Raikkonen "Pazar Günü Macera Bitecek"

yazar:

kategori:

Açılış sırasında konuşan Kimi Raikkonen “Pazar günü takım ile olan maceram bitecek; profesyonel hayatımın harika bölümünü bu takımla paylaştım ve Dünya Şampiyonluğunu kazandım. Gelecek için karar konusunda beklemem lazım.” dedi.

Giancarlo Fisichella “Çocukluk hayalime ulaştıktan sonra durumu biraz zor buldum ancak gün geçtikçe gelişiyoruz. Burada puanlar kazanıp Ferrari’ye markalar klasmanı 3.lüğünde yardımcı olmak istiyorum.” dedi.

Raikkonen gelecek sene başka takımda olacak ancak Fisichella Ferrari’nin yarış koltuğunda olmasa da Ferrari ile çalışmaya devam edecek.


Yorumlar

  1. Oguz Çetin avatarı

    kimi ferrari ile güzel işler yaptı bunların başında son 2 yarışa 17 puan geriden gelip şampiyon olmak var bir çok yarışlar kazandı podyumlar kazandı tüm kimi taraftarlarını sevindirdi ama sonu iyi olmadı elbet ferrariden ayrılacaktı ama bu şekilde olması hoş olmadı sonuçta ferrariye çok zor sezonunda başka pilotların alamayacağı puanlar kazandırdı fakat hak etmediği biçimde takımdan gönderiliyor ama buda çok fazla önemli deil ben kiminin performansından dolayı gönderildiğini düşünmüyorum eğer performansa bakılsaydı kesinlikle raikkonen hala ferrari pilotuydu…

  2. bir ferrarici ve kimici olarak yorumun icin icten tsk ler burak bocek eyvallah

  3. burak bocek avatarı

    Boşver sorun değil zaten sitede tartışmadığım kimse kalmadı:)Ama benim ruhsal problemlerdne kaynaklı hepsi.Yinede doğru yola gelip fan olmana sevindim:)

  4. Emre Yılmaz avatarı

    burak bir konuda tartışma yaşadık özür diliyorum biraz sert olduysa. bu arada kimi mclarende yapamadıklarını burada yaptıya getirmişsin katılıyorum 😀 Bu arada ben de ferraricilikten ferrari fanlığına geçmeye karar verdim 😀 😀

  5. burak bocek avatarı

    Eren,Emre ve Oytun,yorumlarınıza katılıyorum.Teşekkürler Kimi.Kazandırdığınız 1 pilotlar ve 2 takımlar şampiyonluğu için.Kariyerindeki zirveyi bizde yakaladın.9 galibiyet artı 5 pole ve podyumlar için şükranlarımı sana sunuyorum.Yolun açık olsun umarım gittiğin yerde bizdeki kadar mutlu olursun elvede şampiyon

  6. Emre Yılmaz avatarı

    Ferrari-Raikkonen birlikteliği iyi bitmedi fakat bu birliktelikten büyük başarılar çıktı. Bunu gözardı etmemek lazım. Raikkonen Ferrari'yi hak eden bir pilot olarak geldi öyle gidiyor. Teşekkürler Kimi.

  7. Hak edip hak etmeme gibi bir durum söz konusu değil,Kimi ya da Ferrari böyle düşünseydi imza atmazlardı.
    Ben Ferrari ile 3 yıldan zevk aldım dahası bir şampiyonluk kazandık,nasıl mutlu olmayalım bu birliktelikten,kötü bitti ama pek önemi yok,bu sene olmasa önümüzdeki sene bitecekti,belki de Kimi emekli olacaktı,umarım bu şekilde gönderilmesi onu F1'de daha uzun süre kalmaya iter.

  8. Oytun çok iyi söyledin gerçekten.

  9. o haketmeyen takım rai ye yıllık 50 milyon dolar weriyor ne bu rai cilik anlaadım hamilton bile 18 milyon alıyor

  10. inci incili avatarı

    pazar günü kurtuluyorsun o seni hak etmeyen takımdan yani. ne güzel.

  11. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    "Raikkonen gelecek sene başka takımda olacak"
    benim de umutlarım arttı umarım onu her zaman pistlerde görürüz o mükemmel bi insan ve pilot hadi Kimi kendin için en iyisini seçmen dileğiyle bekliyorum

  12. "Raikkonen gelecek sene başka takımda olacak ancak Fisichella Ferrari'nin yarış koltuğunda olmasa da Ferrari ile çalışmaya devam edecek"

    bu yazıyı editör bey mi yazdı yoksa böyle bi açıklama yapıldı mı? bir Kimici olarak umutlarım daha da arttı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir