeteci takibindeyse bu isimde çokça talep gören ve açıklama yapması beklenen biri.Onu gördüler mi mikrofon uzanıyor.Birisini anlamanın yolu onun yerine kendinizi koymaktır.Saçma sapan konuşmayı her haberde Ferrari ve taraftarlarına sallamayı bırakın artık

  14. Emre Yılmaz avatarı

    Açıklama çok gereksiz olmuş.

  15. speedman kapasiten derken hakaret etmiş oluyorsun dikkat edelim

  16. Piryandı arkadaşım, Ferrari seni şahsen tanısa, kesin sana hatırı sayılır ciddi bir görev verir; kapasiten, mevkinle şimdilik ters orantılı gibi 🙂

  17. ferrari bu.güç karizma para olunca böyle oluyor.seçmeselerdi o zaman todt'u fıa başkanlığına.ferrari mi yalvardı seçin diye.ferrari her zaman özel,ayrıcalıklı istese de istemese de.

  18. Todt'un tarafsızlığını savunuyoruz ama ferrari'den sürekli konuyla ilgili açıklama geliyor. todt'un tarafsızlığından eminseniz bu kadar çok açıklama niye yapılıyor? bir kere yapılır üstüne daha fazla gidilmez. bin kere özür dilerseniz o özrün anlamı kalmaz.

  19. rezalet ya bu adamı nasıl başkan seçtiler henüz anlamış değilim..

  20. Montezemolo "16 sene boyunca Maranello'da çalışan ve kişisel olarak çok iyi ilişkimin bulunan Todt'un Formula 1'in geleceği için böylesine önemli ve kritik bir göreve geldiği için çok mutluyum."

    VATANEN' ni mumla arayacağız.

  21. Herşeyi anlatan, özetleyen bir resim ve haber olmuş.Hala bazı yurdum insanları Todt' un tarafsız olacağını iddia ediyor ya.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir