Fisichella, VJM01'e Güveniyor

yazar:

kategori:

Giancarlo Fisichella, yeni takımına katılmasından beri Force India’nın göstermiş olduğu ilerlemeden dolayı memnun.

Silverstone kökenli takım, 2007’nin sonlarında ürettiği B tipi araçla test yaptı ve bunun yanında 2009 aracı üzerine çalışmaları devam ediyor.

Fisichella, şu anki araçları VJM01’in, takımı ile götürmeye yardım edecek potansiyele sahip olduğunu düşünüyor.

Fisichella: "Aracı ilk sürdüğümden beri ileri yönde önemli derecede ilerleme kaydettik, özellikle de aracın ayarlarında. Force India, potansiyele sahip ve Barselona’daki testlerde de yeni aerodinamikler olacak."

"Bütçe yeterli, bir yapı ve doğru insanlar mevcut. 2009 aracı şimdiden gelişim sürecinde. Bu takımla birlikte gelişmek ve F1’de bir kaç sene daha yarışmak istiyorum"

"(Amaç) ilk zamanlarda açıkçası bulunduğumuz yer olan son sıralardan ileriye aşama aşama gitmek"

fisichella_mallya_vjm01_565353705.jpg

Fisichella, Renault ile geçen 3 yılın ardından Force India’ya katıldı ve İtalyan pilot, çalışmalarının bir ödülü olarak Fransız takımda kalmayı umuyordu.

Fisichella: "Flavio’nun Alonso aşkı var. (Takıma) verdiklerim için (sözleşmenin uzamasını) hesaba katıyordum ve Alonso ile birlikte 2005 ve 2006’daki rüya takımı yeniden inşa edebilirdik. Bunun yerine onlar Piquet’i seçti. Bu politik"


Yorumlar

  1. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    güçsüz de sayılmazdı kardes bak mesela honda ornegı honda gerılemeye baslayınca sureklı alcaldı ve bazı yarıslarda spykerın torro rossonun bıle gerısınde kaldı ama reno her yarısa puan mucadelesı yaptı sezonda sureklı gelıstı melbernle brezılya rasında mukenmmel bı gelısme gosterdı ve b usenede allhın ıznıyle basa oynycak

  2. force indianada en fazla bir sezon veriyorum fisichellaya ama araci gelistirken onun tecrubesinden birazda olsa yararlanirlar ama fisichella kendini tekrar kanitlamak istiyecektir

  3. Renault'yu yakından takip ettiğine inandıklarım bi hayli uzağından izliyormuş halbuki. yarışları farkedemeyen Renault 2007 de güçlüydü heikki süperdi der böyle işte.

  4. Reno ile yapamadı birşey bu takımla mı yapacak merak ettim doğrusu

  5. luis renault avatarı

    fisecella alonso senle yarışmak istemiyordiki alonso çıktı ne dedi 2006 da tek başıma yarışıyorum dedi
    ama KOVALAYNEN KALSA İİ OLURDU NEYSE SAYGILIR

  6. 2007 sezonunda Fisichella ilk yarıda, Kovalainen ikinci yarıda daha iyiydi. Yani berabereydi sonuç. Ama genel olarak kazanan Kovalainendi. Fisichella kaliteli bence.

  7. takımda belki o potansiyel var ama acaba sende varmı …ayrıca renoya ne vermiş acaba…geçen sene alonsonun ayrılmasından sonra heikkiye geçilmeyip 1.pilot olabilseydin tamam sözüm yok…icraat yoksa şikayette yok…ralf 1 sen 2…rüştünü ispat et sahip çıkalım fisichella abicim:))

  8. flavio geçen yıl hamiltonun yaptığını bu yıl nelsonla deneyecek ama yanılıyor nelson bence bir balon flav heikkiyi kaçırdı bari fisico'yu elinde tutsaydı çünki onlar nelson'dan daha iyiler.

  9. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    tabı gecemedı heıkkı 2. pılottu renaultta ama bana gore fısıyı ezdı hep ondan yuksek dereceler elde ettı + podyuma cıktı bnce hekkı mukemmel keske bu sezon alonso heıkkı renoda olsaydı

  10. WeAreTheChampion avatarı
    WeAreTheChampion

    kalsaydı iyi olurdu ne demek adam heiki yi bile geçemedi ayrıca nelson reno için geleceğe atılmış adımdır artık fisico kaç yaşına geldi ama inşallah yeni takımında başarılı olur

  11. fisico kalsa bence nelsondan daha iyi olurdu.

  12. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    2005 ve 2006'daki rüya takımı yeniden inşa edebilirdik. Bunun yerine onlar Piquet'i seçti. D: rüya takım ha yha fisi sen heıkkıyı geecemdın senle nası bı ruya takım dusunuleblrkı egerkı heıkkı kalsaydı alonso heıkkı gorcektı herkes ruya takımıda olmadı ıste belkıde gelecek yıl koltuga grosjean gecerde ruya takım olusur:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir