Grosjean, Son Yarışta Alonso'ya Ayak Uydurmayı Hedefliyor

yazar:

kategori:

Grosjean “Herkes için yeni bir macera olacak ve bu pistten çok fazla beklenti olduğu için nasıl olduğunu görmek için meraklıyım.Gördüğüm fotoğraflar harika ve sezonun son yarış için harika bir yer. Pistin yapısı da eğlenceli görünüyor: bazı uzun düzlükler olduğu için hızlı olacak ve umarım geçiş fırsatları olur. Aynı zamanda bir çok büyük bina ve liman ile cadde yarışı gibi olacak.”

“Burası tüm sürücüler için yeni olacağı için işler benim çin daha kolay olabilir çünkü herkes öğrenmek zorunda olacak. Hedefim Fernando’ya ayak uydurmak, iyi bir sıralama geçirmek ve yarışta puanlar kazanmak olacak.” dedi.


Yorumlar

  1. Tolga Soydan avatarı

    ya alonso çok hızlı sürüyo renoyu yada grosjean veya piquet bu işi bilmiolar

  2. Emre Yılmaz avatarı

    SpeedMan yine katılıyorum.. Gerçekten güzel izah etmişsin.

  3. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    bir de unutmamak gerekir ki diğer çaylakların sürdüğü araçlarla renault arasında ki performans farkı nedir? bunu bilsek romaine daha sağlam yüklenebilicez ama Alonso biraz denge bozucu olduğundan arabanın tam performansını anlayamıyoruz:D ama bence de bekleneni veremedi,piquet ile bi fark yok aralarında şu anda sürüş açısından,özellikle pistlerin belli yerlerinde hep aynı hataları yapıyor.japonya da ve brezilya da boool bol örnekledi bunu bize..

  4. Silver Arrow avatarı

    iyi bir sıralama geçirmek hedefin olabilir de, alonso'ya ayak uydurmak biraz imkansız be romain…

  5. Force India'da sürüşte ve şasede neredeyse maksimum seviyesine ulaşılmış ve uzun süre sürmekten robotlaşma sürecine girmiş bir pilota, kendisine göre tasarlanmamış ve kers yüzünden ağırlık dağılımı çok farklı bir araç verirsen bu netice kaçınılmaz olur ki artık ona da alıştı Fisi.. Takım içi test pilotluğundan yarış pilotluğuna geçen pilotları kıyaslayın: mesela Liuzzi ve ya Kobayashi.. Evet belki araçlar arasında performans farkı olabilir ve ya geçmiş dönemlerden yarış tecrübeleri olabilir ama o kadar da değil artık. Bi sefer de diyelim ki Grosjean iyi sürdü burda; var mı? Kaç yarış oldu, Jaime bile onu geçti yahu..

  6. F1 sürücüleri zaten istisna olanlardan seçiliyor o yüzden bu kadar çok para alıyorlar..

  7. efendimayin  avatarı

    Ben katılmıyorum sadece grosjean değil diğer yeni pilotlarda zorlanıyor hatta fisinin bile ferrariye geçince zorlandığını gördük. F1 futbol değildir. Test yasağı yüzünden sürücüler hemen uyum sağlayamıyor. Kobayashi iyi performans göstermiş olabilir ama bu bir istisna.

  8. Emre Yılmaz avatarı

    SpeedMan yorumuna katılıyorum…

  9. Şansa ve sabra en az yer verilen mecra Formula 1'dir, öyle de olmalıdır zaten. Bence bu arkadaşım daha yavaş bir seride devam etmeli, çünkü o ışığı veremedi maalesef. Test pilotluğunu yaptığı aracın direksiyonuna geçip ancak SC seviyesinde performans gösterebilen biri için daha ne kadar sabredilsin.. Başkaları aynı pozisyonda hatta daha da kötü bir pozisyondan gelip – hem de antrenmanların çoğunun yağışlı geçtiği ilk yarışında millete kök söktürdü, hepimiz gördük..

  10. efendimayin  avatarı

    Grosjeana şans verilmeli bence. Çünkü yeni başladı ve takım arkadaşı alonso sonuçta. Renaultda olmasa bile başka takımda devam etmeli. Bence iyi bir sürücü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir