Brawn'ın Sıradaki Hedefi Barrichello'ya 2.liği Kazandırmak

yazar:

kategori:

Brawn, Brezilya’da hem takımlarda hem de Jenson Button ile pilotlarda şampiyonluğa ulaşmıştı. Ama yarışın sonlarında Barrichello’nun patlayan lastiği, ona fazladan pit ve bir kaç sıraya mal olmuştu. Bunun sonucunda da Red Bull’dan Vettel, Brezilyalı pilotun 2 puan önüne geçmiş oldu.

Brawn: “Yeni bir yerde yarışmak her zaman iyi bir meydan okuma olur ve Yas Marina pisti, gördüğüm haberlere göre oldukça etkileyici görünüyor. pistin çizgisi hem zorlayıcı hem de eğlenceli ve yarışa gün ışığında başlayıp akşam şartlarında bitirmek ilginç olacak.”

“Perşembe günlü pist gezimiz, karakteri ile ilgili ilk hisler için önemlio lacak. Cuma günü ilk turlarımızı, yarış çizgisinde tutunma elde etmek için harcayacağız. Sonrasında standart antrenman programı işimizi yapacağız.  Takım şu ana kadar harika bir sezon geçirdi ve bu hafta sonu güçlü bir performans ile iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz”

“Brezilya harika bir hafta sonuydu. Brawn GP ile takımlar ve pilotlar şampiyonluğunu kazanmak, çok özel bir başarı. Brawn GP ve Mercedes Benz Performans Motorları takımları ile inanılmaz derecede gurur duyuyorum”

“Birleşik Krallık’a döndüğümüzden bu yana hepimiz bir kaç yoğun gün geçirdik ve hem ben hem de Jenson için fabrikada, başarıya katkısı olan insanlara teşekkür etmek güzeldi. Aynı zamanda son yarışa da ve hazırlıklara bakıyorduk. Rubens ile pilotlar şampiyonluğundaki ikinci sırayı elde etmek için takım adına önemli bir hafta sonu”

“Yeni Yas Marina Pisti, oldukça etkileyici görünüyor ve Abu Dhabi’de piste çıkmayı dört gözle beklyioruz. Yeni bir pistin zorlukları ile, fabrikadaki simulatörümüzde de yararlandığımız pist haritasını yaratmak için FIA tarafından sağlanan verileri kullanabiliyoruz. Geçen sene yeni cadde pistleri Valensiya ve Singapur için de bu işlemleri yapmıştık. Bu yüzden takımın aşina olduğu bir durum bu”

“Piste gittiğimizde orayı biliyor olmak, ilk antrenman seasnlarında pilotların çabucak ritme kavuşmasına, vites oranlarını kontrol etmesine ve ayarlarda kıyaslama yapmasına yardım eder. Ayrıca lastik davranışlarını anlamak için simulatörleri de kullanabiliriz. Böylelikle aracın dengesi konusunda bir görüş ediniriz”


Yorumlar

  1. GÖKHAN_F1_TEAM GÖKHAN_F1_TEAM avatarı
    GÖKHAN_F1_TEAM GÖKHAN_F1_TEAM

    herkes bişiylerin peşinde bekleyip görecez yarışı

  2. Emre Yılmaz avatarı

    Umarım Sebastian kazanacak ve ikinci olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir