Di Montezemolo, Raikkonen İçin Abu Dhabi'ye Geldi

yazar:

kategori:

Montezemolo “Kimi Ferrari ile ilk senesinde şampiyon olarak Scuderia tarihinde yerini aldı ve 2007 ve 2008 şampiyonluklarında oldukça katkıda bulundu.”

“O her zaman dürüst, açık ve sadık birisi oldu ve onu her zaman keyifle hatırlayacağız. Böylesine zor bir sezonun sonunda burada onunla ve takımla olabildiğim için mutluyum. İyi bir sonuç almayı umuyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. Emir Çolak avatarı

    Aynen Serkan katılıyorum, Bora öyle der onun yorumudur saygı duyarız 🙂 ama büyütmemek lazım ve buna mal etmekde doru değil bana soracak olursanız, yani bu olayla bağdaştırılmasını saçma buluyorum, Massa'yla alakası yok bence konuya katılmasıda garip geliyor.

  2. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    "Kaza yapınca Massa'yı önemsememiş". Bora Subaşı, sen bir harikasın.

  3. serkan akgül avatarı
    serkan akgül

    Zfr arkadaşım,benim duygularımı kaleme almışsın emeğine sağlık.

    Bu arada Efendimayın arkadaşım tam bir provakatörsün..Her habere yorum yazma zorunluluğu yok! Sen her habere alakalı alakasız,konuyu anlamadan yazıp duruyorsun..

    Birde biz,bir kısım ferrari taraftarı,Rai yi McLaren de Schumi ye karşı yarışırkende severdik zaten.Şimdi yaptığımız olumlu yorumlar neden herkese batıyor anlamış değilim doğrusu…

  4. Ferrarici ve kimici arkadaslar bu hafta moralim sifirin altinda donuyor sunu iyi biliyorum kendim ce iyi bir ferrariciyim ama bunun yanin da iyi bir kimiciyim kimiyi cok severim ve ferrariye kendim ce en cok yakistirdigim pilot schumiden sonra aslinda takimim ferrari kim ferrariyi ucurur sampiyon yaparsa o benim icin ve takimim icin iyidir ama kendim ce bazi suruculeri yakistiramiyorum ferrariye o yuzden bence kimi tam ferrarilik ti ama ne yazikki bu hafta bu macera bitiyor simdi ne yapayim yada nasil yapayim hic bilemiyorum ferrariyi birakamam bunun yanin da kimiyide nasil olucak bu ya gelecek sene kimi iyi bir takim da olur da massayi gecerse ne dusunurum bilemiyorum alonsoyu hic dusunmuyorum ne yaparsa yapsin o beni ilgilendirmiyor ister sampiyon olsun ister sonuncu olsun umrumda bile degil aslinda alonsoyu iyi bir rakip olursa severim ferraride bir hic gozum de bakalim gelecek sene nasil olucak zzzz

  5. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Montezelemo her zaman Kimi'nin arkasında oldu. Bunu, Takımı karşısına alarak yaptı üstelik.

    Kendisi getirdi; ama kendisi göndermedi. Takımdaki huzursuzluk belli ki Luca'yı bile aştı.

    Neden gönderildi bilemediniz değil mi ? Bence Massa'nın kazası Kimi için Milat oldu. Kazadan önce ve sonra Takımdaki durumu farklı oldu bence.. Kazaya uğrayan diğer Ferrari pilotunu önemsememesi diye düşünüyorum hep..

    Bundan sonra durum değişti… Gelişmeleri bir hatırlamanızı isterim

  6. Di Montezemolo çok yanar dönerlik yaptı çıktı artisçe ferrari pilotunu kendisi seçer desi sponsor seçmez dedii ama tükürdüğünü yaladıı sponsor seçtii

  7. 2004 yılındaki bir açıklamada Montezemolo'nun Kimi Raikkonen'i ve Fernando Alonso'yu takımda görmek istediğini söylediğini hatırlıyorum.

    "Almanya'da yayınlanan Stern Dergisine verdiği demeçte Montezemolo, daha önce yaptığı açıklamalarda Kimi Raikkonen'i bir Ferrari'de görmek istediğini, ancak şimdi de ortaya koyduğu müthiş performans ve yetenekleri nedeniyle Alonso'yu takımına almak arzusunda olduğunu belirtti."

    Ayrıca Kimi ile anlaşma fesh edildiğinde kendisine teşekkür ettiğini hatırlamaktayım. Montezemolo gerçekten Raikkonen için geliyor diyebilirim.

  8. Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz) avatarı
    Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz)

    Kimi Raikkonen'i bu kadar yüksek tazminata gönderip (1 sene kalmıştı hem de) Fernando Alonso'yu getirmesi ilginç. İşin içinde pilotaj dışı şeyler var. Kimi Raikkonen'in tarzı Ferrari'nin işine gelmedi. Fernando Ferrari için daha uygun. Kimi Fernando'dan hızlı bir pilot olabilir ancak Ferrari'ye uygun olan Fernando. Pist üzerindeki performansla da alakası yok bu durumun.

  9. Ben hala Ferrarinin kimiyi neden gönderdiğini anlayamadım.anlamadığım dier bir konu, Ferari kiminin antlaşmasını feshediyor, onu resmen takımdan kovuyor..buna rağmen kimi-ferrari ikilisi birbirilerine övgüler dizip duruyorlar..hayır, kavga etsinler kuyularını kazsınlar demiyorum..ama bu kadarı da, açıkçası, pek samimi gelmiyor bana..işin içinde haberdar olmadığımız bir şeyler varmış gibi

  10. kimi iceman avatarı

    arkadaslar luca raıkkonenı sevdıyse ıtalyada hatırlıyosanız bır acıklama yapmıstı ''Alonso Bır Gun Ferraride Yarısacak Ama Gelecek Sene Deyıl'' Demıstı Ama hemen ardından alonsoyla anlastıklarını acıklamıstı Sızce bu anormal deyılmı

  11. Luca her zaman Kimi'yi çok sevmiştir. Şimdi de değiştiğini düşünmüyorum. Sevgi farklı ticari ilişki farklı sadece. Luca çok severek ve isteyerek getirdi onu takıma, bunun için çok da mücadele etti. Aslında sanılanın aksine Todt gelmemesi için mücadele etti. Ferrarinin içerisinde, yönetim kurulunda büyük bir gayret sarfetti. Tabiki bu kişisel sevgi beslemediğini göstermiyor fakat anlaşma sonrasında profesyonel bir ilişki yürüttü Todt.
    İkisinin de geçirdikleri zamanı unutacaklarını sanmıyorum bir birlerine her zaman saygıları devam eder.

  12. umarım gönderdiğin için üzülmüyorsundur.

  13. inci incili avatarı

    aslında bu adam kimi'yi hep sevmişti. youtube da bir vidio var böyle yanağını okşuyor, bileğini tutuyor, nadide bir çiçek miş gibi davranıyordu; şimdi de ferrari ile son yarışını izlemeye geliyor. ilginç. ('kimi raikkonen and luca di montezemolo' diye aratılıyordu)

  14. efendimayin  avatarı

    Gelmez bir sürü yetenek var pistte

  15. King  Raikkonen avatarı
    King Raikkonen

    daha çok gelecek ….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir