Button, Abu Dhabi'den Keyif Almaya Çalışacak

yazar:

kategori:

Button “Bu hafta sonu keyif almaya çalışacağım. F1 aracına binip stres ve baskı altında olmayalı bayağı zaman geçti. İlk defa rahat olup işime bakacağım. İlk defa kaskımda şampiyon yazarken Formula 1 aracını süreceğim. Oldukça özel bir duygu olacak.”

“Bu hafta sonundan keyif almaya bakacağım. Ve bu haftanın ardından rahatlayacağım ve bir kaç hafta Formula 1’den uzak kalacağım. Bunu yapmamız gerektiğini düşünüyorum çünkü bu, geriye döndüğünüzde daha güçlü olmanızı sağlar.”

“Sezonu düşünmeden F1 aracını süreli çok oldu çünkü şampiyonada lider olmak heyecanlı ancak çok fazla baskı getiriyor.”

“Şampiyonluğu düşünmediğim son yarış 2008’deydi. İlk defa yarışa çıkıp keyfini çıkarmaya çalışacağım ve bu hoş olacak.” dedi.


Yorumlar

  1. button yarışmasanda olur artık.zaten garantiledin.

  2. Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz) avatarı
    Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz)

    benim izlediğim en mükemmel yarıştı macaristan. oversteer buttonda schumi dahil herkesi geçmişti ama napıcaksın yarış performansı yetmiyor renault lastik takmada biraz sorunlu:) bu senede oldu

    @Renault lastik takmada biraz sorunlu gerçekten 😀 Schumacher deyince yine fena oldum. Keşke yine yarışsa…

  3. benim izlediğim en mükemmel yarıştı macaristan. oversteer buttonda schumi dahil herkesi geçmişti ama napıcaksın yarış performansı yetmiyor renault lastik takmada biraz sorunlu:) bu senede oldu

  4. Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz) avatarı
    Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz)

    macaristan 2006 benim de içimde kaldı. 3 tur kala schuminin lastikler eridi ben de eridim. 1 puan aldı schumacher sonradan ancak podyum kaçtıydı be.

  5. ah ahh bana 2006 macaristan demeyin:) Alonso'nun inanılmaz performansı çöpe gitmişti o hatayla… Button kazanmıştı, Button hatasız yarışmıştı ona diyeceğim yok ama Alonso 15. likten mi ne kalkıp Schumacher dahil herkesi sollaya sollaya çıkmıştı yukarılara, tam kazanıcaz derken lastiği takamamıştı pittekiler, şampiyon olunca bile o burukluk gitmedi bende

  6. sen vettelcisin ben buttoncıyım uzatmaya gerek yok ben buttonın daha iyi olduğunu düşünüyorum sen vettelin.2004 senesinden beri buttonı takip ediyorum bence milletin dediği gibi 2.sınıf bir pilot değil 2 senelik bir aradan sonra yaptıkları belki milletin aklından çıkmış olabilir ama jenson altına iyi bir araç verildiğinde neler yapabildiğini göstermiştir çnceki sezonlardada

  7. Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz) avatarı
    Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz)

    Tamam ancak Toro Rosso o hafta sonunun en hızlı arabası mıydı? Ha bir de Macaristan GP'sinin ne kadar saçma sapan geçtiğini herkes hatırlıyor sanırsam. Neyse Seb.Vettel Jenson'dan çok daha iyi pilot bence. Anket yapsakta böyle çıkar diye düşünüyorum.

  8. nasıl bir keyif bu :))
    açalım şunu azcık:)

    arap ülkesi zaten, arabanın sol tarafına nargile takıp fokurdatırsın buttoncum 😀

  9. evet toro rossoyla yarış kazandığında arkasında heikki var diye hatırlıyorum sıralamalarda kimi 14 hamilton 15 ti.favoriler arkadaydı ve toro rosso bu seneki gibi hiç yavaş bi araç değildi.ve button macaristanda kazandığında schumi fisi massa ve birçok pilotu geçti alonsoyu ise renault düşünsün pitstoplardada rekabet var hızlı olmakla iş bitmiyo.

  10. şöle bişi de var vettel kaç kers i olan kişiyi geçti hatta bi basın toplantısında 2 lafından biri kers lileri geçemiyoorumdu jenson ise (kovalainen hariç onun arkasında çok takıldı) geçiş yapıp şikayette etmiodu brezlyadaki en ii araç olan rbr ile kobayaşiyi nie geçemedi o zman hep button kötü hep şans onun yanındaydı geçin artık bunları ya hazmedin bi zahmet

  11. Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz) avatarı
    Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz)

    Sebastian Vettel'in Toro Rosso ile 2008'de galibiyeti var. Bir şey söylemeye gerek var mı? Aaa doğru Jenson'un da 2006'da herkesin yarış dışı kaldığı saçma sapan Macaristan GP'sinde galibiyeti var. Bence bazı şeyleri görmeyen ben değilim. Sebastian Vettel'in Jenson'dan iyi pilot olduğu aşikar.

  12. vettelden öyle müthiş performanslar görmedik 1.başladı birinci bitirdi kersli araçlara geçildi arkalarına takıldı kaldı japonyada nasıl yarış kazandı adamlar 2.sektörde 0.8 saniye hızlılardı bazı şeyleri görmemezlikten gelmeyelim.

  13. efendimayin  avatarı

    Evet doğru diğerleri yarım saniye yavaş olmadan kazanamaz. Bence lewsi kazancak.

  14. Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz) avatarı
    Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz)

    Rahatta olsan bir şey yapabileceğine inanmıyorum. Senin yarış kazanabilmen için diğer arabaların yarım saniye yavaş olması lazım. Sebastian kazanacak inşallah.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir